推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 vibabe 於 2010-11-24 15:40 發表

有冇聽聞力水如何呢?
試左返尼話你知.

Welcome back.

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-11-24 15:40 發表

有冇聽聞力水如何呢?

我近來終於有翻mark 技師, 就係本地人70, 應該係30中, 高瘦, 唔評樣貌身段, 踩油功一流 (其實我以前冇乜試過用油踩), 不過我都只限腳部, 背脊免問. 手按功夫亦好. 不過佢就唔係小鳥依人甜 ...
咁你有無做過一擔擔同暈陀陀?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-24 15:44 發表

咁你有無做過一擔擔同暈陀陀?
122 有, 一擔擔即係 133? 133 就冇

由於我唔喜歡預約, 所以臨場多數mark 唔番 122

122 同 70, 我覺得叮噹馬頭, 122 贏個馬鼻咁上下啦, 70較為硬朗少少, 不過就唔係硬崩崩, 唔使擔心

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-24 14:31 發表
今日早更有一新返本地技師, 聽講細粒.
tried 13, young (per Eva), local with okay look.
dup: soft massage

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-11-24 16:05 發表

122 有, 一擔擔即係 133? 133 就冇

由於我唔喜歡預約, 所以臨場多數mark 唔番 122

122 同 70, 我覺得叮噹馬頭, 122 贏個馬鼻咁上下啦, 70較為硬朗少少, 不過就唔係硬崩崩, 唔使擔心
一擔擔手勢好, 值得你試.

update 本地技師: 13, 70, 122, 133
             其實本地仲有師傅級如95, 97

引用:
原帖由 yellow40 於 2010-11-24 22:15 發表

tried 13, young (per Eva), local with okay look.
dup: soft massage
她來自九龍棕泉.

星期一日頭旺傍晚後靜, 有less popular bg 只做一轉;
昨晚跑完馬後就好多客, 到我12 點前走已120客,
昨晚9pm 入房做7仔, 我已經係佢第四轉.

尼幾日多了小吃飽汁鳳瓜, 飽汁好味, 鳳瓜就一般.

昨日烹調蛇soup但未奉客, 有職員試食過話ok,
但我無得試.

蛇soup應該係今日上牌.

其實縱使curry fish ball 唔掂, 湯有時唔岩味(昨晚ok 喎),
曾經出過的燒味勁瘦.....但飯餐大部份都ok, 如昨晚我吃的
粟米豬扒, 以前食開的蒸鯇魚........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-25 08:42 發表
尼幾日多了小吃飽汁鳳瓜, 飽汁好味, 鳳瓜就一般.

昨日烹調蛇soup但未奉客, 有職員試食過話ok,
但我無得試.

蛇soup應該係今日上牌.
I like snake soup and tried this season at :
  • Hotel : $228-
  • Restaurant : $128-
  • Small restaurant : $88-

How much does it cost at Windsor?

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-25 10:47 發表

I like snake soup and tried this season at :
Hotel : $228-Restaurant : $128-Small restaurant : $88-
How much does it cost at Windsor?
usually free of charge
then maybe just first requested, first served.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-25 10:57 發表

usually free of charge
then maybe just first requested, first served.
hahah, next time when I book BG, I will also request for an order of snake soup!

Snake soup + "&"?  Good combination for u

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-25 11:03 發表

hahah, next time when I book BG, I will also request for an order of snake soup!
你咁夜去極可能沽清.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-25 07:36 發表
一擔擔手勢好, 值得你試.
搵機會上到去撞手神睇下做唔做到先

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-11-25 11:22 發表

搵機會上到去撞手神睇下做唔做到先
佢都係返2pm

cos i am late to visit this sauna.  no chance to some good food.
Anyway.. can ching pls tell me who is 暈陀陀?

no wonder why so many ching mark 2 and 3..both of them equiped with both skills.. .

引用:
原帖由 danny_partner 於 2010-11-25 21:16 發表
cos i am late to visit this sauna.  no chance to some good food.
Anyway.. can ching pls tell me who is 暈陀陀?
...
這正如其它number 代號非鑑嚙W用, one-two-two 的諧音.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-25 21:41 發表

這正如其它number 代號非鑑嚙W用, one-two-two 的諧音.
122 night shift????

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-25 22:13 發表

122 night shift????
11 am

otherwise I would have reminded u long ago.

今晚super兄再飲綠茶.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-25 22:22 發表

2pm

otherwise I would have reminded u long ago.
Thx C-hing, then I would have to drink Green Tea again for the time being

做左do re mi, 非常欣賞佢剛柔並重skill.
現在我心中的big 4 BG, 108, 68, 7, 123 (以在鉦黻答漸後排名)
可惜末做86.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-11-26 11:17 發表
簡短報告2
技師: 20
招呼: 可接受
外形: 中等身形, 皮膚白滑
骨技: 位置感都不錯, 力度略略差一點.
唔係喎, 我做20佢可好大力喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-26 12:44 發表

唔係喎, 我做20佢可好大力喎.
咁就唔知係佢太累定係我太累喇!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。