推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

回復 100# 的帖子

御記開張都有十日,我頭尾都係上過去三次,開張日我純屬運吉,之後兩次,
ANGEL、EVA,最舒服始終都是EVA,踩背超掂﹗
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-30 06:40 發表
御記開張都有十日,我頭尾都係上過去三次,開張日我純屬運吉,之後兩次,
今天試了Lisa手骨技術都不錯。今天又多了幾位新女女有SaSa, Ivy。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-29 22:40 發表
C Hing, do you know where is Angel now? It seems she has disappeared for a while.

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-1-1 00:43 發表

C Hing, do you know where is Angel now? It seems she has disappeared for a while.
吓,上次我揾Angel,惠惠話佢放假至星期三,e加又放假?佢係吾係吾做!

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-1-1 00:43 發表 C Hing, do you know where is Angel now? It seems she has disappeared for a while.
ANGEL was back to her home town SI CHUAN a few days already,anyway ,she still work in here as she comeback.

引用:
原帖由 2081 於 2011-1-1 06:28 發表 吓,上次我揾Angel,惠惠話佢放假至星期三,e加又放假?佢係吾係吾做!
人地要休假回鄉探親嗎﹗點會唔做呢?

想找Angel又返咗鄉下,最近有無師兄上過去,有咩野新女?

引用:
原帖由 艾新當 於 2011-1-4 13:53 發表
想找Angel又返咗鄉下,最近有無師兄上過去,有咩野新女?
Will be back on Wednesday, let's see if she really comes back

Ivy ok.手骨好好.

昨晚又上御記,CANDY為我安排咗個新女叫SHIRLEY,樣子甜美,原來佢以前在沙田做過,沙田好似得一千零一間,手骨都唔錯,之後我發現眾人關注的靚女ANGEL已返工,不過佢嘅BOOKING太多,我想打尖揾佢整番兩粒鐘都唔得,原來近日來了一批新面孔,有IVY,LIZA,LILI,個個都細細粒幾靚女,真係有機會要上去逐一試試。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-6 09:50 發表
昨晚又上御記,CANDY為我安排咗個新女叫SHIRLEY,樣子甜美,原來佢以前在沙田做過,沙田好似得一千零一間,手骨都唔錯,之後我發現眾人關注的靚女ANGEL已返工,不過佢嘅BOOKING太多,我想打尖揾佢 ...IVY,LIZA,LILI,個個都細細粒幾靚女
師兄,你見到邊個呀?

[quote]原帖由 xiantsang 於 2011-1-6 09:50 發表
昨晚又上御記,CANDY為我安排咗個新女叫SHIRLEY,樣子甜美,原來佢以前在沙田做過,沙田好似得一千零一間,手骨都唔錯,之後我發現眾人關注的靚女ANGEL已返工,不過佢嘅BOOKING太多,我想打尖揾佢 ... [/q
今天又來了一個新BG叫CoCo, 好靚女。C Hing 你有排試,还有一個女女叫SaSa 看似都不錯。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-1-7 11:13 發表
有空再上去幫親下, 祝老板娘2011生意興隆~!
Tried Angel last night, boneskill as good as before, after taken 2 weeks holiday back to 重慶.

今日中午經過尖沙咀,順道上去探下惠惠,本來想揾Angel, 可能大過早未返到,惠惠介紹個IVY幫我做,佢力度都算OK,
身材也十分苗條,又是有小鳥依人Feel,但是我發現一樣嘢,
IVY個樣子又七成似Angel,莫非她們是倆姊妹,
又或者是我太掛著Angel所至的感覺。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-11 18:31 發表
今日中午經過尖沙咀,順道上去探下惠惠,本來想揾Angel, 可能大過早未返到,惠惠介紹個IVY幫我做,佢力度都算OK,
身材也十分苗條,又是有小鳥依人Feel,但是我發現一樣嘢,
IVY個樣子又七成似Angel, ...
同我揼果個Ivy好似吾同師兄揼果個喎,幫我果個好高大下喎!吾通有兩個Ivy?

回復 117# 的帖子

的確有兩個Ivy, 兩個我都做過。
高的那個樣子比較漂亮, 骨技比較好。

I have seen a BG called May May, pretty face, any c hing has tried her, how's her bone skill??

日前一試EVA, 手骨真係好惦, 大場出身,有保正, 穴位準, 會再去

昨天又上去松松,
今次又係搵Lisa,
佢d按摩手法真係好,
我上去多數揾佢,
佢真係好知客人的心意,
很窩心、有女朋友灰!
講起又想同佢king吓計,

出來後,惠惠同Candy又同我卿卿我我
又介紹佢旗下的大將我識

Ang
el,真人真係嬌小可人,
果然聞名不如一見,
當我表視找她多次不遇時,
Lisa立刻走過來Q住我隻手,
哈哈,原來Lisa呷醋!
第二次等佢休息時靜雞雞搵Ang
el先

Bobo
做過我一次
小可愛,好按得,
好買力,好可愛的小妹妹!

Eva
做過我一次
有幾個師兄都介紹過,
實力派、大場出身,
指力同
背技術高超
啱哂骨精

仲有一位,身形同Ange
l差不多
名叫祺祺,雖然係八十後,
但"腔懷大志",想做骨場能手!

惠惠話佢地過年三十晚會收早、
同初三會開工派利是
哈哈、我又上去收利是

有一件事、我有d不滿、
就係我上到去時惠惠同Candy在上鐘、
下,點解我約吾到架!
我幾時先做得佢地入幕之賓呢?

Candy 已不再為民服務, 只識坐度收银, 哈哈, 如果靚女老板娘同我做, 我會付双倍钟錢.

我剛剛坐在candy側,她說她接受你的條件,請你打電話給她!

that means she will know who I am!

引用:
原帖由 kot 於 2011-1-25 19:43 發表
that means she will know who I am!
she told me she know you already! haha

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。