推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意外惊喜:没屌老婆成两个几月,佢竟然变左白虎。

问老婆点解?佢答我:“你吾钟意咩 ? “

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-30 23:14 發表
老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意外惊喜:没屌老婆成两个几月,佢竟然ࡢ ...
一定好激,你有無問佢兩個幾月有無食自己...有無幻想比其他扑?

引用:

原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-30 23:14 發表
    老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意外惊喜:没屌老婆成两个几月,佢竟然ࡢ變左白虎。

问老婆点解?佢答我:“你吾钟意咩 ? “

照睇你老婆在這兩個月來應該被其他人扑過來!

引用:
原帖由 spy_tom 於 2010-7-1 16:16 發表
引用:

老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意 ...
C Hing, 你又点知佢老婆剩话被人扑黎 ???

引用:
老婆终于番左来。寻晚睇紧葡萄牙对西斑牙,睇到下半场休息时就对老婆“开波“。点知有意外惊喜:没屌老婆成两个几月,佢竟然ࡢ ...
我都想同你老婆開波~~

引用:
原帖由 astromileo 於 2010-6-25 10:46 發表

非常同意   因我有經驗
agree !!!!
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-1 01:54 發表

一定好激,你有無問佢兩個幾月有無食自己...有無幻想比其他扑?
老婆第一次将只西D毛剃晒,都吾知为咩 ?有D怪怪地又没讲。

不过屌起上黎,都没咩分别。係摸西过趁,有少少毛敕。秃秃下。。

甘耐没做,个晚就同老婆开左“两次波“。。搞到我精尽人忙。。。今日终有D攰。

引用:
原帖由 仁人 於 2010-7-1 20:29 發表

我都想同你老婆開波~~
我老婆粒波吾系乱俾人开。。今耐以黎,除左我之外,都系比另一个男人开过一次劲

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-1 23:48 發表

老婆第一次将只西D毛剃晒,都吾知为咩 ?有D怪怪地又没讲。

不过屌起上黎,都没咩分别。係摸西过趁,有少少毛敕。秃秃下。。

甘耐 ...
咁。。之前佢多毛嗎

好多毛
引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-2 01:05 發表

咁。。之前佢多毛嗎

回復 860# 的帖子

通常西毛多既女人都係姣D既
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-7-2 15:32 發表
我老婆就冇咁多毛law.

回復 862# 的帖子

issacsac 兄: 最近有冇咩性事發生,可以分享吓???? 有冇同老婆再玩3p車震! 結婚耐咗,有時都覺得有D悶!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 色色哥 於 2009-9-19 16:08 發表
其實一D都唔係傻,只係有好多男人未去到呢個階段,唔知道睇住自己老婆俾人屌果種刺激,因為同老婆玩得多就想尋找新刺激,所以各位人兄唔好成日話人地 on 79,只係自己見識小唧!
AGREE

但係我都未見過d咩大場面,點解已經有咁o既接受能力

我真係好期待有咁o既一日,但一定要帶套

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-2 01:05 發表

咁。。之前佢多毛嗎
哇。。。条D西毛真係超多又生得超密,仲多过我自己D 。(係吾係你条女 ?)

我老婆D西毛都係生得剩係细细同短短地围住係西洞一带谦有D疏疏散散 (有D似没完全发育晒过种

计尽都係得你个张相中大约三分之一。现在紧加吾驶讲。

阿根廷输比德国4比0,真係多的佢吾少。。。。没Mood,没钱赢,又没毛。。。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-1 01:54 發表

仲味问。。不过佢番黎尼几日都“表现“到有D放,死叫我推入D同咀佢奶头。搞到仲被隔离房同事听到少少。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-4 00:39 發表

仲味问。。不过佢番黎尼几日都“表现“到有D放,死叫我推入D同咀佢奶头。搞到仲被隔离房同事听到少少。。
C兄佢個胃口開始大驉A要M多個男人一齊招呼佢

为搭谢老婆“白虎“心意同一洗巴西与阿根廷输波心情,今日头一次带老婆去骨场按摩。老婆吾知我有预谋,捻住係做SPA甘简单。等佢除剩底裤训係张按摩床时(对波用毛巾遮住)。 我至专登安排两位女按摩师帮我地按摩,做到要加油卒条腰下半身同箩友时,我就直接叫佢位按摩师帮佢除左条底裤落黎。佢正在陶醉紧按摩嘅舒服感,没捻到按摩师手势会紧快,清醒时佢条厘士粉红色底裤已被除到落脚,成只鲍鱼光秃秃Show晒出黎。
佢想著翻条底裤,不过被我劝服(家因我都係全裸 俾人按摩紧下体)。
睇住老婆面红红很吾好意思剥光猪俾人按摩大比。再加上我同两位按摩师有意挑起佢只没毛鲍鱼当话题同叫佢按摩师帮佢按摩埋下体。
睇到老婆当时要嬲又嬲吾出又怕丑又似要嘅样,我真係觉得很兴奋。
睇睇下睇到我欲火焚身(老婆应该都係俾人卒到有D反应),我就行过去老婆过便,咀佢同当主两位按摩师面前,将我禄野插入老婆只西到。
老婆控制吾到,为由同我砌到除野为止。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-4 17:02 發表
为搭谢老婆“白虎“心意同一洗巴西与阿根廷输波心情,今日头一次带老婆去骨场按摩。老婆吾知我有预谋,捻住係做SPA甘简单。等佢除剩底裤训 ...
多謝C兄白虎按摩報告

咁個2個按摩師有無幫手?
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-4 17:02 發表
为搭谢老婆“白虎“心意同一洗巴西与阿根廷输波心情,今日头一次带老婆去骨场按摩。老婆吾知我有预谋,捻住係做SPA甘简单。等佢除剩底裤训 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-5 16:45 發表
咁個2個按摩師有無幫手?
有少少,帮我老婆“卒“lin 头,大多数剩系睇住我砌我老婆。

之后老婆面红红又头tup tup有D晤好意思快快著番衫。番到屋企之同我细细讲下次晤好再系晤三晤四D人面前搞佢,费事俾人偷拍。。。

不过我觉得老婆开始接受到暴露佢身体比人睇左。

引用:

咁。。之前佢多毛嗎
very "bushy"...

老婆鍾意俾人狗仔式插入........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。