推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-1-7 11:05 發表

素顏look.....琝琝r!!!....放D料....得唔得
都話過私傳, 你想compromise 我 integrity?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 11:08 發表

都話過私傳, 你想compromise 我 integrity?

PM me as well, thx

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 10:39 發表
隱藏no, 反而可以間中更感性, 技師好多時更未必有睇;
睇到就大家心意互通, 睇唔到就作遙寄祝福, 自己留念, 實無刻意之處.
咁樣整整下呢度就變成私竇, 雖然太過貼身貼心描述, 有關技師親自睇到或聽到其他人引述, 當然會有可能感覺不快, 之但係愈係變成私 CHAT, 之前立心搞亂檔者, 已經笑到合唔埋咀, 事關目標已達

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 10:39 發表
隱藏no, 反而可以間中更感性, 技師好多時更未必有睇;
睇到就大家心意互通, 睇唔到就作遙寄祝福, 自己留念, 實無刻意之處.
我唔係指各人留言應該打開胸膛乜都爆, 反正爆與唔爆, 應該各有自由, 只要唔係刻意誤導或立心搞事, 我只係講貼文氣氛, 似明實暗, 愈暗愈淡

師兄:係時候睇往績,中秋到耶誕....

Hidden No. 無意思,紅方勝!

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-7 11:29 發表

咁樣整整下呢度就變成私竇, 雖然太過貼身貼心描述, 有關技師親自睇到或聽到其他人引述, 當然會有可能感覺不快, 之但係愈係變成私 CHAT, 之前立心搞亂檔者, 已經笑到合唔埋咀, 事關目標已達
唔會, 因內容完全any bg possible,
第三者看難看出是誰, 技師自已亦不一定看,
估下問下bg 是多能魚, 內容亦絕無harm bg,
有些還涉雞毛小事如剪頭髮訓醒起身食飯
立心搞亂者真少之又少, 多數都係口多

(口多我地個個多係. )

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-7 11:32 發表

我只係講貼文氣氛, 似明實暗, 愈暗愈淡
那是好事, vibabe 兄你從來更不提技師喇, 做過誰, 乜no都唔講.

引用:
原帖由 mac168 於 2011-1-7 12:03 發表
Hidden No. 無意思,紅方勝!
Hide 唔hide 都以前從未見你有野分享喇.

紅組、白組呀?

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-7 11:29 發表

立心搞亂檔者, 已經笑到合唔埋咀, 事關目標已達
唔好睇到那些小朋友之流轉數更高.

另外以上只是新年祝願, 並非真的要持續下去.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-1-7 11:22 發表

PM me as well, thx
我之前post 打漏「不」字 (不會私傳)
所以無PM 可 send.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-7 11:38 發表
師兄:係時候睇往績,中秋到耶誕....
請列個表出尼等大家景仰下!

相關搜索目錄: SPA

昨晚發夢同技師xx去唱K

引用:
原帖由 franktempleton 於 2011-1-7 15:23 發表
昨晚發夢同技師xx去唱K
我那次和ZZ  去唱K, 好鉔.
食野時一啖一啖互餵.

顶起来

顶一下了

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 15:34 發表
我那次和ZZ  去唱K, 好沩馨.
食野時一啖一啖互餵.
呢一部份係指另一夢境, 定係真實?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 12:15 發表
唔會, 因內容完全any bg possible,
第三者看難看出是誰, 技師自已亦不一定看,
估下問下bg 是多能魚, 內容亦絕無harm bg,
有些還涉雞毛小事如剪頭髮訓醒起身食飯
立心搞亂者真少之又少, 多數都係口多 ...
淡口 D 係好事, 不過可能冇咁熱鬧

引用:
原帖由 vibabe 於 2011-1-7 16:24 發表

呢一部份係指另一夢境, 定係真實?
真的假不了, 假的真不了,

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 12:18 發表
那是好事, vibabe 兄你從來更不提技師喇, 做過誰, 乜no都唔講.
我喜歡淡口丫嘛, 唔講 NUMBER 係唔想有是非, 反正多數係隨遇而安, 絕少番 MARK, 更冇試過打電話留定人, 現場真係有幾個號碼選擇時, 亦只係記住你曾經推介, 冇聽過就唔試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-7 16:26 發表
真的假不了, 假的真不了,
咁係第二層定第三層夢?

正如我料, 打去book已有人仲早過我, 改晏D去,

以前未試過.

師兄:我在141台綱內, 還見到舊蕰莎的擺設, 價格表等.
電話號碼 28xxxxxx, 該台真念舊.........

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-7 21:37 發表
師兄:我在141台綱內, 還見到舊鑑麊甄\設, 價格表等.
電話號碼 28666628, 該台真念舊.........
那時鑑鵀麻I「歐州式」.

師兄:是蘊莎, 搬錯位 , 又一次錯誤中學習.......
有次在休息室, 見到她戴上, 那黑框眼鏡,

另我想起她.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。