推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

Candy 和Angel 應該同waiwai檢討下, 否則對呢間場好大影响,客人不滿, 口啤唔好, 不再回頭.

引用:
原帖由 kot 於 2011-3-8 10:59 發表 Candy 和Angel 應該同waiwai檢討下, 否則對呢間場好大影响,客人不滿, 口啤唔好, 不再回頭.
Mud 原來Angel 都係老板娘 , 唔怪得知 book 唔到佢 la

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-3-8 00:16 發表 c-hing們,我前兩曰有上去wai-wai度你地講得很對,就算有幾棧的支師都好,我都唔會再去了,我聽到巨honey,,honey都想死,人做老板娘 巨做老板娘做到想吐 尖沙咀坩多間唔一定要去果間,我地做二個中最多卑 ...
每個客上去都叫你做honey㗎, 聽得多好討厭. 因為太假, 原本一個半個師兄在這表達不滿就話個別事件, 但最近越來越多劣等評論表示WAIWAI真的很失敗﹗佢話有客等房趕你走? 比著我就堅決唔走加鐘, 先入為主, 再唔啱叫佢問個等房客人, 介唔介意孖房? 好似茶樓飲茶搭枱咁啫! 先排有師兄講到個場有十個八個技師咁巴閉, 得果五間房,唔通個個客都玩雙飛咩? 實唔夠房用㗎.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 06:58 發表 有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢,所以趕客温仔,唉!有些技師都投 ...
講到客就多啦, 唔怕醜講句, 在YMC時已得到她的服務, 應該唔只一個, 相信這討論區上都有多位是她的客, 很多都是素未謀面的客,,  

版主編輯提示。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 06:58 發表

有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢鄐艀悗,所以趕客鄍J,唉!
有些技師都投 ...
咁都得?大開眼界!
呢間場都好出位, 祝佢好運

相關搜索目錄: 水療

近衣兩天看見很多C hing對老板娘惠惠的不滿,讓我說一句公道話如果真有其事希望惠惠可以檢討一下。如非所言有人惡意中傷的話也希望給人家一條生路吧。

批評還批評, 但請注意, 涉及個人私隱的請小心內容真確性,
到收其他會員PM, 所述內容不是你自己經驗,不能自動作已經證實論,會否有吹水作大的成份?
就當是真, 也宜自制不作披露. 已指出老闆娘待客的不是,
相信是時候降鄐F, 未來聽其言觀其行, 但若涉及個人私德,
手段太絕了, 這種侮辱, 即使是自侮, 太難承受了.也會招來
KO  行動.
一念天堂,一念地獄,希望你們見勢暫收.
請teaback 君暫刪去有關「開大」及'dom' 的內容.

無理由咁多人會這樣說, 以前她的形象是人見人愛, 有大批fans支持, 但到今日, 竟然無一為她澄清, 因為fans們都心中有數, 或經常遇到之前所說到的令人反感情況, 有唔著時就不停說sorry啊,,sorry啊, 嗲幾句再用個帶上神奇胸圍的朐部頂你兩嘢就乜都掂哂, 一兩次就話得啫, 再多兩次就無效更令人反感生厭, 其實一個去慣歡場或骨場嘅男仕都見慣此情況, cheap到死! 把自己的fans當凱子

我都想講一次親身經歷, 有一天中午時份, 打電話上去想book當紅技師A,  接電話是CANDY,  佢話A無返,  於是我問有邊幾位有返?  CANDY講出兩個技師名,  其中一個我記得在此地此題內有師兄讚好,  於是我就改為book呢位技師,  上到去,  見到技師真身,  老實講幾失望,  第一個想法係點解會有師兄推介呢位技師呢?  算啦, 鬼叫係自己開名book,  反正以前去骨場都撞唔少次板,  唔爭在呢次啦...  怪就怪自己太容易相信討論區推介,  雖然有點唔開心,   但此位技師無罪,  所以一路dup一路都有同技師輕鬆交談,  dup功亦ok,  當識個新朋友囉,  完場了,  返出大廳,  奇怪的事就出現了,  大家估到嗎?

