推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:45 發表

dancer 阻 q 住視線。

尋日睇豬 walk,桑拿囡囡睇到洗眼,冇個靚,只有披住黃莎果個 %*( 同埋一個唔記得幾號比較好樣同身材見得下人。

我見到貪錢怪行豬 walk,真係殘到完全認唔到係佢。佢後面係 ...
另一個囡囡係咪#)?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:48 發表

如果當時找小惠按2鐘,己經成9點,咁點返sz,留在島上過夜?
過夜係咪要做推拿先可以過夜?
做沐足在3:00am 後加 2 個鐘應該可在沐足房過夜。不過咪制,因為門冇鎖的。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:51 發表

做沐足在3:00am 後加 2 個鐘應該可在沐足房過夜。不過咪制,因為門冇鎖的。
所以最好係12點am後上樓做推拿,夢幻式就可以過夜?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:51 發表

張凳吾好訓,千祈咪攪,去試黃金豬喇,佢d房有鎖喎,嚇親吾好怪我
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:53 發表

所以最好係12點am後上樓做推拿,夢幻式就可以過夜?
我寧願食黃金豬都唔係島上推拿

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:54 發表

我寧願食黃金豬都唔係島上推拿
點解龍島d推拿咁叉貴,豬show 果d吾多掂喎

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:15 發表

True or not , never mind!

Let me post your photo in here to show how handsome you are!!!!!!!!!
好啊!
我地都想睇下JACKY師兄的玉照!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:03 發表

好啊!
一個樣衰既中年男人黎姐..無咩好睇

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:03 發表

好啊!
我反而想睇下JACKY師兄的肉照,

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-26 00:11 發表

我反而想睇下JACKY師兄的肉照,
JACKY師兄同XX!睇豬WALK過唔過癮!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:13 發表

點解 XX! 可以陪人客睇豬 walk既?不如順便同睇豬 walk 既客人 sell 埋採耳,有得諗呀!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:13 發表

咪就係CHING所說既二奶囉 哈哈

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:34 發表

點解 XX! 可以陪人客睇豬 walk既?不如順便同睇豬 walk 既客人 sell 埋採耳,有得諗呀!  
你下次可試下搵哂5個採耳妹來陪你看豬WALK,包保全場震撼!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 07:27 發表

你下次可試下搵哂5個採耳妹來陪你看豬WALK,包保全場震撼!
冇可能五個採耳都同一時間 available,除非買佢地鐘。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 22:43 發表

冇可能五個採耳都同一時間 available,除非買佢地鐘。
並唔係無可能的,
小弟試過一次比五個響走廊度團團圍住,好似「追我債」咁!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 07:27 發表

師兄也可以1次叫5隻普通豬,佢地自己睇豬show
你在遠處門口監視,都好震撼

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-26 22:53 發表

師兄也可以1次叫5隻普通豬,佢地自己睇豬show
你在遠處門口監視,都好震撼
咁我咪變左企響豬SHOW門口負責拉開大布簾的部長!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 22:58 發表

咁我咪變左企響豬SHOW門口負責拉開大布簾的部長!?
每個人都猜測著邊條友咁勁叫埋5條女去睇豬walk而不"浦"頭?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-26 23:05 發表

每個人都猜測著邊條友咁勁叫埋5條女去睇豬walk而不"浦"頭?
錯啦!
就算比你拉到廿條囡囡來睇豬WALK,如果無客陪響囡囡身邊,班囡囡亦都會好快比現場的主任趕走的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 23:08 發表

錯啦!
就算比你拉到廿條囡囡來睇豬WALK,如果無客陪響囡囡身邊,班囡囡亦都會好快比現場的主任趕走的!
噢,原來如此,thx

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:58 發表

點解龍島d推拿咁叉貴,豬show 果d吾多掂喎
有兩個前沐足囡囡已轉型為帝皇推拿,可留意

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 22:56 發表

咁都俾你知道!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 22:56 發表

邊兩個?pm 黎得嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 23:23 發表

邊兩個?pm 黎得嗎?
有一個已響之前POST上說過了!
至於另一個,響未轉型前BONEGO師兄之前亦都試過搵呢個囡囡上鐘的!

引用:

靚定醜先,留意咩先,你試過未呀,未轉形時又係d超級藝術豬呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。