推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-10-21 23:56 發表

I would say Candy has good dup skill but can't say she is very beautiful and young.......
各花入各眼,無須介懷.
昨天試了玲玲,推油不俗,細問之下原來佢以前在金巴利道做過事頭婆

請問地址在那裡? 要不要預約?

引用:
原帖由 shooter2007 於 2010-10-23 01:00 發表
請問地址在那裡? 要不要預約?
C-Hing,要做下功課
See #3

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-10-21 09:50 發表 今天有一位大美人上班.....
老板你好
可以介紹下你個大美人嗎

引用:
原帖由 dup99 於 2010-10-23 11:02 發表

老板你好
可以介紹下你個大美人嗎
唔好咁叫,免生誤會
Ada call 我話有位大美人上班叫我上去,不過我都無上

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-10-22 02:02 發表

各花入各眼,無須介懷.
昨天試了玲玲,推油不俗,細問之下原來佢以前在金巴利道做過事頭婆
why she is now working as a BG at this spa? I thought the one lady boss owes all three spas in TST

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 kot 於 2010-10-23 13:31 發表

why she is now working as a BG at this spa? I thought the one lady boss owes all three spas in TST
C hing,唔好意思,我話佢在金巴利道開店做事頭婆,唔係金巴利事頭婆......
攪到你誤會左,唔好意思............在此謝過

相關搜索目錄: SPA

what're the service (hj?) and price?

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-10-8 12:13 發表

Yuki also sent me a SMS last night
The address : 金冠大厦 9H, 66-70 Nathan Road, TST
Tel: 23360203
妖, 入錯咗8G添!  不過, 囡囡還可以啦!

引用:
原帖由 hongonryu 於 2010-10-25 00:55 發表
what're the service (hj?) and price?
純正按摩及水療
298~498

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-10-25 09:36 發表

妖, 入錯咗8G添!  不過, 囡囡還可以啦!
咁你喺凝樂澗揾咗邊個bg幫你揼?

Ivy is nice looking with okay bone skill, not a bad choice as I was not that tired that day.

有沒有C-hing知道YUKI還會不會替人客按?

引用:
原帖由 HSKK 於 2010-10-27 02:18 發表
有沒有C-hing知道YUKI還會不會替人客按?
2個事頭婆都唔會出手啦,最多入來同你傾2咀時醒你2下

終於去了yuki的新店, 裝修不錯, 善用了布幕把兩間骨房的門遮起來, 有多一點層次, 及間隔的感覺; 不過, 骨房到沖涼房, 又是要經過大廳, 地方大小的問題, 無法解決。tina 幫我按, 中等力度, 中等到位, 還可以的, 翻mark機會就是中等吧。開口試攞小費, 相當致命, 由中等轉為機會較少。還有其他可試。

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-10-25 09:44 發表

咁你喺凝樂澗揾咗邊個bg幫你揼?
好似叫做Joey! 熄咗燈之後, 佢個樣有七成似千樺! 不過,皮膚很滑,仲很捶手!   其實不錯, 感覺有D人妻feel ...  

Thanks for sharing !

引用:
原帖由 yrrah1 於 2010-10-30 13:09 發表
Thanks for sharing !
哈!晤明?what are you say.........

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-10-19 14:55 發表

In fact, I am good friend of all USB boss
You are so honest!!!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-10-29 09:40 發表

好似叫做Joey! 熄咗燈之後, 佢個樣有七成似千樺! 不過,皮膚很滑,仲很捶手!   其實不錯, 感覺有D人妻feel ...  
寅兄,很久沒有見你的詩句,近來入涼是否開始進入冬眠?

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-11-4 09:49 發表

寅兄,很久沒有見你的詩句,近來入涼是否開始進入冬眠?
有一個話係本地二十頭做開美容的會加入水ソ戀喎,
兄台有無收到風或己見真人?

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-4 09:56 發表

有一個話係本地二十頭做開美容的會加入水之戀喎,
兄台有無收到風或己見真人?
Yuki 講過下,不過未見過伊人
貓兄最近好少碰上,近況好嗎?

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-11-4 10:01 發表

貓兄最近好少碰上,近況好嗎?
乜兄碰上過小弟咩?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-4 10:04 發表

乜兄碰上過小弟咩?
當然碰過啦,在下小人物一個,貓兄忘記了.....

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-11-4 10:14 發表

當然碰過啦,在下小人物一個,貓兄忘記了.....
你即是說, 兄不只在題目上, 而面對面見過我?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。