推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 20:05 發表

如果睇豬 show,佢兩隻野一定叫我地加鐘後帶我地去睇呀,發左達咩! 1036765
小甜甜唔肯比我走,佢想睇埋套追左好耐既悶蛋連續劇,我梗係閃啦!  
套劇真係悶到PK
睇天天向上同快樂女聲好過佢多多聲

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:46 發表

唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!  
咁要搵141師兄同埋BOXXGO師兄簽名喎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:16 發表

套劇真係悶到PK
睇天天向上同快樂女聲好過佢多多聲
我睇左四十分鐘,只見到 2 男 2 女行來行去,猛咁講對白,都搞唔清套劇係講乜。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:23 發表

我比D 神周九號的燃料比你做個記念

本來諗住星期六按腳唔按雀,點知都係升空左h:" /> h:" /> h:" />

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:23 發表

佢兩隻野,seminar 回房後,用毛筆在囡囡手上用白色墨水簽名。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:28 發表

我比D 神周七號的燃料比你做個記念

本來諗住星期六按腳唔按雀,點知都係升空左h:" /> h:" /> h:" />
師兄搵左邊位機師同你升空啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:29 發表

師兄搵左邊位機師同你升空啊?
天地的一個囡囡,個樣幾可愛的,小肥,原本唔肯為我神周九號點火的,我落足咀頭( 仲勁過上次熔化氣質小美女的那次)
之後先順利起機,而且佢關左燈不特止,仲要我關埋電視先肯同我升空。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:34 發表

天地的一個囡囡,個樣幾可愛的,小肥,原本唔肯為我神周九號點火的,我落足咀頭( 仲勁過上次熔化氣質小美女的那次)
之後先順利起機,而且佢關左燈不特止,仲要我關埋電視先肯同我升空。 : ...
嘩.....黑人黑夜黑烏鴉,你唔驚咩?

佢會唔會有紋身呢?

你果個囡囡真係幾可愛,小肥得黎唔算肥。

我果個就大鑊啦!青春豆,水筒腰,不過都係可愛樣,只不過是較為肥。我都有比左件小禮物佢,因為佢按腳按得好勤力。

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:34 發表

之後先順利起機,而且佢關左燈不特止,仲要我關埋電視先肯同我升空。 : ...
師兄唔係最少升空兩次咩?少左一次升空喎!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 20:39 發表

嘩.....黑人黑夜黑烏鴉,你唔驚咩?

佢會唔會有紋身呢?

你果個囡囡真係幾可愛,小肥得黎唔算肥。

我果個就大鑊啦!青春豆,水筒腰,不過都係可愛樣,只不過是較為肥。我 ...
我條神周九號一點火就照亮成個大地啦

佢笑起上黎都幾KAWAII
而且個"灰" 都幾好下

而且仲可以摸

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:39 發表

師兄唔係最少升空兩次咩?少左一次升空喎!
我去左兩個地方姐

BTW 如果有師兄坐的士的話,可以直接跳上的士,之後同佢講目的地及打錶。咁會收平D ,因為佢知你係本地人。     
仲有黃色的的士有可能係假的來的,大家都係少上為妙     

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:43 發表

我去左兩個地方姐
咁師兄下次的升空目標係邊位機師啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 20:46 發表

咁師兄下次的升空目標係邊位機師啊?
JOLIN
師兄可否調教下佢先呢

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:50 發表

JOLIN
師兄可否調教下佢先呢
JOLIN唔聽我支笛的!
而家都係得蘿蔔師兄先可以調教到佢!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:45 發表
BTW 如果有師兄坐的士的話,可以直接跳上的士,之後同佢講目的地及打錶。咁會收平D ,因為佢知你係本地人。     
仲有黃色的的士有可能係假的來的,大家都係少上為妙   :hamsu ...
如果打錶,要小心的士佬兜路。

尋日由天地上左一部的士,去龍島,叫司機行長青路,條友開價¥15,我地話打錶,跟住佢又乜又七話最小要¥11、¥12呅,我地冇理佢,照打打錶.......條友行到長安角仔酒店,竟然扮懞,駛去長青路反方向,想兜路,我地即刻用純正普通話喝停佢:「您奸甚摸?腸千lu nar 是這個方雙! 」....佢只好死死地氣掉頭駛去龍島方向。

的士佬好蠱惑的!

相關搜索目錄: 酒店 普通話

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 20:54 發表

如果打錶,要小心的士佬兜路。

尋日由天地上左一部的士,去龍島,叫司機行長青路,條友開價¥15,我地話打錶,跟住佢又乜又七話最小要¥11、¥12呅,我地冇理佢,照打打錶.......條友行到長安角仔酒店,竟然扮 ...
喺大陸真係咩都可以係呃人的

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:46 發表

唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!  
, 咁我休養生息一個月吧

引用:
原帖由 bonego 於 2009-6-7 21:25 發表

, 咁我休養生息一個月吧
你捨得唔搵JOLIN嗎

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 21:28 發表

你捨得唔搵JOLIN嗎
俾你la, 我怕你一個鐘就頂唔順,
除非你唔講野

引用:
原帖由 bonego 於 2009-6-7 21:32 發表

除非你唔講野
咩....原來........ 佢真係咁難頂嗎........

引用:
原帖由 bonego 於 2009-6-7 21:32 發表

除非你唔講野
兩位師兄唔駛你推我讓喎!?
要不然小弟幫你地接收JOLIN啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 21:34 發表

兩位師兄唔駛你推我讓喎!?
要不然小弟幫你地接收JOLIN啦!
我要訓練 Jolin 成為另外一隻間諜蜻蜓!她是第三隻!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 21:48 發表

我要訓練 Jolin 成為另外一隻間諜蜻蜓!她是第三隻!
D 消息可能DELAY 兩三日,而且可能睇唔明佢D SMS

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 21:53 發表

D 消息可能DELAY 兩三日,而且可能睇唔明佢D SMS
她的SMS的確係耐人尋味!
有一天晚上我還在聾島按摩,她可能知道我還沒離開,於是發了這個SM給我︰

「你走了嗎?我們的靚女還可以吧!開開心心的。不過相信你在。
我休半天,已下班了……」

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。