推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

Yuki 和 Ada 新店開花結果
將於下星期一剪彩...............

ha ha 1st floor
kung hee !!

(千呼萬喚始出...水...のXXXX 和 XX) hope price is fair & good service, clean towel.pls share more

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-10-8 11:30 發表
Yuki also sent me a SMS last night
The address : 金冠大厦 9H, 66-70 Nathan Road, TST
Tel: 23360203

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-10-8 12:13 發表

Yuki also sent me a SMS last night
The address : 金冠大厦 9H, 66-70 Nathan Road, TST
Tel: 23360203
can go to try now today or not?
how about pricing & any discount when on opening?

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-10-8 11:30 發表
精雕細刻的新店,有2間寬闊的SPA房,2間按摩房.
技師至少有6個長註,大部分生面孔

相關搜索目錄: SPA

Ada?? = Miu miu?

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2010-10-8 14:45 發表
Ada?? = Miu miu?
Miu Miu  同 Suki 開咗水雲間...

Thanks for sharing , c hing
I'll will try it ti-night

回復 7# 的帖子

最近真多樓上骨開張
Yuki 同 Ada 有 水の戀
Suki 同 Miu Miu 有水雲間
婷婷有凝樂澗
小美有足立方
仲有蘋果園.....逐間場試都有排去  

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-10-8 15:33 發表
小美有足立方
足立方是否在灣仔? 幾個月前開張沒多久已經轉了手, 請問這個小美是第二手還是第三手主人呢?

引用:
原帖由 GTO.RANGER 於 2010-10-8 15:24 發表
Thanks for sharing , c hing
I'll will try it ti-night
星期一至開將呀

引用:
原帖由 vibabe 於 2010-10-8 17:11 發表

足立方是否在灣仔? 幾個月前開張沒多久已經轉了手, 請問這個小美是第二手還是第三手主人呢?
足立方是在灣仔 (地址可以看4台廣告)
小美在Fanny Spa, KB, Bali and LDN 都做過, 好似係二手主人...

相關搜索目錄: SPA 廣告

引用:
原帖由 xmmx 於 2010-10-8 14:32 發表

精雕細刻的新店,有2間寬闊的SPA房,2間按摩房.
技師至少有6個長註,大部分生面孔
得咁少房?唔多夠喎.
的女女得唔得呀?

相關搜索目錄: SPA

回復 1# 的帖子

今日開張, 上到去我發現我已經唔得閒細心睇環境啦,

我完全被那裡的軟件所吸引, 我會給以下評語:

硬件不相上下
軟件高出一線

引用:
原帖由 newkid 於 2010-10-11 17:56 發表

今日開張, 上到去我發現我已經唔得閒細心睇環境啦,

我完全被那裡的軟件所吸引, 我會給以下評語:

硬件不相上下
軟件高出一線

我要對唔住wing wing, Lily, Ling,......啦
請 newkid 師兄詳細講講那裡的軟件究竟如何吸引...

價錢如何? 定位如何?

請問啲女後唔後生?

好心急 !!!

好心急想知有什麼師父,有冇可以推介的名單?

引用:
原帖由 kk1365 於 2010-10-11 18:03 發表
價錢如何? 定位如何?
價格同其它場無乜分別..

tks.............

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 f.s1228 於 2010-10-12 21:57 發表
Eric哥,醒個詳尽地址来得吾得呀!tx
See #3

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-10-12 07:03 發表
琴晚四點上去,已經好多客係度,硬件中上,始終新開,勝在囡囡好後生,房夠私隱,按都按得放心!
how about "on mor" service rating, any C-Hing may share if try ?
(want to go to try soon) waiting for the real report.   3q !!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。