推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

昨天再探cadny,伊人依然用心用力,大場師傅級手勢 推坐骨神經一流 鬆曬 做到成身女人味(汗味) 真喺辛苦哂 .

引用:
原帖由 一笑而過 於 2010-11-14 13:15 發表
昨天再探cadny,伊人依然用心用力,大場師傅級手勢 推坐骨神經一流 鬆曬 做到成身女人味(汗味) 真喺辛苦哂 .
汗味,咁真係好落力喎

引用:
原帖由 bigchingwater 於 2010-11-14 15:49 發表 汗味,咁真係好落力喎
如果有臭狐點算?

今日去試了AH敏,斯文型,按得很有心,
但如要有遐想,則考驗各師兄功力,小弟
或許不是佢杯茶(肥佬一名),所以全程
很規矩,但我亦按得很高興.
題外話,我覺得Ah敏有九成似(袁彩雲),
唔知試過佢既師兄認唔認同呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-11-15 15:20 發表
今日去試了AH敏,斯文型,按得很有心,
但如要有遐想,則考驗各師兄功力,小弟
或許不是佢杯茶(肥佬一名),所以全程
很規矩,但我亦按得很高興.
題外話,我覺得Ah敏有九成似(袁彩雲),
唔知試過佢既師兄認唔認同呢?
敏敏斯文衣莫解
悉心服侍手勢佳
師兄邪念應要戒
切勿手多變卜街

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-11-18 14:08 發表

敏敏斯文衣莫解
悉心服侍手勢佳
師兄邪念應要戒
切勿手多變卜街
唐兄,   
咩你已出動la?   忙嗎?   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-11-18 14:34 發表

唐兄,   
咩你已出動la?   忙嗎?   
boot兄, 多時不見, 小弟近期還是很忙. 只不過是一時雅興!

回復 130# 的帖子

C hing 好文采

引用:
原帖由 pigpig007 於 2010-11-18 17:20 發表
C hing 好文采
如果唔係點會稱為江南四大才子----唐伯苦

New coming BG YoYo

今天試了新來的 Yoyo, 未入房看來只是普通靚女一名, 進房後才發覺她是一個皮膚白滑的美女
Yuki 說她來自大場, 所以 dup 落感到手骨很好, 她的態度亦很佳, 又溫柔, 又冇 R Tips

現在金冠 9樓有 Yoyo,  8樓有淇淇, 都是 MCOT, 所以暫轉來這處作主場試試

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-11-18 14:08 發表 敏敏斯文衣莫解悉心服侍手勢佳師兄邪念應要戒切勿手多變卜街
沒釦沒扣怎能解   (the uniform here)
悉心調教技更佳   (by c-hing )
師兄邪念怎能戒  
不能手多變食齋  

I like 敏敏 too

回復 130# 的帖子

師兄文采了得 細佬佩服

引用:
原帖由 itplay 於 2010-11-19 00:28 發表

沒釦沒扣怎能解   (the uniform here)
悉心調教技更佳   (by c-hing )
師兄邪念怎能戒  
不能手多變食齋  

I like 敏敏 too
師兄好詩!! 小弟也只好回敬,千萬不要見笑!
敏敏勸君莫自煩
寬衣解帶可為難
正宗手技悅龍顏
胡思亂想終自殘

引用:
原帖由 itplay 於 2010-11-19 00:13 發表
今天試了新來的 Yoyo, 未入房看來只是普通靚女一名, 進房後才發覺她是一個皮膚白滑的美女
Yuki 說她來自大場, 所以 dup 落感到手骨很好, 她的態度亦很佳, 又溫柔, 又冇 R Tips :very ...
咁Yoyo和敏敏, 在骨技和樣貌方面, 怎比較呢?

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-11-19 09:24 發表

咁Yoyo和敏敏, 在骨技和樣貌方面, 怎比較呢?
小弟覺得 Yoyo 骨技可剛可柔, 由其肩頸頭都按得很到, 敏敏就柔性推拿, 手法有待 aero c-hing 調教 .
兩個美人樣貌方面我覺得就不相百仲, 可愛 , 敏敏就高挑些 (可能制服蓋了腩腩 ).

引用:
原帖由 itplay 於 2010-11-19 11:21 發表

小弟覺得 Yoyo 骨技可剛可柔, 由其肩頸頭都按得很到, 敏敏就柔性推拿, 手法有待 aero c-hing 調教 .
兩個美人樣貌方面我覺得就不相百仲, 可愛 , 敏敏就高挑些 (可能制服蓋了腩 ...
多謝itplay師兄的意見, 調教就唔敢當, 我覺得邊度按同點樣按會揼得舒服, 就會同bg講講姐!

好采版主唔係兩位, 如果要求我好似閣下咁留言, 大鑊

Ching, 最近有冇新bg上場, 介紹下?

Tried Ivy & Candy sometimes ago, Ivy is looking nice while candy have better bone skill.

回復 146# 的帖子

Candy
Fei Fei
Gigi
Helen
Ivy
Lisa
YoYo
晴晴

得果四間房再多女都無用,到時會唔會要等房或者爭房用打交?唔知可否搭房呢?

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-8 11:04 發表
Candy
Fei Fei
Gigi
Helen
Ivy
Lisa
YoYo
晴晴
Ah 敏 gone ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。