推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-11-30 09:32 發表
Wai Wai 配 Candy在加連威老道開新店
裝修正如進行中,約於十二月上旬開幕.
新店有3間SPA房,2間普通房
開張請告知,我想再找惠惠

相關搜索目錄: SPA 裝修

回復 26# 的帖子

原來師兄你也是惠惠嘅FANS,
請耐心等多幾天,開張之日自然有大把FANS師兄在此討論。
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

識幾個女女做一兩年都自立門戶開檔,幾好呀!

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-12-6 13:47 發表
識幾個女女做一兩年都自立門戶開檔,幾好呀!
yes, +1

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-12-6 13:47 發表 識幾個女女做一兩年都自立門戶開檔,幾好呀!
百分百支持有進取性嘅BG,帶動本土揼骨事業,有競爭才有進步。

回復 14# 的帖子

呢個網充斥打手,你咁講實比人圍嘔你啦,
不過我好佩服你的敢言,ching 好野!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-7 10:46 發表
百分百支持有進取性嘅BG,帶動本土揼骨事業,有競爭才有進步。
仲要多得本網一眾 X 手先會發揚光大

山東指導“兒童中大獎”批發商

引用:
原帖由 秋碧璽 於 2010-12-7 13:30 發表 *** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
呢條友就真真正正賣廣告,所以被人禁言﹗

相關搜索目錄: 廣告

餅主,請出來被點指示
出D訊息就被人話AD
出D回應就被人話打手
要討論區來托!!!
再被D 人亂up呢個forum 遲早dou

其實是否廣告亦好難界定,例如下雨天忘記帶傘,
走去7仔買一把,揸住通街行,難道話你幫7仔賣廣告?
好似呢版嘅主角惠惠咁去年年中在油麻地已開始揾佢揼骨,
之後佢去咗旺角、太子、尖咀、再到太子,大大話話五六間場,
我都一樣跟著走去捧場,我作為佢嘅忠實FANS當然會全力支持,
FANS支持並未有夸張或吹捧的意思,只是希望能夠與眾師兄分享。
有人講到寫手與打手問題時,可以話謠言止於智者,
唔通打手出來講幾句,間場就要關門大吉,永不超生?
難道有寫手胡亂吹捧,間場就生意興隆,大排長龍?
查實有七成以上骨客都唔會上網睇forum而去選擇骨場,
因為有一半根本唔識上網,而有一半上網亦唔會去睇論壇,
所以,服務好嘅場自然有FANS繼續支持,越做越旺,
欠佳嘅骨場亦肯定無回頭客人,生意不景,關門在即。
作為一個消費者是要親身感受才知好壞,
咸魚青菜各人喜愛,師兄推介講聲唔該,
網上論壇純屬個人意見,只作參考不能盡信,
祝愿各師兄能揾到啱自己心水嘅主場﹗

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-8 11:59 發表
之後佢去咗旺角、太子 ...
Good!!! 講得好
惠惠講下星期五前OK啦

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-8 11:59 發表
之後佢去咗旺角、太子 ...
師兄你都好長情,你講得岩搵到個好的按摩師,
真係可遇不可求!,惠惠手骨真係幾好,我按了一次後,就搵吾番佢!
原來自己做老細,真係好,多謝你的報料,如果可以,P佢公司電話比我去幫陳下!吾該

引用:
原帖由 無煙炮 於 2010-12-1 18:18 發表 果D唔係先知,是忠實FANS﹗
我話係老板就真

引用:
原帖由 dup99 於 2010-12-11 23:13 發表 我話係老板就真
錯﹗就算係都是老板娘才對﹗

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-11-30 09:32 發表
Wai Wai 配 Candy在加連威老道開新店
裝修正如進行中,約於十二月上旬開幕.
新店有3間SPA房,2間普通房
any good news?

相關搜索目錄: SPA 裝修

回復 41# 的帖子

今天跟惠惠聯絡過,新店希望盡量趕在本星五開業,
等待好消息吧﹗

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-15 21:42 發表
今天跟惠惠聯絡過,新店希望盡量趕在本星五開業,
等待好消息吧﹗
thanks ching

星期五和週末氣溫都很冷,到時最好去浸下SPA暖笠笠。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-16 10:08 發表
星期五和週末氣溫都很冷,到時最好去浸下SPA暖笠笠。
師兄,Candy講可能要星期一先開幕

回復 45# 的帖子

明天似乎趕不切了開張了...
昨天有機會上過去看看
見仍在趕工中
但我已可感受到這裡
將會又是另一溫馨悠閒地方
期待......

回復 46# 的帖子

all TST is under yr try list...   how abt yr GSF??

引用:
原帖由 fitman 於 2010-12-16 11:21 發表
all TST is under yr try list...   how abt yr GSF??
You mean GFS? Not mine wor

Got lot of fun in TST now  
No more CWB la

回復 45# 的帖子

她們當然想盡早開檔啦,免得納空租,惠惠說裝修佬工程慢了一點,
不過總算一切順利,遲一兩天都無所謂,返正都等咗咁多天。

相關搜索目錄: 裝修 工程

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-16 13:38 發表
她們當然想盡早開檔啦,免得納空租,惠惠說裝修佬工程慢了一點,
不過總算一切順利,遲一兩天都無所謂,返正都等咗咁多天。
希望樓下大堂翻新工程也可快完工啦

相關搜索目錄: 裝修 工程

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。