推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

我之前有個男朋友都好仲意睇住我同佢D FRD攪.......

都系果句,,如果人地老婆比我砌就會好興奮..

引用:
原帖由 KCI1989 於 2010-6-17 19:39 發表
發咩癲...自己條女比人食,你會興奮?
吾怕得罪讲句,可能你味试过睇住老婆比人砌。

如果两公婆双方面性生活已经没咩火花或太过平凡,3p / 4p可能会带俾你吾同生理同视角兴奋感受。

我老婆上几个月至第一次俾条友砌黎,虽然过程有D错折,但係捻番起老婆只西比人狂屌到劲出水兼自动忍吾主出埋呻吟声。。。尼种情景到今时今日我仲係很享受。当然,我吾係过种随便将老婆比人玩嘅人,都係试下者同要尊重老婆。

之后老婆係性方面仲比以前主动左很多

老婆之后都有“少少暗示过",佢被人屌到某皆段过阵时,佢查实係很兴奋,係性方面兼肉体嘅快感。

仲然之。。。吾同人有吾同嗜好,只不过大家层次吾同timing吾岩。

话吾埋,你迟D可能会有吾同睇法。

引用:
原帖由 wumingpu 於 2010-6-18 16:12 發表
我都係, 不过要睇对方咩货色。

吾通连猪扒度要砌埋 ??????

呢句真呀, 未玩過前老婆都好抗拒,玩過之後老婆開始開放左好多

最鐘意睇住老婆好淫蕩好似狗咁爬係床到,兀高個PATPAT

D西水流緊出黎  又有D呻吟聲叫人快D屌佢

跟住睇住D朋友插入老婆到,大大力咁狗仔屌到老婆啪啪聲,

睇住老婆對大波俾人屌到搖黎搖去 再加埋佢D叫床聲真係視聽一大刺激

有時覺得重興奮過自己屌佢
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-19 15:48 發表

吾怕得罪讲句,可能你味试过睇住老婆比人砌。

如果两公婆双方面性生活已经没咩火花或太过平凡,3p / 4p可能会带俾你吾嘅同生理同视 ...

對得老婆耐有時真係唔想攪佢,有時睇住老婆好淫蕩咁跪係地下到同D朋友吹蕭,真係睇到火都黎埋,就會好自然想大大力咁係後面插佢 萛係重拾舊時個種興奮感覺
引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-19 16:59 發表
呢句真呀, 未玩過前老婆都好抗拒,玩過之後老婆開始開放左好多

跟住睇住 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-19 16:59 發表

跟住睇住 ...
C Hing, 你老婆有吾有敢放啊 ??? 佩服。。。

有時睇住老婆好淫蕩咁跪係地下到同D朋友吹蕭,真係睇到火都黎埋,就會好自然想大大力咁係後面插佢

agree !!!!!

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

開頭就無,玩多次次就好放
引用:
原帖由 TKZ4848 於 2010-6-20 16:25 發表

C Hing, 你老婆有吾有敢放啊 ??? 佩服。。。

我老婆有個好利害既絕技,就係用口帶套  係朋友試過都話正
引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-6-20 22:15 發表
有時睇住老婆好淫蕩咁跪係地下到同D朋友吹蕭,真係睇到火都黎埋,就會好自然想大大力咁係後面插佢

agree !!!!!

我覺得似睇緊成人小說多D囉

相關搜索目錄: 小說

講個情形俾大家聽下,等D未玩過既人HIGH下都好
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-6-20 21:44 發表
玩左喇   high到震呀

通常抗拒的朋友  大多是年青人

引用:
原帖由 色色哥 於 2009-9-19 16:08 發表
其實一D都唔係傻,只係有好多男人未去到呢個階段,唔知道睇住自己老婆俾人屌果種刺激,因為同老婆玩得多就想尋找新刺激,所以各位人兄唔好成日話人地 on 79,只係自己見識小唧!
非常同意   因我有經驗

引用:
原帖由 色色哥 於 2009-9-19 16:08 發表
其實一D都唔係傻,只係有好多男人未去到呢個階段,唔知道睇住自己老婆俾人屌果種刺激,因為同老婆玩得多就想尋找新刺激,所以各位人兄唔好成日話人地 on 79,只係自己見識小唧!
非常同意,  不過奉勸尚要照顧小明友的太太,  遲下先試,  中年後才玩,  會更興奮.

引用:
原帖由 astromileo 於 2010-6-25 09:40 發表
通常抗拒的朋友  大多是年青人
我吾抗拒,不过GF应该吾会答应。 点呢 ????

呢D野無得迫,要大家都享受先好玩,慢慢黎
引用:
原帖由 TKZ4848 於 2010-6-25 23:50 發表

我吾抗拒,不过GF应该吾会答应。 点呢 ????

引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-26 00:20 發表
呢D野無得迫,要大家都享受先好玩,慢慢黎
GF次次被我砌都要我快快射,很没瘾。很想她被其他男人砌耐耐,直到知道何谓性高潮。

引用:
原帖由 TKZ4848 於 2010-6-28 20:26 發表

GF次次被我砌都要我快快射,很没瘾。很想她被其他男人砌耐耐,直到知道何谓性高潮。
我幫你砌佢~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。