推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

剛路過...支持一下

引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-5-24 00:03 發表

我今日睇住老婆比人係咁搓,又幾興奮喎!!!!!
c兄講詳細d分享下丫....

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 17:10 發表

尼几日老婆吾系到(4P之后睇佢吾系好开心,买左张机票俾佢飞番外家探佢爸爸妈妈),临飞前一晚同佢砌左嚄劲嘅,(仲头一次俾我入佢后໽ ...
所有洞都比你吊哂真係好滿足架...我識親女友就盡快三洞全開..好似打左厘印甘..
丫嫂又廋左一定更正...吾好廋埋個波就得啦...等你再分享...!

你地講到好鬼正咁
講到我慶合合...

看到别人的老婆,倒是很兴奋

rambo 兄,呢排有冇update????

我就鐘意玩2個洞就萛,第三個洞太臭,頂唔住
引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-5-30 06:12 發表
所有洞都比你吊哂真係好滿足架...我識親女友就盡快三洞全開..好似打左厘印甘..
丫嫂又廋左一定更正...吾好廋埋個波就得啦...等你再分享...!

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-6-3 17:12 發表
有邊個男唔喜歡自己老婆比其他男人搞,有時睇老婆比男人搞時非常心痛,睇見她不斷比他們玩,對奶不斷比他搾/乳頭不斷比他們吮,隻西/後菊花不斷比他們手指玩弄.但睇見妻有高潮非常開心,我知道妻很而起水的人,妻很而比人攻 ...
真係好 Happy & sexy ....

唔俾佢停呀! ...............................

fcuk !

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 iamavailable 於 2010-5-31 22:44 發表
老婆番左外家。。。 暂时吃自己。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-2 10:38 發表
洗干净, 再戴套米得咯。。不过坦白讲,第三个洞没西洞甘好砌。。好干同太窄,会搞痛老婆

點洗都會有D臭,我就無興趣
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-5 00:28 發表

洗干净, 再戴套米得咯。。不过坦白讲,第三个洞没西洞甘好砌。。好干同太窄,会搞痛老婆

推一推先 !

引用:
原帖由 大小小 於 2010-6-2 10:38 發表
做野前要有預備工夫架麻...開頭女友要我教!
知我like三洞全開而家會灌定腸,洗旱靜,鯨乾水比我

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-5 00:28 發表

其實係個征服感大過快感...就好似顏射...射佢尿...同要佢舐腳指一樣

咁又係,征服感好多時都大過快感,好似顏射咁,根本就無咩快感,個個種征服感過癮
引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-9 06:51 發表

其實係個征服感大過快感...就好似顏射...射佢尿...同要佢舐腳指一樣

得個講字

我鐘意睇你老婆俾我砌

sure not... what about u?!

引用:
原帖由 iamavailable 於 2010-5-31 22:44 發表
岩打电话比係外家老婆。。。(不知不觉老婆已经番左成个几月有多)。。倾下倾下。。。老婆话很挂住我, 我就教佢用手指模下自己只鲍鱼当係 “望梅止渴“。

吾够一下, 係电话第一次听到老婆自慰紧深呼吸呻吟聲。。啊。。啊。。嚄。。佢仲话尼几日佢只鲍鱼流紧很多汁(指佢性欲高涨期)。。。。。。係引死人

很想飞番去狂砌老婆几镬。

回復 821# 的帖子

叫佢快D返嚟啦............師兄呢倫咪要食自己?????

引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-9 06:48 發表
做野前要有預備工夫架麻...開頭女友要我教!
知我like三洞全開而家會灌定腸,洗旱靜,鯨乾水比我
夸吾夸D ???  灌埋肠 ??? 很辣同有D痛嚄。。。你GF肯为你敢做 ???

如果系真。。佩服你GF ...

引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-6-9 06:51 發表

坦白讲,我就吾会射尿俾老婆。吾卫生。。

引用:
原帖由 iamavailable 於 2010-6-14 22:40 發表
叫佢快D返嚟啦............師兄呢倫咪要食自己?????
YES士。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。