推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-5 12:32 發表
唔知大家有無咩印象龍虎門、羅殺教、白蓮教班友,究景有無邊個有讀過書同埋讀過大學呢,東方無敵同火雲邪神(西城勇)未做教主前都應該返過學掛,靚仔聰明屋企又有錢,尤其係火雲邪神咁識與時並進同高科技,我諗佢地 ...
佢地D打扮同時代脫晒節

好難信佢地有讀過大學囉…

各位, 睇左今期未呀 ?

今期節奏相當明快, 特別係小龍同星宿老仙打果一段. 超好睇, 小龍表現十分好, 完全無話實力相距甚遠o既感覺. 睇到老仙都要俾小龍打到吐血, 真係好心涼, 因為老仙實在太乞人憎啦.   

仲有就係, 活閻王同卓不凡經已出場, 睇個勢活閻王應該係勁野, 同舊著時差唔多, 當佢都係 10 關或以上o既高手吧.

P.S. 台灣仔請你唔好再搞搞震啦, 成 Q 日 send 埋 d 垃圾 message 過黎, 真係好能煩架嘛.  
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

今期唔錯

小龍 vs 星宿老仙
小龍用計+老仙只用單手+唔怕毒先可以略佔上風
從今仗睇得出小龍應該唔夠蚩尤打

凶閻王(活閻王)同卓不凡登場

輕功比試結果
飛妖>翼龍>蝠王

唔知戰果會唔會是,蚩尤發出最後一招後,殺唔到老天尊,自己已經冇以為繼,如果再捱招就死得,現在到老天尊發招,老天尊唸住仲唔攞你蚩尤命,點知老天尊其實也傷到不能出招,老天尊就話算啦,不如當打和,蚩尤自己知自己事,當然應承!

終於又等到龍發威...好期待

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-8 14:55 發表

今期節奏相當明快, 特別係小龍同星宿老仙打果一段. 超好睇, 小龍表現十分好, 完全無話實力相距甚遠o既感覺. 睇到老仙都要俾小龍打到吐血, 真係好心涼, 因為老仙實在太乞人憎啦.   :sauj ...
終於又等到龍發威...好期待

最近新龍d質數有回升喎.....繼續keep住就好啦
其實3皇應該淨係得小龍夠老仙抽,不過唔好唔記得群英最like圍抽...可能好快有人幫拖

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-8 14:55 發表

今期節奏相當明快, 特別係小龍同星宿老仙打果一段. 超好睇, 小龍表現十分好, 完全無話實力相距甚遠o既感覺. 睇到老仙都要俾小龍打到吐血, 真係好心涼, 因為老仙實在太乞人憎啦.   :sauj ...
老仙係舊著時乞我憎人物頭三位,因為成日玩毒玩吸功打茅波,好討厭,今期俾小龍壓住打實在大快人心,希望新著可以早d 收佢皮,唔好成日出埋呢d 打茅波角色,俾d 忠奸兩方實牙實齒咁用實力打o既戲碼睇下好過啦!
今期小龍發威果下睇得我好爽,老黃呢次要讚!不過無情情咁快出卓不凡同活閰王,都唔知出黎做乜,如果又係出一出冇乜發揮就收番埋,咁唔出好過啦!咪俾我睇死,下期又用番三五七頁去介紹活閰王的話,老黃你就真係唔長進!

仲有,死台灣仔靜左一輪又出番黎發癲,係咪唔記得食藥呀?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-3-9 02:09 發表

老仙係舊著時乞我憎人物頭三位,因為成日玩毒玩吸功打茅波,好討厭,今期俾小龍壓住打實在大快人心,希望新著可以早d 收佢皮,唔好成日出埋呢d 打茅波角色,俾d 忠奸兩方實牙實齒咁用實力打o既戲碼睇下好過啦! ...
卓不凡都叫做通天教高層,出佢算勉強講得通!

我仲末買到呀!而家仲係大,淨係又收到白痴仔D信息!
The Flying Finn

老仙都冇追上去,淨番蝠王,蜂王,蠍王同翼龍又點夠通天教+龍虎門打呢??
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

有無人會去佢個答問大會呢?

