推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

龍虎門討論區

AGREE, 同埋好似同黑濃早幾期個情況重疊哂

唔通金鐘既后遺係惡夢

台灣仔D內部料真係勁丶一早就知道蚩尤今期唔會出場!!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2006-9-21 02:57 PM 發表
台灣仔D內部料真係勁せ一早就知道蚩尤今期唔會出場!!
員工福利

引用:
原帖由 edmondlin 於 2006-9-21 02:08 PM 發表

係有 無影刀 既, 搵條魚絲 "CHUK CHUK o下 的

P.S. 今期有慢番啦D節奏 .....
個個唔係飛仙咩?

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-21 01:59 PM 發表
今期小龍大發神威,打到瘋妖重傷跌落海!

但有點不滿就是寫到小龍勁得很誇張!竟然可以一招「飛龍在天」打斷條天橋!

另外今期的噩夢]果然貼題,真係寫金羅漢發惡夢!

P.S.下期伊賀飛仙登 ...
小龍型到爆炸,以一敵三,大獲全勝,勁呀! 

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-21 04:10 PM 發表

個個唔係飛仙咩?
YES, NEXT IS 伊賀飛仙 AR

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-21 04:10 PM 發表

個個唔係飛仙咩?

引用:

個個唔係飛仙咩?

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-21 13:59 發表

但有點不滿就是寫到小龍勁得很誇張!竟然可以一招「飛龍在天」打斷條天橋!

另外今期的噩夢]果然貼題,真係寫金羅漢發惡夢!

P.S.下期伊賀飛仙登 ...
我最想睇小龍同金如來來一場神掌高下比試重精彩
異骨王子

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-21 05:39 PM 發表
新龍第330回-的噩夢]部份內容:
金羅漢(夢中驚醒):不!
血濃於水,金羅漢如何冷血涼薄,始終放不下兒子霹靂金剛,夢魘把他折騰得死去活來!
門外突來叫門聲:金羅漢先生,羅剎教把你的兒子送來,教主請你去驗證!
...
請不要只把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!這樣跟本毫無意義!這裡沒有人想看這些,因為大家都已經在書中看過了;不須你再 post 出嚟!
下次出 post 時請加入自己的意見!

相關搜索目錄: 廣告

引用:

另外今期[惡魔的噩夢]果然貼題,真係寫金羅漢發惡夢!

P.S.下期伊賀飛仙登場!
勁勁勁 ! 今期小龍型到爆,結尾一句 "討厭我最好,只怕你喜歡我 !" 。寸到爆但的確佢又真係寸得起 !

講返武打場面,各位有無發覺?九陰真經 7 章o既破壞力已經有東方無敵 / 火雲邪神o既影子。假與時日小龍練得成終極第 9 章的話,真係成座山都打得爆。    

可惜啦,之前打金羅漢時,又唔見小龍會勁成咁o既?

小龍而家著緊果件背心,係咪就係甄子丹果件?因為好相似呀。

老黃話金羅漢將會遭受到大懲罰,恐怕佢o既金鐘罩 11 關美夢都難以成真啦。最終可能仲會死得好慘 !  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 kincs 於 2006-9-21 01:51 PM 發表
2.那錢金寶呢? 不知道, 憑空消失了. 小龍也忘記了他的存在, 打完瘋妖同巫義就番屋企.....
今期有講到呀!在第10頁!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-21 06:00 PM 發表

勁勁勁 ! 今期小龍型到爆,結尾一句 "討厭我最好,只怕你喜歡我 !" 。寸到爆但的確佢又真係寸得起 !

講返武打場面,各位有無發覺?九陰真經 7 章o既破壞力已經有東方無敵 / 火雲邪神 ...
邪神親自出手.....定到時交比蚩尤同佢隻揪呢?

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-21 04:13 PM 發表

小龍型到爆炸,以一敵三,大獲全勝,勁呀! 
頂...

var n = oo;
for(int j=0; j < n; j++)
{
   好想睇今期小龍發威ge畫面呀...冇Q哂心機返工呀...仲要等多兩日...;
}

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-21 06:18 PM 發表

頂...

var n = oo;
for(int j=0; j < n; j++)
{
   好想睇今期小龍發威ge畫面呀...冇Q哂心機返工呀...仲要等多兩日...;
}
打到瘋妖夾著尾巴走,大快人心! 

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-21 10:00 AM 發表

講返武打場面,各位有無發覺?九陰真經 7 章o既破壞力已經有東方無敵 / 火雲邪神 ...
現時龍虎三皇除咗小虎之外,黑龍同小龍嘅金鐘罩九陰真經都已經有齊全套嚟練!
各位不妨估下小虎的第九陽會係邊個傳俾佢?東方無敵?好似冇乜可能!
以後既東方真龍或者有機會都唔定!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-21 06:00 PM 發表

小龍根本無機會同金羅漢交手!  

呢條金羅漢壞事做盡,都應該有報應了!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-9-21 06:24 PM 發表

打到瘋妖夾著尾巴走,大快人心! 
寫到小龍咁勁,係唔係同部電龍續集鋪路呀? 如果唔係,依照老黃ge仇兄情結心態,好難理解會比小龍係新龍唄重飛...可能因為電龍只係得子丹打得好睇,可以稍為唄飛一下。

係電龍之前,小龍其實同舊龍冇咩分別,都係大配角之類,記得老黃係新龍初期就講過,小龍係新著ge戲份唔會好多。而事實証明,o係小龍練九陰降龍打狗棒大upgrade前,真係三皇中最水個隻...

引用:
原帖由 lcy2k 於 2006-9-21 06:25 PM 發表

現時龍虎三皇除咗小虎之外,黑龍同小龍嘅金鐘罩九陰真經都已經有齊全套嚟練!
各位不妨估下小虎的第九陽會係邊個傳俾佢?東方無敵?好似冇乜可能!
以後既東方真龍或者有機會都唔定!
佢個ON9老豆不是練到9陽嗎?
到時傻狗伏虎會教架啦。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-9-21 11:14 AM 發表

佢個ON9老豆不是練到9陽嗎?
到時傻狗伏虎會教架啦。
王伏虎只是練到第八陽,白蓮教規定要係教主才可修練第九陽,
所以我肯定東方無敵仲未傳第九陽口訣過佢!
睇嚟小虎要去騰皇閣過度偷學先至得啦~

引用:
原帖由 陸鳩兒 於 2006-9-21 07:45 PM 發表
新龍第331回-劇情預告:
*華九公奉命折磨霹靂金剛,他會送一份怎麼樣的給金羅漢?
*火雲邪神再會元始門主,兩大巨頭,是談合作還是掀起另一幕爭鬥的開端?
*通天教手執老邪神與石黑龍兩大王牌,亦變相與羅剎教及龍 ...
請不要只把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!這樣跟本毫無意義!這裡沒有人想看這些,因為大家都已經在書中看過了;不須你再 post 出嚟!
下次出 post 時請加入自己的意見!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-21 10:01 AM 發表

今期有講到呀!在第10頁!
唔該晒~我睇漏左d旁白

玉郎你係得ge
lee本係漫畫, 一個奸角ge情況竟然可以只係用文字黎交代.

好野~

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-21 07:50 PM 發表

下次出 post 時請?bow:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。