推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

各位大哥, 可否pm我, 推介此場之骨女及其評分 (如外貌, 身高, 骨技等)?

感謝!

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-15 00:04 發表

我星期四晚上去都係走廊遇見小虹
依然是美麗可人,下次要再找她了
>3<"  HOHH.   
THANKS 你NA^^

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-16 17:59 發表

>3
我要多謝妳的妥善安排就真!
令我帶來兩位朋友都滿意地離開

今晚再找彩虹仙子
清麗的面容、動聽的聲調,已令我舒懷
更感到她的骨技很合我心意
要找她多些了

咁要大家夾好D時間, 到時又撞booking要等就唔好啦
引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-17 02:27 發表

我要多謝妳的妥善安排就真!
令我帶來兩位朋友都滿意地離開

今晚再找彩虹仙子
清麗的面容、動聽的聲調,已令我舒懷
更感到她的骨技很合我心意
要找她多些了

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-11-17 08:53 發表
咁要大家夾好D時間, 到時又撞booking要等就唔好啦
哦...原來係你
明白知道了解

個天凍左幾日 攪到冇乜心機做野,就提早收工上左金巴利搵Fanny做100 mins水療..靚女memi開定水療房既暖氣等我,仲話包唔會凍親我 ..一入房即刻除衫沖涼,再黎個水力按摩浴缸浸浴..上床時仲感覺到床墊都會發暖 (原來係電暖氈!) 加埋Fanny 厚肉手掌配熱油推拿,溫暖既100 mins 水療  做完落床成個人暖笠笠!
金即係金,有d心機! 冬天既水療都咁過癮

相關搜索目錄: 水療

Haha thx 咁爸利腦世分離包膠!好珍實的報告!現場一樣!

大家一定好奇怪每次n777兄在今巴利呀銀芝泉出包膠或者話我們的文章塈痡q末見到或見memi姐會同n777兄有所交流!從呢過point嚟說我才敢說n777兄是它們的寫手啊!哈哈

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-19 00:03 發表
大家一定好奇怪每次n777兄在今巴利呀銀芝泉出包膠或者話我們的文章塈痡q末見到或見memi姐會同n777兄有所交流!從呢過point嚟說我才敢說n777兄是它們的寫手啊!哈哈
係唔係寫手唔係重點.
咁最緊要寫既野係真就得啦

但呢度係討論區而唔係賣廣告喎!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 longneck 於 2009-11-19 00:50 發表

係唔係寫手唔係重點.
咁最緊要寫既野係真就得啦
流料,金巴利食屎,寫手食屎

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-18 20:23 發表
個天凍左幾日 攪到冇乜心機做野,就提早收工上左金巴利搵Fanny做100 mins水療..靚女memi開定水療房既暖氣等我,仲話包唔會凍親我 ..一入房即刻除衫沖涼,再黎個水力按摩浴缸浸浴..上床時仲 ...

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-19 02:09 發表
但呢度係討論區而唔係賣廣告喎!
咁點都好過有人係度講大話既

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 肥P仔 於 2009-11-19 09:42 發表

once again, i as a guest is just expressing my feelings toward the sites i visited and the skills of bg i experienced.  i dont understand y some people are so incited everytime i write a report, and keep saying that my report is not true and even speaking dirty words here...but never tried to point out any part of my report is false

i do not know the reasons y some people are doing that here, but please respect yourself.
so much fun meeting you guys here

回復 189# 的帖子

Bro, no worries man. At least some critics gotta be 'writers' of enemy spas/saunas la ...

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-18 20:23 發表
個天凍左幾日 攪到冇乜心機做野,就提早收工上左金巴利搵Fanny做100 mins水療..靚女memi開定水療房既暖氣等我,仲話包唔會凍親我 ..一入房即刻除衫沖涼,再黎個水力按摩浴缸浸浴..上床時仲 ...
謝謝n777兄分享

「Fanny 厚肉手掌配熱油推拿」...
她的手法又令我感到很舒緩

引用:
原帖由 bigdog173 於 2009-11-19 14:52 發表
Bro, no worries man. At least some critics gotta be 'writers' of enemy spas/saunas la ...
Agreed! Everybody can see that. No need to care about.

其他人點講都冇用既,自己親身去試下咪知囉,
無謂攪到呢度好似城市論壇咁啦...

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-19 21:16 發表
其他人點講都冇用既,自己親身去試下咪知囉,
無謂攪到呢度好似城市論壇咁啦...h:" /> h:" />
咪係…如果有人鰜蚹@野引人去,d Ching試完貨不對版實返黎講既!唔好鰜蚺洵菃蟪趕捸A潑婦罵街咁好煩呀!

今日天氣暖左,下午去找彩虹或FANNY鬆一鬆,點知2位靚女都做緊,接待妹妹推介我試新女阿清..
入到房,沖涼後,清秀高俏外型既阿清入房,估計年齡二十尾,按摩穴位都算到位,推油有D似彩虹既手勢,傾計聊天有開心果既感覺,下次又多左個choice啦

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-22 21:38 發表
今日天氣暖左,下午去找彩虹或FANNY鬆一鬆,點知2位靚女都做緊,接待妹妹推介我試新女阿清..
入到房,沖涼後,清秀高俏外型既阿清入房,估計年齡二十尾,按摩穴位都算到位,推油有D似彩虹既手勢,傾計聊天有開心果既感覺,下次 ...
對不起n777兄
今天下午是我嘜了彩虹仙子
還按了125分鐘
和她一起的時間真過得快
邊按邊聊天又夠鐘

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-22 22:50 發表

對不起n777兄
今天下午是我嘜了彩虹仙子
還按了125分鐘
和她一起的時間真過得快
邊按邊聊天又夠鐘
唔怪之得book唔到小紅啦,原來比你搶先一步...下次要早d先得!

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-23 00:09 發表

唔怪之得book唔到小紅啦,原來比你搶先一步...下次要早d先得!h:" />
彩虹仙子唔係咁易 book 架, 起碼都預早四五個鐘, 仲要睇下你有冇仙緣架.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-23 20:36 發表

彩虹仙子唔係咁易 book 架, 起碼都預早四五個鐘, 仲要睇下你有冇仙緣架.
唔係呀MA...要有仙緣至BOOK得到彩虹仙子?!

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-23 20:36 發表

我昨日又幾有仙緣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。