推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-16 14:44 發表 希望樓下大堂翻新工程也可快完工啦
係喎,話時話樓下又搭棚又整呢樣果樣9支孖碌唔知會否有影響。

相關搜索目錄: 工程
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

路過地下電梯大堂仍一團糟

回復 52# 的帖子

暫時有點美中不足,好似話一月中才完工,到時新大堂會好企理。

听維維說今天正式開張呀,今天有無師兄上咗去撐場呀? 

C-hing們想問有那位BG呢?地址電話收費等可否Pm呢
麻煩曬

回復 55# 的帖子

御泉坊美容SPA
位於+連威老道!@號+連威大廈$字樓

暫時所見....

惠惠
Candy
Angel
Bobo
Zoe.....

相關搜索目錄: 美容

仲有個叫EVA你睇漏眼﹗

回復 57# 的帖子

我有用........即是仲有......
zoe和bobo我之前未見過
都是我主動問她們的
只是沒有問另一位的名字
原來叫eva

Thx Ching 那位最好呢?多謝指教
明天去試下先!收費如何呢
營業時間呢?

引用:
原帖由 on777 於 2010-12-21 01:33 發表
Thx Ching 那位最好呢?多謝指教
明天去試下先!收費如何呢
營業時間呢?
'

我都想知,吾知惠惠仲做吾做?

回復 59# 的帖子

Angel和Zoe都唔錯,這兩天新開張她們都忙過不停,
要揾她們最好提早預約。

回復 60# 的帖子

惠惠都會做,亦要提早預約。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-21 08:08 發表
發個春秋大夢
Angel+Candy+Wai Wai 三飛,你估成唔成事!!!

回復 63# 的帖子

我就唔敢奢望了
師兄要求到應該就問題不大啦

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-12-21 09:52 發表

發個春秋大夢
Angel+Candy+Wai Wai 三飛,你估成唔成事!!!
以前在Bali都試過 Angel+Wai Wai 雙飛

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-21 09:56 發表
我就唔敢奢望了
師兄要求到應該就問題不大啦
咁睇得起我呀!我話你chance高D!!!

回復 66# 的帖子

師兄是護花使者
而我只是捧花使者

引用:
原帖由 messenger 於 2010-12-21 10:57 發表
師兄是護花使者
而我只是捧花使者
最緊要唔好做摧花使者

"X泉坊" sound like " Yu Kitchen "
may eat some food.

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2010-12-21 15:02 發表
"X泉坊" sound like " Yu Kitchen "
may eat some food.
一定無雞食

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2010-12-21 09:52 發表 發個春秋大夢Angel+Candy+Wai Wai 三飛,你估成唔成事!!!
大師兄你上去就四飛五飛都無問題,SPA房夠大,她們個個都身材苗條細細粒,容納多幾個都應該無問題。

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2010-12-21 15:02 發表 "X泉坊" sound like " Yu Kitchen "may eat some food.
做乜成日掛住食?我諗御泉坊的意思是………

御品技師人皆愛
泉水湧湧客雲來

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-12-21 08:08 發表
甘Candy會吾會做呀?  感覺上Candy的骨技應該不比惠惠和Angel差和樣子也很甜美,有機會真係要試一試。

Ching, please advise the Tel, thanks.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。