推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

咁即係仲係得彩虹仙子係到撐場.
今晚又去探仙子, 沾仙氣; 出黎果然輕鬆舒暢晒.

回復 251# 的帖子

冇其他選擇咩?! 去個幾次都係為左捧佢場咋...

引用:
原帖由 yellowhite 於 2009-12-27 01:48 發表
冇其他選擇咩?! 去個幾次都係為左捧佢場咋...
係呀! 佢真係正嘛! 另外真係好似冇乜選擇喎, 試過Fanny, 但怕左佢陣口氣...上面 c hing 講既 Lisa 又係樣衰版容祖兒, 梗冇性趣啦,  而其他都冇 c hing 點講過.

try try

引用:
原帖由 gogocity 於 2009-12-30 19:24 發表 try try
Tried 芳芳 on Monday and recalled Lisa yesterday, feeling really good. Face, bone skill and body are also perfectly contented to me. Wish retry 小虹 as soon : and may any C-Hing give some commend on '桐桐'

引用:
原帖由 itplay 於 2010-1-23 21:57 發表
Tried 芳芳 on Monday and recalled Lisa yesterday, feeling really good. Face, bone skill and body are also perfectly contented to me. Wish retry 小虹 as soon ::w ...
you mean 芳芳 or Lisa is good ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2010-1-25 13:30 發表 you mean 芳芳 or Lisa is good ?
Both of them are good for me

引用:
原帖由 itplay 於 2010-1-25 21:16 發表

Both of them are good for me
can you compare in terms of face and  service ? thank you !

good goood goood

As c hing introduced, it seems good in this place, may be visited this weekend.

聽日 年廿八洗邋遢  , 驚人多冇房, 今日上左去.. 都係鐘意金既套房, 間間房都有涼沖, 唔使行出房, 好多野都方便D .. 今次mark左舊愛彩虹仙子做spa, 用翻張coupon, 減左 $100

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 longneck 於 2010-2-10 17:20 發表
聽日 年廿八洗邋遢  , 驚人多冇房, 今日上左去.. 都係鐘意金既套房, 間間房都有涼沖, 唔使行出房, 好多野都方便D .. 今次mark左舊愛彩虹仙子做spa, 用翻張coupon, 減左 $100
冇錯, 年廿八沖涼係要搵間舒服既享受下! 金同水都係沖涼唔使行出房, 我都比左個call mimi, book左新囡清清聽日上去做spa

引用:
原帖由 n777 於 2010-2-10 20:38 發表

冇錯, 年廿八沖涼係要搵間舒服既享受下! 金同水都係沖涼唔使行出房, 我都比左個call mimi, book左新囡清清聽日上去做spa
昨日年廿八洗邋遢, 揾咗小虹和小美幫我洗白白

ching comments make me very itchy in early morning..will find time to try this place after the holiday..
happy cny to all ching..have a fun and safe holiday

回復 264# 的帖子

u had 2 bg to 洗白白? very happy wor

回復 264# 的帖子

早知過年前趁少d人來過雙BG SPA lar..

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-12 09:36 發表
u had 2 bg to 洗白白? very happy wor
Yes, very enjoyable!

恭喜發財!

e 間糸咪年終無休 ?

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-2-12 09:12 發表

昨日年廿八洗邋遢, 揾咗小虹和小美幫我洗白白
小虹...我上金巴利都是為了找她

小紅真係靚、nice nice nice body ,同埋好夠力、dup 走哂我D肌肉疲勞!

第一次遇見小紅o既時候,問我有冇男朋友,我話冇,佢話介紹個俾我,仲同我夾係八幾年出世,我問佢做乜嘢職業,佢話係做美容o既,哥陣時我冇應佢,因為唔知係咪真,定係沉。

第二次遇見小紅o既時候,佢冇再提上次o既事;但係佢話想要多,佢話因為過年,同埋要佢做多小小。 (最後成交$150,但係做少小小)

相關搜索目錄: 美容

第一次遇見小紅o既時候,問我有冇男朋友,我話冇,佢話介紹個俾我??男朋友????

引用:
原帖由 kot 於 2010-2-19 12:30 發表 第一次遇見小紅o既時候,問我有冇男朋友,我話冇,佢話介紹個俾我??男朋友????
女...殺手

小紅靚唔靚呢就各花入各眼.不過佢好用心做,脾氣又好,又唔敢rtips

引用:
原帖由 3luvund36 於 2010-2-20 01:11 發表

女...殺手

小紅靚唔靚呢就各花入各眼.不過佢好用心做,脾氣又好,又唔敢rtips
小紅既身材係我係呢類場見過最 fit 最正既一個. 而且骨技一路有進步...

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-2-20 12:21 發表 小紅既身材係我係呢類場見過最 fit 最正既一個. 而且骨技一路有進步...
重好有彈性添...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。