冇錯, 你估中了,  竟然見到身穿美容袍制服的技師A,  我心想,  究竟CANDY在電話中話佢無返,  意思係唔係當陣時無返呢?  我明明話我想x點鐘上來,  點解佢會答技師A無返呢?  小弟又唔習慣當口當面問一些令人家尷尬問題,  唯有唔出聲俾錢走人,  到現在,  一直都唔想再打電話上去,  因為覺得打電話去booking都冇乜意思,  反正在tst,  骨癮起可以有其他場選擇.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-8 12:54 發表
批評還批評, 但請注意, 涉及個人私隱的請小心內容真確性,
到收其他會員PM, 所述內容不是你自己經驗,不能自動作已經證實論,會否有吹水作大的成份?
就當是真, 也宜自制不作披露. 已指出老闆娘待客的不是,
相信是時 ...
totally agreed.  Let's us give her a break.  Candy should be aware of the problems now if she is watching this thread and talk to the ladyboss and improve the situation.  Let's also give them time to make improvment.

引用:
原帖由 teaback 於 2011-3-8 12:09 發表 每個客上去都叫你做honey㗎, 聽得多好討厭. 因為太假, 原本一個半個師兄在這表達不滿就話個別事件, 但最近越來越多劣等評論表示WAIWAI真的很失敗﹗佢話有客等房趕你走? 比著我就堅決唔走加鐘 ...
茶兄,我去dup骨係去輕鬆一下,吾係去盧氣,300蚊咪比佢,我去第二間塲玩,仲開心,多謝佢趕我走!哈哈

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-8 21:25 發表 我都想講一次親身經歷, 有一天中午時份, 打電話上去想book當紅技師A,  接電話是CANDY,  佢話A無返,  於是我問有邊幾位有返?  CANDY講出兩個技師名,  其中一個我記得在此地此題內有師兄讚好,  於是我就改為book呢位技 ...
我知A君係angel,幫你dup係Eva!

引用:
原帖由 kot 於 2011-3-8 22:04 發表 totally agreed.  Let's us give her a break.  Candy should be aware of the problems now if she is watching this thread and talk to the ladyboss and improve the situation.  Let's also give them time t ...
Kot兄,佢地生意係有既,吾係點會咁對客,可能遲d無咁好生意,佢就會惗下

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 22:34 發表

我知A君係angel,幫你dup係Eva!
師兄,  我冇打算開名喎.....

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-8 23:22 發表 師兄,  我冇打算開名喎.....
哈哈Sorry!我估估下又比我估中!

引用:
原帖由 pigpig007 於 2011-3-8 19:10 發表 近衣兩天看見很多C hing對老板娘惠惠的不滿,讓我說一句公道話如果真有其事希望惠惠可以檢討一下。如非所言有人惡意中傷的話也希望給人家一條生路吧。
這個場暫時不是我主場, 我只上過去四次, 不過都沒有遇過不愉快情況, 可能我上去的時間一般都是一點至兩點, 客人不多

做過青春可人的 Ling Ling and Ivy 一定要返試, 但還未 book 到 KeiKei and Angel

引用:
原帖由 itplay 於 2011-3-9 00:47 發表

這個場暫時不是我主場, 我只上過去四次, 不過都沒有遇過不愉快情況, 可能我上去的時間一般都是一點至兩點, 客人不多

做過青春可人的 Ling Ling and Ivy 一定要返 ...
Bali 的 Annie 也來了這間塲

引用:
原帖由 itplay 於 2011-3-9 00:47 發表

做過青春可人的 Ling Ling and Ivy 一定要返 ...
你就好啦,  我去過3次,  只有Angel一次係滿意,  其餘兩次都麻麻,  但既然打電話上去想book返Angel都咁困難,  明明有返都話無返,  咁我就真係暫時幫趁其他場好咯....

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-9 11:45 發表

你就好啦,  我去過3次,  只有Angel一次係滿意,  其餘兩次都麻麻,  但既然打電話上去想book返Angel都咁困難,  明明有返都話無返,  咁我就真係暫時幫趁其他場好咯....
我仲慘,约定了兩次同一個技師都比人飛鐘!
我同你一樣去第二間罹!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。