推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:31 發表

而家小弟老啦!
1Q都唔掂了!
吾怪得近排玩鹹濕鬥地主喇,原來個小弟弟老左
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:36 發表

PRINT埋咁惡

有機會我搵佢地試下扮下廣西仔先得.....唔係不攻自破
為何要扮下廣西仔?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:44 發表

點玩鹹濕鬥地主?
佢地肯陪你玩?
玩到怎樣架?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:44 發表

鹹濕鬥地主係小弟呢D老人家的玩意!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:45 發表

為何要扮下廣西仔?
再遠d d口音扮唔到架啦
功力有限.......

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:48 發表

再遠d d口音扮唔到架啦
功力有限.......
扮廣西仔的口音!?
搵JOLIN教你咪得囉!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:50 發表

扮廣西仔的口音!?
唔得喎! 教有我訓著左咪學唔到囉
何況d消息一傳左去湖南幫口中
我唔洗出黎行啦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:50 發表

扮廣西仔的口音!?
Jolin 話,佢已經唔記得左廣西話點樣講,因為離開老家太耐。 :sleeping:
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:52 發表

Jolin 話,佢已經唔記得左廣西話點樣講,因為離開老家太耐。 :sleeping:  
louis即係我在廣西出生的

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:52 發表

佢白話同普通話都講得唔係咁好,真唔知佢識講咩話了...........

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:54 發表

louis即係我在廣西出生的
咦.......你應該搵 Jolin 傾下計,你用廣西話叫佢 r 雀,互動,佢可能肯架,我地係"外省人",所以佢先至唔肯!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:56 發表

咦.......你應該搵 Jolin 傾下計,你用廣西話叫佢 r 雀,互動,佢可能肯架,我地係"外省人",所以佢先至唔肯!  
同鄉同聲同氣 話唔定.......

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:57 發表

sorry,我5歲己在hk

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:57 發表

jolin 其實佢本人知唔知道佢叫jolin???

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:02 發表

佢梗係唔知啦!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:02 發表

下次可以問下佢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:04 發表

佢梗係唔知啦!
jolin 可否kiss?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:05 發表

你KISS佢的話,佢會一巴「車」落來!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:05 發表

KISS 呢家野要開放度好高架BOR....

講起KISS呢家野 真係好掛住龍9的香吻
而手又一直品嚐住,,,,真係人生一大樂事

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:07 發表

龍 9 與小妖精,嘿嘿,兩大極品香 ...畢生難忘!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:07 發表

龍9是不是賭神的打手龍5個妹?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:09 發表

龍 9 與小妖精,嘿嘿,兩大極品香 ...畢生難忘!   
我品嚐過小妖精香 ONLY
好想錫多次佢呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-21 00:14 發表

好想錫多次佢呀
師兄,你走寶啦!龍 9 靚女過小妖精。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-21 00:14 發表

好想錫多次佢呀
ME TOO!
我都想搵其他的囡囡來啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:15 發表

師兄,你走寶啦!龍 9 靚女過小妖精。  
龍9既身體近乎完美 無乜得挑剔

唉 小妖精我冇試過

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。