推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

回復 274# 的帖子

C Hing... 有排到第二的唔該PM我呀...!?
尋尋覓覓都大半年... 就算同"唔太同類"的其他本港骨場比... 我諗都唔易遇到 (唔約的話)

琴日開年, 上去mark唔到彩虹, 就試做剛番工既新囡安娜..皮膚白淨夠滑, 身材同埋手骨都ok

呢度都營業左一段時间,BG & services 有 update 的嗎?

引用:
原帖由 gowentgone 於 2010-2-22 01:33 發表
呢度都營業左一段時间,BG & services 有 update 的嗎?
可以試吓從Fanny Spa過來嘅Annie & 小美(子淇)

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-2-22 09:20 發表

可以試吓從Fanny Spa過來嘅Annie & 小美(子淇)
  ching
any VAS ?

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-2-22 09:20 發表

Aero c hing, Annie & 小美 有冇彩虹仙子既質素?
呢處我只齋做彩虹仙子咋...

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-2-22 23:42 發表

Aero c hing, Annie & 小美 有冇彩虹仙子既質素?
呢處我只齋做彩虹仙子咋...
Long dum c-hing,
我昨天都揾咗彩虹仙子幫我揼
小美原來去咗峇里島, Annie嘅質素都ok

各位大佬, 呢間有冇得採耳?

引用:
原帖由 baolongxing 於 2010-2-26 15:28 發表
請問討論緊呢間有冇hg服務提供
hg服務??????

引用:
原帖由 smanjoeho 於 2010-2-26 16:03 發表

hg服務??????
It might be HJ I think

引用:
原帖由 baolongxing 於 2010-2-26 16:22 發表

你知唔知有冇
never been there before yet

所有多過一個囡的場都不會提供色情服務的
否則分分鐘會俾人連骨床都拆埋番好人館

好多場所都唔會提供額外服務,不過關埋門鰫唄堶,個別服務員會唔會提供,就只有客知女知喇

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2010-3-3 00:45 發表 好多場所都唔會提供額外服務,不過關埋門鰫唄堶,個別服務員會唔會提供,就只有客知女知喇
唔知道咁樣的男歡女愛犯唔犯香港法呢?

引用:
原帖由 3luvund36 於 2010-3-3 20:17 發表

唔知道咁樣的男歡女愛犯唔犯香港法呢?
咁可能就要視乎有無收受利益囉

very good ching

very good ching, thank you

蛮不錯的地方,
咁一敗筆糸進場樓梯,極度与場內裝修不協調

相關搜索目錄: 裝修

好耐冇見MIMI, 今日比左個電話佢, 原來近排佢留守係金.. 上左去試第一日返工既新囡阿花, 入到房果真夠青春夠靚, 傾計把聲夠哂斯文, 骨技唔錯   埋單後同MIMI傾左陣, 話近排多新囡返工..介紹左新返好骨技既阿英同埋銀既後生靚女SUKI, 下次要試下

can't see little red till now

引用:
原帖由 gowentgone 於 2010-3-10 23:54 發表
I have seen her once after CNY.

引用:
原帖由 gowentgone 於 2010-3-10 23:54 發表
重係到

thanks for sharing

thanks for sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。