推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 leeleelee2006 於 2010-12-30 09:32 發表
IRIS姐姐,我pm左妳喇,send埋俾我plx~~~~
我都系

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 09:49 發表

你遲了.........昨天我已說截止期是今早8:30分....公平些嫲

sorry...剛剛開完會

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 10:44 發表
Iris, 如果有陌生人嚮街向你搭訕
其實佢目的好明顯係想識你
你既反應係會點呢
睬佢都有味
定係同佢傾多幾句呢
靚下佢是否吸引先

引用:
原帖由 thedell 於 2010-12-30 10:46 發表
Good morning, Iris.  Thanks for sharing your exciting sexy experience.  Your man is a lucky guy who has enjoyed making love with such a sexy and beautiful lady dressing up for making love.
但我男人還是未能滿足我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:10 發表

但我男人還是未能滿足我
有我地呀嘛

引用:
原帖由 Gunbird 於 2010-12-30 10:50 發表
就算個個女人一樣又有幾多女仕們願意將自已美好的咁渾圓豐滿的身体讓大家欣賞呢!

多謝美人!
如果不影我的樣子我是沒有所謂的..........當然要你們鐘意啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:09 發表

靚下佢是否吸引先
你唔會對佢有戒心架咩
尤其是係良家婦女型既師奶

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:11 發表

如果不影我的樣子我是沒有所謂的..........當然要你們鐘意啦
非常喜歡
IRIS的渾圓PAT PAT

引用:
原帖由 daviddengwa 於 2010-12-30 10:56 發表

我都系
個個男人都話自己又粗又長嫁啦.............

嘩如果開會都DIY咁就激囉

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 11:16 發表

其實只要係你肩膊以下, 你身體任何一部份都可以引起我既遐想...
真的這樣吸引...........

引用:
原帖由 82030013 於 2010-12-30 11:23 發表

當然中意喇, 就好似呢張icon 咁,已經相當迷人,令人想入非非喇...
這張相是我自慰前影的...................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:25 發表

這張相是我自慰前影的...................
IRIS唔肯比我地睇自慰緊影既相

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 11:16 發表

其實只要係你肩膊以下, 你身體任何一部份都可以引起我既遐想...
錯, 係任何部份, 就算樣都可以令人有遐想架
幻想把口幫你口交
含住條JJ再摸兩粒春子
前前後後咁郁都不知幾正

Iris你有冇戴眼鏡架?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:15 發表

個個男人都話自己又粗又長嫁啦.............
這個不一定了, 不粗不長就是事實, 也不得承認, 一看真身就清楚, 到時候更郁悶

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 11:28 發表
Iris你有冇戴眼鏡架?
一時時.我都有幾愊平光眼鏡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。