推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:29 發表

約邊個邊個!?^嗎?
我教你做一個花最小錢而可以成為大豪客之方法.....

你去龍島採耳......同部長講:「我要全場採耳妹一齊上我鐘!我要玩 5 飛!」....

你所付出的...只是 ¥18 x 5 = ¥90......

於是...!  # % ^  (  全部與你共處一室......

你即刻成為採耳天王,引為佳話!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 22:37 發表

當時 陪着採耳xx!看秀的是否就是竹人師兄?
陪我睇豬WALK的是!XX,不過係響星期六!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:38 發表

你去龍島採耳......同部長講:「我要全場採耳妹一齊上我鐘!我要玩 5 飛!」....

你所付出的...只是 ¥18 x 5 = ¥90......

於是...!  #  %  ^   ...
都得喎!我身上有咁多個窿,可以比佢地逐個逐個採!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 20:40 發表

連女性最喜歡既SHOPPING時間都無
想當年殺手之王同佢個妹約我去行街
基於風險問題, 我reject左

如果唔係唔知而家仲有冇命

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:39 發表

陪我睇豬WALK的是!XX,不過係響星期六!
Then, who is that guy (wear black T-shirt) with xx! in that evening show??????????

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 22:42 發表

Then, who is that guy with xx! in that evening show??????????

喔?師兄琴晚都在場嗎?
那個人係王郁人!蘿蔔師兄講的!

當時佢有無響豬WALK上掟蕉啊!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 22:42 發表

想當年殺手之王同佢個妹約我去行街
基於風險問題, 我reject左

如果唔係唔知而家仲有冇命
可能師兄變左灼女之王
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:44 發表

喔?師兄琴晚都在場嗎?
I am talking in Sat. evening not Sunday.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:38 發表

於是...!  #  %  ^   ...
個陪長心唸"個條友係咪有病,咁多採耳妹,輪流都要一個小時,錢點計呀"

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 22:48 發表

I am talking in Sat. evening not Sunday.
XX!那天晚上坐響邊的?

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 22:48 發表

果位師兄係未戴黑粗邊眼鏡的?
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:44 發表

喔?師兄琴晚都在場嗎?
我諗王郁人星期六、日都有睇豬 walk...是同一人...兩次豬 walk 都係與 ! 一齊睇。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:53 發表

XX!那天晚上坐響邊的?
She was sitting with a guy wearing black T-shirt.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:53 發表

我諗王郁人星期六、日都有睇豬 walk...是同一人...兩次豬 walk 都係與 ! 一齊睇。
咩同採耳妹都可以睇cat walk?
係咪都係5拾幾元一個小時同採耳妹上鐘?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:53 發表

果位師兄係未戴黑粗邊眼鏡的

Robert,
You are correct.

Then who is that guy?????????

引用:

其實我一咪都已經一早比羅拔ching點左相

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 22:55 發表

She was sitting with a guy wearing black T-shirt.
上星期二晚 6:00pm 豬 WALK,我都見到王郁人,隔離又係採耳 ! 號。我諗佢就係傳聞中皇牌豬所講既..."每晚都看 豬 WALK 的熟客"

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 22:57 發表

喔!JACKY師兄!王郁人原來係你!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:58 發表

我都想係我
我只係一個生活係舊區,活於貧窮線底下既一個中年人

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 22:57 發表

CHing,
Apart from xx!, who is another GC  with you (i.e. in your RHS) to watch the show????

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 22:58 發表

上星期二晚 6:00pm 豬 WALK,我都見到王郁人,隔離又係採耳 ! 號。我諗佢就係傳聞中皇牌豬所講既..."每晚都看 豬 WALK 的熟客"
那晚我在場,在那裡,我對面係嘩,定係蘿蔔師兄隔離?

引用:

竹人師兄問下XX! 咪得囉,佢同d採耳妹咁熟

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 22:58 發表

其實我一早知。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 23:01 發表

我都想係我
我只係一個生活係舊區,活於貧窮線底下既一個中年人
師兄
其實採耳妹和沐足妹的最大差別係咩?
探耳妹如果上你2個鐘有無得打xxxx

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:01 發表

CHing,
Apart from xx!, who is another GC  with you (i.e. in your RHS) to watch the show????
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:02 發表

其實我一早知。

呢D野唔可以揚架 揚左遲D無啖好食

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 23:02 發表

其實我一早知。
原來jacky 師兄同你地都咁勁,三分天下,聽聞好靚仔喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。