引用:
終於又等到龍發威...好期待 !
小龍今期真係名副其實 "龍咁威",完全發揮左降龍神掌應有o既奧妙精髓。老仙就算勁過佢幾皮都要處處受制,真係抵死 !
引用:
老仙係舊著時乞我憎人物頭三位,因為成日玩毒玩吸功打茅波,好討厭,今期俾小龍壓住打實在大快人心,希望新著可以早d 收佢皮,唔好成日出埋呢d 打茅波角色,俾d 忠奸兩方實牙實齒咁用實力打o既戲碼睇下好過啦!
今期小龍發威果下睇得我好爽,老黃呢次要讚!不過無情情咁快出卓不凡同活閰王,都唔知出黎做乜,如果又係出一出冇乜發揮就收番埋,咁唔出好過啦!咪俾我睇死,下期又用番三五七頁去介紹活閰王的話,老黃你就真係唔長進!
我同你一樣睇法,我都覺得老仙十分 PK,非常鬼鼠 and 討厭,想佢快 d 死 ! 若果俾我揀,我寧願睇東方無忌,雖然無忌都係衰人,但佢起碼有真材實料。佢果 7 式天佛掌,我到而家都仲印象深刻 !

話時話,我覺得下期蝠王可能會死 ! 活閻王支箭射 miss 左,佢一定老羞成怒。以佢功力,蝠王一定會死得好慘 !
引用:
有無人會去佢個答問大會呢?
我好想去老黃呢個答問大會呀 ! 老黃 list 出黎果堆問題,正正係好多龍迷一直想有答案的。例如冰火 7 重天o既威力問題。。。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-9 11:02 發表

小龍今期真係名副其實 "龍咁威",完全發揮左降龍神掌應有o既奧妙精髓。老仙就算勁過佢幾皮都要處處受制,真係抵死 !

但大家覺唔覺小龍好多時都有貪勝不知輸既問題,形勢大好下每每吃對手一記重擊!! 今期咁好形勢都中番老仙一記「毒手印」,如果老仙唔係右手受傷,佢都幾危險!!

相對地,小虎都有,但黑龍就比較小呢個問題!
話小龍沈實!!
真係唔係好似囉!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

今期尾段射箭果個就係〝凶閻王〞
嘩!距D箭術好勁吓喎,支箭喺飛妖面前轉彎,勁呀
音樂無界限

引用:
原帖由 Mika 於 2007-3-9 08:23 發表
我仲末買到呀!而家仲係大,淨係又收到白痴仔D信息!
我已經無收到白痴仔D信息好一段日子 lu......
可能我仲未夠份量掛......
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-9 13:54 發表
今期尾段射箭果個就係〝凶閻王〞
嘩!距D箭術好勁斔{,支箭鰣葷祗惚e轉彎,勁呀
但係識轉彎都射唔中蝠王!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-3-9 11:02 發表

我同你一樣睇法,我都覺得老仙十分 PK,非常鬼鼠 and 討厭,想佢快 d  ...
今期小龍確係勁,雙皇聯手臟磹P宿老仙砌 Part 真係大快人心,我個人覺得直情係近期至正(連畫功都係),另一方面外我都係覺得蝠王 D 咁黚髒ごI嚽齔揖@高手,肯定死得好慘、好a!

四大族長唔知死哂去邊呢???

引用:
原帖由 Gunners 於 2007-3-10 16:49 發表
四大族長唔知死哂去邊呢???
開枱
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 17:11 發表

開^

睇到小龍竟可以打到星宿老仙內傷真係百感交集呀...

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-9 15:38 發表

今期小龍確係勁,雙皇聯手臟磹P宿老仙砌 Part 真係大快人心,我個人覺得直情係近期至正(連畫功都係),另一方面外我都係覺得蝠王 D 咁黚髒ごI嚽齔揖@高手,肯定死得好慘、好a!
今期睇到小龍竟可以打到星宿老仙內傷真係百感交集呀...

係舊龍,小龍頭一次碰到老仙,唔好講話開拖,仲係話咁快俾老仙吸功,一D格鬥既畫面都冇就被老仙收皮,真係丟假到唔恨...

依家嚟過大翻身,雖則老仙單手讓賽,但睇到小龍終於單對單打到老仙吐血內傷,真係好happy -- 跟舊龍件廢柴簡直判若兩人個隻呀!!!!

而且依家好似將舊龍既小虎同黑龍的優點集於小龍於一身 -- 不單儼然三皇中武功最高,仲係發號施令同百毒不侵,簡直係嚟一獲勁勁的彌補以前廢中之廢的小龍呀!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。