推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-1-25 02:50 PM 發表
玉郎仲話
1)飛妖,老妖好難再進步
2)三皇唔會出現在神兵F
3)小龍如果練成九陰,一定不會重蹈風雷覆轍

下期叫「無敵戰神,伏虎降龍」!蚩尤KO雙皇?
無敵戰神當然是指豬油啦!
但伏虎降龍應該不是指蚩尤KO雙皇,很有可能是指小貓的家傳内功:伏虎降龍氣。
書名又在誤導讀者!

引用:
原帖由 周五一次郎 於  00:23 發表

無敵戰神當然是指豬油啦!
但伏虎降龍應該不是指蚩尤KO雙皇,很有可能是指小貓的家傳内功:伏虎降龍氣。
書名又在誤導讀者!
台灣仔係其他網站,把你呢個看法,改一改變做自己意見,真係過份!

「下期書名又會誤導讀者,無敵戰神指的是蚩尤,伏虎降龍應該不是指蚩尤的神勇,而是王小虎的家傳內功。」

引用:
原帖由 喜歡足球 於  11:11 AM 發表

台灣仔係其他網站,把你呢個看法,改一改變做自己意見,真係過份!
我都覺得奇怪喇!之前見佢在這裡好像正常翻少許;原來沒有估錯,是copy別人的!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於  01:53 AM 發表

就係哩一手...
咁的能耐...我諗龍虎門中只有風雷、小龍、飛妖得咋...韋馱應該都得掛
呵呵呵~噴射器~

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-27 03:28 發表

我都覺得奇怪喇!之前見佢在這裡好像正常翻少許;原來沒有估錯,是copy別人的!
BAN7左佢啦...
成日咁樣COPY人..=.=凸
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-27 11:59 發表

BAN7左佢啦...
贊成
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-27 11:59 發表

BAN7左佢啦...
佢係第二度COPY,跟住最叻改頭改尾,你好難吹得佢脹!

& # 9 8 2 5 ;
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-27 12:07 發表

贊成
贊成 X 9999999999!!!!
The Flying Finn

藍浪同醉魔十分「他條」咁行街街,成個遊客咁,唔知仲以為佢地去泰國「自由行」!  

我朋友話佢地刻意露光!

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-1-28 13:15 發表
藍浪同醉魔十分「他條」咁行街街,成個遊客咁,唔知仲以為佢地去泰國「自由行」!  

我朋友話佢地刻意露光!
你朋友可能高估了慾狼吧...他有咁高深就唔駛令這裡各位網友不滿呢...

相關搜索目錄: 自由行

睇完上期,大家係唔係覺得雙皇已經可以打贏四大族長?因為四大族長一出表現得好「 廢」。又話唔計星宿派,只係得四大族長打得下,雙皇夠殺有餘。又話雙皇可以應該可以搞掂星宿六王..書名叫「擒龍」,但事實無論黑龍,青龍,或者小龍都冇被擒過。

睇完今期,原來雙皇加埋飛妖都差D打唔贏四大族長,突然,青龍又變得好勁, 要雙皇聯手都佔唔到優勢既,應該有教主級數。書名「殲霸鋤奸」,那有霸被殲?邊個奸被鋤?

建議二月十四o個期書名叫「有情人終成眷熟」,等大家又估一輪,到最後又完全冇關,玉郎淨係睇討論區都夠開心,求其亂寫都咁多人睇咁多人有興趣討論,佢又有錢賺 。於是繼續亂寫一通,繼續龍虎門玉郎信箱答神兵問題買廣告...

相關搜索目錄: 廣告
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

唔係架....我反而覺得佢上一期個書名都叫做貼題...

因為.....青龍都叫做一手一隻咁..."擒"過下呀小虎同黑"龍"......

哇哈哈哈哈哈哈~~~~

不過...星宿派唔出手....硬係唔知點咁...哂左三皇會師呢個一年都未必見到一期o既情節.....唉...

唔知道幾時可以見下偉陀呢??

10期內??

30期內??

有可能係出年農曆年既新春孖寶裝.....

書名叫:偉陀出山鋤星宿,白仇童身破毒娃

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-1-30 00:15 發表
唔知道幾時可以見下偉陀呢??

10期內??

30期內??

有可能係出年農曆年既新春孖寶裝.....

書名叫:偉陀出山鋤星宿,白仇童身破毒娃
星宿老仙鋤偉陀,毒娃破白仇童身...唔得嗎?

韋陀咁耐都無蒲頭, 如果呢段日子佢真係全心全意去修練佢o既九霄真經第 9 章的話, 他日再次出場, 功力之高一定係群英之冠 ( 但願真係咁 ) !  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-1-30 12:04 發表
韋陀咁耐都無蒲頭, 如果呢段日子佢真係全心全意去修練佢o既九霄真經第 9 章的話, 他日再次出場, 功力之高一定係群英之冠 ( 但願真係咁 ) !  
我好相信一定唔會係咁...
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 my709394 於 2007-1-30 00:19 發表

星宿老仙鋤偉陀,毒娃破白仇童身...唔得嗎?
會唔會係"星宿老仙鋤毒娃"呢?

引用:
原帖由 小小力 於 2007-1-30 04:13 發表

會唔會係"星宿老仙鋤毒娃"呢?
一路鋤一路吸毒????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

見咁多大佬都提毒娃...

雖然呢條女唔係咁討好.....

但係......硬係有少少唔好o既預感....佢會俾星宿o個d乜王物王...糟蹋

再釣呀...白仇出黎 hea 一兩場.....黎俾星宿派KO (可能俾蠍王破身..)

宜接同龍虎門o既恩怨記事薄開番個FILE (上次海上擂台唔算....)

再引出金童輸功....等金童完成歷史任務......

呢度夠唔夠佢 講/拖 10 期?

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-1-30 12:04 發表
其實真係唔明當初會俾韋陀昇上終極九章,因為小弟既論點一直係因為韋陀功力高出同儕太多(風雷個D廢料7重天唔計),所以遭到雪藏。D老編又唔肯用腦轉轉佢,例如用小弟多次提到個種"有限制既終章使用法",令到韋哥可以出場,又不會因功力太高令D老編唔知點寫。

既然而家出左星宿老仙,乾脆就黎一場韋哥為救大家而俾老仙吸功啦,功力低左反而得到出番場既機會...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。