推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 10:53 發表

SHK 我就吾知,不過另一隻我就知,5X比7X成熟D......兩隻都係正豬
打錯左SHK,其實我就係想比較%X 同&X

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 10:53 發表

SHK 我就吾知,不過另一隻我就知,5X比7X成熟D......兩隻都係正豬
5X 年輕版祥嫂,熟到爛,唇上一粒逍魂墨,好過癮。不過佢都幾大份,我教佢跳慢四,拖唔郁佢。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:00 發表

5X 年輕版祥嫂,熟到爛,唇上一粒逍魂墨,好過癮。不過佢都幾大份,我教佢跳慢四,拖唔郁佢。  
有冇氣質小美女咁大份先

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:00 發表

師兄,響龐大的豬群裡面,你們發掘普通豬的進度比預期中快好多啊!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:03 發表

師兄,響龐大的豬群裡面,你們發掘普通豬的進度比預期中快好多啊!
團結就是力量

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:02 發表

有冇氣質小美女咁大份先
咁又冇,%X 是北方人,骨架大,多肉;氣質小美女是"放大了" 的美女,身體上所有部份都是按比例"放大" 的,並非局部發大。

讓我比較一下 &X , %X 氣質小美女

(100 滿分)

&X           %X          氣質小美女

年齡            23          中女            少女
樣貌            72           65              85                     
身材            82           75              83
口材            70           80              65
成熟度          75           88              52
互動指數        85           80              45
貪錢度          30           30              10           

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:14 發表

咁又冇,%X 是北方人,骨架大,多肉;氣質小美女是"放大了" 的美女,身體上所有部份都是按比例"放大" 的,並非局部發大。

讓我比較一下 &X , %X 與氣質小美女 :

(100 滿分)

&X  ...
喔?氣質小美女的互動程度都有差不多一半啦!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:14 發表

(100 滿分)

&X  ...
都係氣質小美女啱我多D
可惜呢排太多野要試,無時間返啅

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:16 發表

喔?氣質小美女的互動程度都有差不多一半啦!?
佢同我按果次,只得 20。

自從佢比 141xxxxx 師兄"溶化"了之後 (請看「溶化氣質小美女」之 post),互動指數提高了!已經加入油炸鬼同盟會!......Jolin, 小蠻腰, 小甜甜,....全部都是會員!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:20 發表

自從佢比 141xxxxx 師兄"溶化"了之後 (請看「溶化氣質小美女」之 post),互動指數提高了!已經加入油炸鬼同盟會!......Jolin, 小蠻腰, 小甜甜,....全部都是會員!  
可惜仲未提升到油炸鬼式打排球LEVEL
氣質小美女的真係好正,好想

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:20 發表

師兄想唔想叫埋畢加索加入做會員啊?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:23 發表

可惜仲未提升到油炸鬼式打排球LEVEL
氣質小美女的真係好正,好想
唉....氣質小美女是一個「巨人」,佢同我呢類大肥佬攬埋一齊,真係唔掂,張按腳椅會比我地責爛。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:24 發表

就咁聽蘿生講,畢加索應該好難搞
唔想蝕左$53
有冇其他師兄想挑戰畢加索呢 ? ?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:24 發表

佢點可能會加入呀!

就算加入,佢都只會係一條木乃伊油炸鬼!佢係埃及人黎架!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:28 發表

佢點可能會加入呀!

就算加入,佢都只會係一條木乃伊油炸鬼!佢係埃及人黎架!  
咁不如唔好油炸鬼
鬆下腿好過
BTW 畢加索點解可以逃出你的淫腳魔掌呢

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:27 發表

就咁聽蘿生講,畢加索應該好難搞
唔想蝕左$53
有冇其他師兄想挑戰畢加索呢 ? ?
等我再去挑...................戰一下畢加索先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:38 發表

等我再去挑...................戰一下畢加索先!
你唔會係去挑戰畢加索的鬥地主吧

如果成功油炸鬼同升空,我馬上去上返佢兩個鐘

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:40 發表

你唔會係去挑戰畢加索的鬥地主吧

如果成功油炸鬼同升空,我馬上去上返佢兩個鐘
講起上來,畢加索唔聲唔聲,佢的鬥地主功力亦好深厚的!
不過,聽聞(只係聽聞)有人可成功同畢加索玩油炸鬼了!
但是真是假就唔知了......

引用:

師兄真係比喻得好貼切,不過較為大份左
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:

(100 滿分)

&X  ...
始終&X , %X都係普通,有咁好成績都吾錯喇,      141師兄,睇完豬show,嘆左隻咩鬼豬呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 11:54 發表

始終&X , %X都係普通,有咁好成績都吾錯喇,      141師兄,睇完豬show,嘆左隻咩鬼豬呀
我睇完豬SHOW 後走左了,因為無咩心水,其實想搵JOLIN 的,但一個鐘又玩唔到D 咩
所以都係下次先搵佢啦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:38 發表

其實我都有辦法可以搞得掂畢加索既,佢好鐘意新奇得意野,觀人於微,佢對小禮物之品味與反應可知道佢既死穴。
之不過,以同樣既資源,可以攻陷十隻普通豬 or 五隻皇牌豬......點解我要炒高個市?

兄弟,放棄吧!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-7 11:46 發表

講起上來,畢加索唔聲唔聲,佢的鬥地主功力亦好深厚的!
不過,聽聞(只係聽聞)有人可成功同畢加索玩油炸鬼了!
但是真是假就唔知了......h:" />
係唔係王郁人可以同佢油炸鬼呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:59 發表

係唔係王郁人可以同佢油炸鬼呀
我諗可以。

王郁人真利害,在豬 walk 次次都見到佢。
採耳妹 ! 次次都陪佢睇豬 walk 的,我懷疑王郁人係一個大耳 loan。

引用:

竹師兄最鍾意就係愛護d奇珍異獸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。