推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 82030013 於 2010-12-30 11:33 發表

好開心ar, irisc9 終於都有回覆喇..haha ,好嘅開始..hehe...

如果有自慰中嘅相就更開心..haha..
我的自慰相通常都是老公幫我影..好難問他拿回

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:35 發表

一時時.我都有幾愊平光眼鏡
戴住眼鏡微絲細眼咁幫我含住吹就正喇
雙手要不停攪我粒乳頭
我就托住你個頭不停前後郁
爽死

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 11:43 發表

戴住眼鏡微絲細眼咁幫我含住吹就正喇
雙手要不停攪我粒乳頭
我就托住你個頭不停前後郁
爽死
乜男人搞乳頭都有反應的嗎?我以為只是女人會

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:35 發表

一時時.我都有幾愊平光眼鏡
IRIS戴眼鏡一定好靚女

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:45 發表

當然係IRIS既乳頭最敏感啦

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-30 11:46 發表

IRIS戴眼鏡一定好靚女
成個c9一樣

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:51 發表

成個c9一樣
我就係鍾意IRIS有C9既成熟美

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 11:45 發表

男人都有性感帶, 唔係女人獨有的
所以如果你老公起唔到機
你試吓搵吓佢既性感帶嚮邊
刺激下佢包佢勇過清兵

午安呀iris..iris有冇著尖頭高跟鞋嫁?

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-30 11:57 發表
午安呀iris..iris有冇著尖頭高跟鞋嫁?
當然有啦......女人最鐘意買鞋.我估我最少都有80多對

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 12:25 發表

有人話, 女人買鞋係比做愛所得到的性高潮來得容易.....

即係話, 女人買鞋都好容易就high high 地...
我就第一次聽......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 12:28 發表

我就第一次聽......
iris鍾意着咩類型既高跟鞋

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-30 12:40 發表

iris鍾意着咩類型既高跟鞋
其實好難講.靚就會鐘意.............通常都鐘意2吋半到3吋高

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 12:55 發表

你覺得你自己買鞋開心D, 定係買衫開心D呢?
都是買鞋會開心d

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 12:56 發表

都是買鞋會開心d
iris着左高跟鞋好性感

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-30 12:57 發表

iris着左高跟鞋好性感
非常同意
唔知有冇D著埋絲襪影架呢

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 12:59 發表

問10個女人,9個半都係咁講....買鞋真係好開心...但唔知點解.
因為知道我地見到佢着住對靚鞋會比佢地吸引

我發覺一樣野
就係iris比我地D相全部都唔係自拍係佢老公拍既
咁樣遲早一日佢老公唔放相比iris
iris咪冇相比我地睇囉
咁唔得架啵
iris試吓自己楂機自拍
咁我諗會多好多野睇喎

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 12:59 發表

非常同意
唔知有冇D著埋絲襪影架呢
只是影隻腳的???????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。