推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 11:00 發表
再番mark 曾幾何時既深情技師, 感覺巳不一樣了

可惜....
兄台,唔知曾經深情嘅技師指喺邊個呢?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 11:26 發表

no no
just 好久不見, 有感而發
怪只怪師兄你太多紅顏知己,加上時間衝淡曾經嘅感覺有咩出奇呢  

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 23:50 發表

可能吧, 人始終太感情用事,出事
師兄,你呢啲唔喺感情用事而喺多情 嘿嘿

引用:
原帖由 一笑而過 於 2010-11-12 00:00 發表

師兄,你呢灟鷊P情用事而鬖h情 嘿嘿

多情種子

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-12 10:03 發表
一個男人, 專一(打),唔算多
咁喺,(專一)"一"喺數字遊戲來嘅啫,唔多唔多

今日得閑上去鬆一鬆, 有無師兄有好嘅心水介紹吖?

引用:
原帖由 一笑而過 於 2010-11-12 10:25 發表
今日得閑上去鬆一鬆, 有無師兄有好嘅心水介紹吖?
Just try Candy who come from "東方x泉", dup skill is really good

我俾100 tips,Candy話收開200.....以後都吾揾佢......................

回復 113# 的帖子

TIPS要200蚊 CHING請問包D乜嘢,是不是有冰火環保吹服務?

普通...無冰火環保吹服務.....

依家好似愈來愈多bg開口問要兩舊, 師兄們, 呼縱佢地ah
老實講, 次次一對一, 我返大場啦.

引用:
原帖由 gokouppp 於 2010-11-12 11:47 發表
我俾100 tips,Candy話收開200.....以後都吾揾佢......................
簡直要"小"呀,要二佰。Yuki請妳做下野至得咪以后都無人來。

當時都幾慶.....一開口就二舊

百物騰貴要求加薪,開口兩舊HJ only  尖沙咀價錢出過火都高級D話唔定BB油和紙巾都是名牌貨呢?若果BG肯全面被我做個婦科檢查,咁兩舊水都值得比

又開始玩呢一個公式:

個場旺 => 傳技師R小費 => 傳技師好出位

講真,小費呢家嘢似乎個BG有沒認真幫你揼,有無心機做,服務態度如何而定。始終個場喺主攻舒筋活咯嘛深圳靜揼都要丟低100几十嘅啦。

引用:
原帖由 teaback 於 2010-11-12 16:45 發表
百物騰貴要求加薪,開口兩舊HJ only  尖沙咀價錢出過火都高級D話唔定BB油和紙巾都是名牌貨呢?若果BG肯全面被我做個婦科檢查,咁兩舊水都值得比
師兄你都得哦 ,200舊水啫要做咪婦科檢查。你應該轉行做婦科醫生,你有2000掙
出得嚟玩爽手之余亦都要識“尊重”二字。女女見到你都笑四萬咁口,而唔喺你前腳走後邊咒你個D啦

引用:
原帖由 一笑而過 於 2010-11-13 01:09 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=12809716&ptid=406945][/url]

師兄你都得哦 ,200舊水啫要做咪婦科檢查。你應該轉行做婦科醫生,你有2000掙
出得嚟玩爽手之余亦都要識“尊重”二字。女女見到你都笑四萬咁口,而唔喺你前腳走後邊咒你個D啦:s ...

成日比人後邊咒好慘架

回復 119# 的帖子

婦科檢查?請問呢位師兄是不是婦科醫生?如果講中就真羨慕的這份高尚職業,你真是個工作狂熱份子,日日都可睇不同女性嘅性器官 日睇夜睇無地方發洩就想二佰蚊揾技師出火?諗落都幾變態

引用:
原帖由 無煙炮 於 2010-11-13 23:21 發表
婦科檢查?請問呢位師兄是不是婦科醫生?如果講中就真羨慕的這份高尚職業,你真是個工作狂熱份子,日日都可睇不同女性嘅性器官 日睇夜睇無地方發洩就想二佰蚊揾技師出火?諗落都幾變態h:" /> h:" />

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。