推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
下次要自備 I PAD 等...
psp 手電...
真 B, 早段時未見過, 可能未起身, 是何家的公子或公主...

技師XX
我的好友
不知你今年會仍帶住你的美貌而榮休?

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-5 22:52 發表
下次要自備 I PAD 等...
psp 手電...
真 B, 早段時未見過, 可能未起身, 是何家的公子或公主...
真B..................... ..........親生B.

相關搜索目錄: SPA

講咗成板電視, 希望有關當局注意, 感謝...
另真B怎能進場, 莫非有波波池??

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-5 23:00 發表
講鬫赤O電視, 希望有關當局注意, 感謝...
另真B怎能進場, 莫非有波波池??
真B  梗係跟家長進場.

回億中, BB一詞, 我在收銀處聽過............

技師XXX 一年前初識你你說希望係度做到老

真要做到老??

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-5 23:06 發表
回億中, BB一詞, 我在收銀處聽過............
是對著我嗎?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 23:03 發表
真B  梗係跟家長進場.
法例有冇年齡限制?

放心所有祝願的技師no 不會私傳他人.

我都祝願*&*身體健康....

祝XX 今年腸胃好, 舊病不作.

技師XX 第二次麥你
你仍令我失望.

師兄真B是否, 大年初一团拜, 當日出現,
逗利是而又未開市....因18歲以下.....

技師╞
為甚麼改叫我做小笨?

乖, 聽我的, 不想你...

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-1-5 23:17 發表
師兄真B是否, 大年初一[拜, 當日出現,
逗利是而又未開市....因18歲以下.....
佢係度實收到跌哂地下.

某公關,
你見親我都係話BB, 我尼度唔舒服
希望你今年狀態大改善

得閒又再幫你.........按頸腿

骨友XX:

你乖左好多, 無講野咁嘈.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 23:07 發表

真要做到老??
hahaha, similar thoughts as BG XXX  

Customer prefer young BG ar,
just like airlines, I never fly United or North West .

Always CX , JAL and Singapore...

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-1-6 09:30 發表

hahaha, similar thoughts as BG XXX  

Customer prefer young BG ar,
just like airlines, I never fly United or North West .

Always CX , JAL and Singapore...
I like this.....Korean Airline is good too

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 09:40 發表

I like this.....Korean Airline is good too
咁錯蕩........aero hing!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-5 23:07 發表
技師XXX 一年前初識你你說希望係度做到老

真要做到老??
我都mark番個一年前初識鴽獀vxxx (small cap, 因佢細細粒).
Next week一周年

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-1-6 09:54 發表

咁錯蕩........aero hing!
其實我初初出來玩都係去大場多, 在嘉x華都留低唔少x毛, 不過都差不多20年前...

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 10:00 發表

其實我初初出來玩都係去大場多, 在嘉x華都留低唔少x毛, 不過都差不多20年前...
你講過喇,
不過睇你都唔去「正骨場」(xxxxxspa 用語).

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-6 10:00 發表

我去嘉x華黈伬堀ㄚY20年前左右, 不過去左2/3次就冇去。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。