推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:02 發表

叫竹人師兄問下XX! 咪得囉,佢同d採耳妹咁熟
駛乜問採耳妹!出動我的「間碟烏蠅」就拎到最新豬料啦!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:04 發表

師兄
其實採耳妹和沐足妹的最大差別係咩?
探耳妹如果上你2個鐘有無得打xxxx
採耳妹與沐足妹分別係.....

沐足妹幫你打 d 白膠漿出黎....
採耳妹幫你打 d 耳屎出黎。。。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:08 發表

採耳妹與沐足妹分別係.....

沐足妹幫你打 d 白膠漿出黎....
採耳妹幫你打 d 耳屎出黎。。。
那些係蜂皇漿.....

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:07 發表

原來jacky 師兄同你地都咁勁,三分天下,聽聞好靚仔喎
我面上好大粒痣又矮個樣咸到爆,
個個囡囡一入黎比我點左見到我都目晒口面

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:01 發表

那晚我在場,在那裡,我對面係嘩,定係蘿蔔師兄隔離?
果一晚,你右手邊是 !X*,!X* 隔離冇人坐,過一個位是我同事,我同事隔離就係我。你對面著黑色 T-shirt 右邊搭住 ! 左邊拖住一個皇牌妹果個人就係王郁人!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:11 發表

島上cat walk普通沐足囡囡點解一個都無見?
咁旺場,全部上哂鐘?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:11 發表

True or not , never mind!

Let me post your photo in here to show how handsome you are!!!!!!!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:12 發表

果一晚,你右手邊是 !X*,!X* 隔離冇人坐,過一個位是我同事,我同事隔離就係我。你對面著黑色 T-shirt 右邊搭住 ! 左邊拖住一個皇牌妹果個人就係王郁人!
呢度D CHING去都唔係睇豬女走秀既
其實係去分析地形,敵情. 撰寫西屬地型圖.....
好一個章蟲

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:14 發表

咁旺場,全部上哂鐘?
佢地通常躲在一旁做觀眾!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:14 發表

咁旺場,全部上哂鐘?
普通豬女唔洗行CAT WALK
如果要行就狀觀囉.....

我實第一個去捧場呀
唔洗CHING們動用巨額既國庫去進行發掘工作!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:15 發表

True or not , never mind!

Let me post your photo in here to show how handsome you are!!!!!!!!!
可能上次湖南豬已經偷偷地將我福相放左係十大殺手榜旁邊, 唔洗勞煩CHING你啦
我上次仲未知5花咩料, 比佢地殺一個呷手不及

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:15 發表

好一個章蟲
咩係章蟲?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:15 發表

好一個章蟲
Part of the show is watching the MM.
Another part is watching the audience (the big brother in here).

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:12 發表

,個條採耳囡囡得喎
但我前面的"矮得得"的跳舞女郎在我面前"樣"黎"樣"去,阻住哂,睇得唔清楚

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 23:19 發表

咩係章蟲?
就係寫西蜀地型圖果條粉腸

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:24 發表

嘩,個條採耳囡囡得喎
但我前面的"矮得得"的跳舞女郎在我面前"樣"黎"樣"去,阻住哂,睇得唔清楚
我有一天都係,,,樣來樣去....身上勁多肥肉 睇到都唔開胃
睇左幾個字就走人了

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:17 發表

普通豬女唔洗行CAT WALK
如果要行就狀觀囉.....

我實第一個去捧場呀
唔洗CHING們動用巨額既國庫去進行發掘工作!
我第2個囉,情面好像打仗咁,成百條迷你裙,全場爆鼻血

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:24 發表

嘩,個條採耳囡囡得喎
係呀,我見你對眼色迷迷咁望住果 2 個 dancer,我見到!X* 在旁邊射喱眼咁望住你,我以為你想裝 dancer 裙底,原來你近視,要"咪"起雙眼黎睇野。。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:26 發表

我有一天都係,,,樣來樣去....身上勁多肥肉 睇到都唔開胃
睇左幾個字就走人了
那是(X
鍾意玩鋼管舞!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:29 發表

係呀,我見你對眼色迷迷咁望住果 2 個 dancer,我見到!X* 在旁邊射喱眼咁望住你,我以為你想裝 dancer 裙底,原來你近視,要"咪"起雙眼黎睇野。。  
那裡有2個dancer呀,來來去去得一個矮妹妹在跳鋼管,真係俾佢激死
我想帶眼鏡,不過算啦,我都睇唔到號碼,所以叫!x*話比我知

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:34 發表

那裡有2個dancer呀,來來去去得一個矮妹妹在跳鋼管,真係俾佢激死
我想帶眼鏡,不過算啦,我都睇唔到號碼,所以叫!x*話比我知
過兩件 dancer 睇吾到就算,碎料
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:38 發表

而家班DANCER的身型都偏肥同大件.......
不像以前推拿的!^同埋按腳的@(

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:38 發表

dancer 阻 q 住視線。

尋日睇豬 walk,桑拿囡囡睇到洗眼,冇個靚,只有披住黃莎果個 %*( 同埋一個唔記得幾號比較好樣同身材見得下人。

我見到貪錢怪行豬 walk,真係殘到完全認唔到係佢。佢後面係小惠,小惠相比之下正佢好多。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:45 發表

尋日睇豬 walk,桑拿囡囡睇到洗眼,冇個靚,只有披住黃莎果個 %*( 同埋一個唔記得幾號比較好樣同身材見得下人。

我見到貪錢怪行豬 walk,真係殘到完全認唔到係佢。佢後面係 ...
如果當時找小惠按2鐘,己經成9點,咁點返sz,留在島上過夜?
過夜係咪要做推拿先可以過夜?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:45 發表

我見到貪錢怪行豬 walk,真係殘到完全認唔到係佢。佢後面係 ...
師兄講到小惠咁正,我點忍到下星期呀,隨時谷爆
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。