推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 金巴利足療 ~ 先睹為快篇

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-12 01:26 發表

我覺得妳真人好有淑女FEEL
真的MA??@@.      你又會見過我GE??@@ 今日來了.~~?? 難道...你就係郭生. ??? HOHOHO

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-11 20:41 發表

THANKS  你na^^   .  你話我真人女人味d...相小朋友d r ma .hahaha  不過其實我都可以好小朋友ga'xd
but will you do massage for us ?

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-12 02:02 發表

真的MA??@@.      你又會見過我GE??@@ 今日來了.~~?? 難道...你就係郭生. ??? HOHOHO
我當然見過妳啦 我是信差呀
請不要公開寫姓氏呀

次次去都見唔到memi?

回復 140# 的帖子

Photos mostly cutie look, but real person more 淑女. Only a truly beautiful girl can be like that ....

I'm looking forward to 'sexy' look ... better in person, if not more photos other than the recent set .. ..

今晚Memi 推介我試Fanny手勢
上到去又再會見到這位淑女
我竟有害羞的感覺

先去水力沖洗雙腳,按腳師傅阿麗隨後為我再細心清洗
再到大梳化按腳底50分鐘,然後被帶到按摩房
今次不做水療了,在獨立淋浴間沖身後
棕色曲髮的Fanny才進來,幾靚女喎!
她的雙眼、鼻和嘴兒配合得很美
先按後推油,落點很到位,滲透式力度我很受用!
隨心隨意的聊天,好快便渡過了100分鐘

埋單$398 貼士另計

相關搜索目錄: 水療

回復 156# 的帖子

Messenger C-Hing,

Any guidelines or suggestions on tips?  Thanks

引用:
原帖由 garylock 於 2009-11-13 11:06 發表

Any guidelines or suggestions on tips?  Thanks
It really depends on what level of services you get

引用:
原帖由 garylock 於 2009-11-13 11:06 發表

隨心啦

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-11 21:46 發表
見各位師兄講得咁好今天有時間就去試一試竟然俾我撞番珊珊!想信大家都知我講緊陀地個位!又靚女咗手骨比起上一次更好!剛做完出來見到小紅嘩乜做到佢咁辛苦成個落曬形咁!睇怕都mimi都要放吖佢假充充電啦 ...
我都係小虹既fans,咁岩11號星期三打左去金巴利book小虹,估唔到聽電話既係靚女memi,佢話小虹個日休息..咁唯有再做一次新囡fanny啦.. 唔知呢位on777係11號係金巴利見到個個真係小虹??
真係唔知小虹係邊方面得罪左on777?? 人地咁辛苦搵2餐,d小人就係呢度作故仔????

引用:
原帖由 sawyer123 於 2009-11-12 11:09 發表

but will you do massage for us ?
hhaa. 我5識ed野ga^^  .

引用:
原帖由 messenger 於 2009-11-12 11:51 發表

我當然見過妳啦 我是信差呀
請不要公開寫姓氏呀
OO:"/ HAHAHA . 我e+知了.xd~~

引用:
原帖由 footfoot 於 2009-11-12 12:15 發表
次次去都見唔到memi?
G前因為d job ge 時間long.so無時間反shop.不過e幾日我都係shop r^^
明天6點後都在. 下星期1應該都在.xd^^

引用:
原帖由 bigdog173 於 2009-11-12 12:17 發表
Photos mostly cutie look, but real person more 淑女. Only a truly beautiful girl can be like that ....

I'm looking forward to 'sexy' look ... better in person, if not more photos other than the rec ...
THANKS  你na". hahah .  淑女mi:....xdxdxd

又話有相相

引用:
原帖由 n777 於 2009-11-13 23:38 發表

我都係小虹既fans,咁岩11號星期三打左去金巴利book小虹,估唔到聽電話既係靚女memi,佢話小虹個日休息..咁唯有再做一次新囡fanny啦.. 唔知呢位on777係11號係金巴利見到個個真係小虹??
真係唔知小虹係邊方面得罪 ...
so C-hing n777 我係邊方面得罪左 U and Memi ar?!?i just talk what i saw ok if u don't like it that's find for me but please don't lie to all the c-hing in here anymore la ok!!i only go that one time only but i don't think i will go that anymore because is too much talk after u go that and make some 報告 !!

