推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 22:18 發表

蘿蔔師兄,你現在問我幾時去呀?
係都師兄去先啦,我真係唔知!!!!
你同我問下!x*對我點睇呀?
我都話唔去搵 5 朵花啦!

如果我要搵,前日你睇完豬 walk 之後我已經搵左佢啦!

想知道佢對你印象係點,唔一定要上佢鐘既,我叫一、兩隻「間諜蜻蜓」索下料就得。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:27 發表

想知道佢對你印象係點,唔一定要上佢鐘既,我叫一、兩隻「間諜蜻蜓」索下料就得。  
蘿蔔師兄,我等你消息...thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 22:31 發表

蘿蔔師兄,我等你消息...thx
你想我點問?

...「果日果個靚仔有冇鹹濕你?」

...「那天送彩紙給你,你摺燒鵝比佢果個俊男係未好斯文靚仔?」

...「那天和你一地看走秀的型男,他人品好嗎?」

...「前幾日那個年輕客人,你陪他看走秀,為甚麼你不叫他多陪你一會?」

...「那天陪你看走秀的客人,和經常來與你玩鹹濕鬥地主的客人,那一個較好?」

..
..
.
.

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:37 發表

蘿蔔師兄如果可以,我想你這樣問

...「果日果個澳門louis有冇悶親你?」

...「佢有無送野給你?你覺得louis係未好斯文靚仔?佢同我講,自上一次和你看完走秀之後,louis都很想再來,但奈何距離太遠,又唔知你會否再想見louis呢?]

...「那天和你一地看走秀的型男,佢在你面前食煙你覺得怎樣呢?]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 22:59 發表
[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:37 發表

蘿蔔師兄如果可以,我想你這樣問

...「果日果個澳門louis有冇悶親你?」

...「佢有無送野給你?你覺得 ...
no problem....

咁樣....我可能要親自走轉.......問清楚佢。

我要加多幾條:
「佢同你玩得開心嗎?」
「我叫他下次來找你好嗎?」
「他送給你的小禮物岩心水嗎?」
「他想約你去吃飯的,但又驚你唔得閑...」
「他買你鐘和你到外面玩,你會去嗎?」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:27 發表

點解係「間諜蜻蜓」,而唔係「間諜烏蠅」!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:12 發表

點解係「間諜蜻蜓」,而唔係「間諜烏蠅」!?
我果隻係蜻蜓,你果隻係蒼蠅!
咪搞錯!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 21:23 發表

下,師兄你試過同!x*點水式kiss?
咁犀利,比我實冧死!
LOUIS師兄,我想問你係咪好似!X*咁比蘿蔔師兄蜻蜓點水式KISS就冧死啊!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 23:04 發表

no problem....

咁樣....我可能要親自走轉.......問清楚佢。

我要加多幾條:
「佢同你玩得開心嗎?」
「我叫他下次來找你好嗎?」
「他送給你的小禮物岩心水嗎?」
「他想約你去吃飯的,但又驚你唔得閑 ...
問完佢問題之後
加多最重要的一條
"如果LOUIS現在在你面前出現,你會開心嗎?"

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 10:04 發表

輕輕的蜻蜓點水式 KISS,是可以的。
!XX   @X(   也可以,我試過 。(竹淫師兄應該也試過)
小弟只試過法式!XX

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:22 發表

LOUIS師兄,我想問你係咪好似!X*咁比蘿蔔師兄蜻蜓點水式KISS就冧死啊!?
如果可以似刺青咁,可愛教主同isabella咁咀就發達啦!!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:31 發表

小弟只試過法式!XX
!xx的舌好甜係咪?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 23:38 發表

!xx的舌好甜係咪?
唔錯,幾好!不過!X*應該會更加正!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 23:31 發表

小弟只試過法式!XX
你有冇咁勁呀!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 23:51 發表

你有冇咁勁呀!   
嘿嘿,仲可以更加勁的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 23:51 發表

你有冇咁勁呀!   
有無咁勁真係囡囡喜歡你才會跟你kiss的
竹人師兄咁靚仔又有型,大把囡囡等住跟 him kiss

蘿蔔師兄咁就拜託你去發問!x*,預祝師兄凱旋歸來

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 23:59 發表

ok....睇下 mark 唔 mark 到 !X* 先啦......
又要試小甜甜,又要 try 可憐妹,又要餵普通豬.....唉....邊有咁多精..............神。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 23:59 發表

LOUIS師兄太誇獎小弟啦!
如果LOUIS師兄要
的話,好似!X*咁好的質素都可以比你到啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:02 發表

LOUIS師兄太誇獎小弟啦!
如果LOUIS師兄要的話,好似!X*咁好的質素都可以比你到啦!
!X* 個嘴冇乜肉,!XX 會好 d ,個嘴大 d。

我有一個問題想問好耐,[email=!X*/@XX]!X* / @XX[/email]、!XX / @X^ 係未真係孖生的?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:09 發表

!X* 個嘴冇乜肉,!XX 會好 d ,個嘴大 d。

我有一個問題想問好耐,!X* / @XX、!XX / @X^ 係未真係孖生的?
!X* / @XX,與!XX / @X^ 係同一個阿媽生!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:12 發表

!X* / @XX,與!XX / @X^ 係同一個阿媽生!
妖~~~

我係問,佢地係未同一時間由佢阿媽個肚荷出黎呀!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:17 發表

妖~~~

我係問,佢地係未同一時間由佢阿媽個肚荷出黎呀!   
!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:20 發表

!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年
咁@X咪好後生,我差不多大佢成9年

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:20 發表

!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年
車.....原來唔係孖生的。

@X^ 個樣似 24 歲。

引用:

!X* = 88年
@XX=86年

!XX =88年
@X^= 90年
!x*同我講某位師兄只要在島上都會看豬walk,唔通係....師兄你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。