推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
在蘊莎, 多故人!
巧遇認識10多年擦背師傅....
儲了多年的(佬泥)又給他擦清光了

他常在澡堂那邊。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-21 14:01 發表
他常在澡堂那邊。
是....
1個月擦1次背清清(佬泥), 不過有好多人都唔慣比男人擦背, 情願去澳門搵女子擦背.

回復 4603# 的帖子

yup, to me I will have some "gay" feeling if massaged by a guy.  Better by a lady.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-11-21 15:12 發表

是....
1個月擦1次背清清(佬泥), 不過有好多人都唔慣比男人擦背, 情願去澳門搵女子擦背.
我就未試過男子擦背。

回復 4598# 的帖子

白貓前輩是一位值得尊敬的先賢,但您 (對我) 的回答卻經常言不及義!請恕晚輩冒犯

先賢?我仲未死喎。
就算你每事問 我亦不是可每事答
或根本能不能答得到

個别師傅我不一定掌握實際年紀
就算拿兩個比較我可以肯定哪個較年輕

咦  擦背收費是若干?

要小工票嗎?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-11-21 21:33 發表

我就未試過男子擦背。
如果你完全無擦過, 當你第一次擦完之後, 看看擦出來的(佬泥). 包保嚇你一驚.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-11-22 08:42 發表
咦  擦背收費是若干?

要小工票嗎?
要簽小費......

相關搜索目錄: SPA

我記得我以前係尖沙咀蓮花時好多時擦背

CYKong 兄最近都第一次做左另一中更技師喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-11-22 12:05 發表
CYKong 兄最近都第一次做左另一中更技師喎.
係咪7仔呀...其實唔係好清楚佢地D更期

唔米哇, 你同佢講話麥左佢好多次先麥到
應該清楚喇.

回復 4607# 的帖子

抱歉,白貓前輩,晚輩語文能力有限,用錯形容詞了

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-11-22 11:29 發表

如果你完全無擦過, 當你第一次擦完之後, 看看擦出來的(佬泥). 包保嚇你一驚.
知道,因 N 年前,有去澳門做女子擦背。 

咦  金巴兄  澳門有冇 , 鴛鴦擦背 ...

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-11-22 22:14 發表
咦  金巴兄  澳門有冇 , 鴛鴦擦背 ...
都冇去好多年,唔知道。 

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-11-22 22:07 發表

知道,因 N 年前,有去澳門做女子擦背。 
女子擦背, 擦雀仔多過擦背.

近來向大號碼出發 162, 163, 166, 168........

spa 兄今天有一新水療師返喎,
你上開去看看見不見哩?

相關搜索目錄: SPA 水療

叫  May.

#162, bone skill very very good.  Master grade!

All new locker team, so far so good

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。