前兩日終於 book 到 至愛小紅,但都係要早幾個鐘 book 定先得呀. 再次見番佢真係又靚咗, 又 fit 咗. , 好似遇番條女既感覺. 而家梳咗個冬姑裝, 好 Kawaii 喎.    好舒服咁享受咗 100 分鐘.
只是有一點要memi 改善, 就係竟然响咗兩次電話催佢話夠鐘. 話有客等緊佢...攪到佢趕喉趕命, 都冇同我來過 goodbye kiss 就閃咗.   呢樣嘢係 我在上樓骨咁耐從未遇過.
另外, 上到去都見到 靚女 memi, 果然靚女, 對長腿仲好白好滑添.... 如果可以好似台灣既 童顏 巨乳咁每個客都黎個抱抱就正啦....

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-11-14 11:50 發表
前兩日終於 book 到 至愛小紅,但都係要早幾個鐘 book 定先得呀. 再次見番佢真係又靚咗, 又 fit 咗. , 好似遇番條女既感覺. 而家梳咗個冬姑裝, 好 Kawaii ...
haha.  thanks 你na">   甘你多d上來探我na^^     
"~ okok甘我下次叫d人5好打電話入room na:~haha  你知na - - .  小紅太搶手. = = . 出面可能有人等左佢好耐....haha  .'>< .不過佢都會同你做夠時間先出來ga"~放心.xd  
甘個goodbye kiss:~ 就留反下次佢送多幾個比你na">xdxdxd  ~~

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-11 21:46 發表
見各位師兄講得咁好今天有時間就去試一試竟然俾我撞番珊珊!想信大家都知我講緊陀地個位!又靚女咗手骨比起上一次更好!剛做完出來見到小紅嘩乜做到佢咁辛苦成個落曬形咁!睇怕都mimi都要放吖佢假充充電啦 ...
珊珊戈日做ge客.?  你係"洋"先生.??hohoh~  (因為佢戈日做得一個客.so我知道啦"hoho )  
n777 無講大話na>< 小紅星期3真係放假ga.  
可能你太耐無搵小紅..><  認錯左人na~~     佢重係好pretty"~   5信你下次搵下佢or 問下d c hing 就知了.~xdxd

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-14 01:04 發表

so C-hing n777 我係邊方面得罪左 U and Memi ar?!?i just talk what i saw ok if u don't like it that's find for me but please don't lie to all the c-hing in here anymore la ok!!i only go that one time  ...
C HING ON777 你冇得罪過我,我同你都冇乜野過唔去..大家出黎玩,對D女既評價同寫法,讚與彈係自己既事,講幾多野都係自己既自由。

我唔知你做過小紅幾多次同小紅有幾熟..但係小紅係我既最愛,我做過無數次,就係唔明白點解11月11我上去金巴利就係見唔到個日放假既"小紅",而你又會係金巴利見到成個落哂形既"小紅"

你真係個日見到既係同你講既野係一樣?? 究竟邊個係度講大話??? 我相信各位C HING 心中有數啦

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-11-14 00:05 發表
又話有相相
無na....因為其他女技師話對佢地5fair .so  5 post na.~~

引用:
原帖由 on777 於 2009-11-14 01:04 發表

so C-hing n777 我係邊方面得罪左 U and Memi ar?!?i just talk what i saw ok if u don't like it that's find for me but please don't lie to all the c-hing in here anymore la ok!!i only go that one time  ...
咁多位C Hing 我諗on777記錯日子,况且佢都無提過mem 乜野,無事無幹點會同靚女memi有仇? 誤會黎ja ,吾使為咁小事搞到吾再上去,講到最后都係小紅受歡迎,不愧為BG界之花 又或且果日小紅真係個人倦ja,好平常.

早兩日上去都係見吾到靚女memi  But見到小紅,好似無乜野,But佢真係"大"紅,冇預約Book吾到佢,咁試左fanny,同小紅姿色半斤八兩, 掂!Bro們可以一試

幾時會見到你呀memi

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-14 13:40 發表

甘個goodbye kiss:~ 就留反下次佢送多幾個比你na">xdxdxd  ~~
咁我下次上嚟由妳代佢補番個 goodbye kiss la....

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-11-14 13:44 發表

珊珊戈日做ge客.?  你係"洋"先生.??hohoh~  (因為佢戈日做得一個客.so我知道啦"hoho )  
n777 無講大話na>< 小紅星期3真係放假ga.  
可能你太耐無搵小紅..><  認錯左人na~~     佢重係好pretty"~   5信你下次搵 ...
我星期四晚上去都係走廊遇見小虹
依然是美麗可人,下次要再找她了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。