推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-8 12:47 發表
由花姐果邊轉會到Iris姐呢邊....
我係你的小fans
多謝你.....King 哥哥

引用:
原帖由 GN02752970 於 2011-1-8 12:47 發表
iris記唔記得我喔
sorry 你就真的無乜印象

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:48 發表

這樣就要等老公是否會給機會你們啦.............男人.......或者我突然改變宗旨
改變宗旨就係想我地既中指插入你的陰道

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:48 發表

呵呵
講真心話
你都講到明啦
唔通我會想你老公對你不忠咩
你得閒上黎同我地吹下水已經夠啦
再唔係出黎俾我抽下水囉
又或者你改變主意啦
yes......最重要大家開心

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:40 發表

我是一個好念舊的人.需然你不是經常上來.但對你會有一份特別的感覺........
希望我可以成為妳第一個入幕之賓啦!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:49 發表 多謝你.....King 哥哥
King弟弟先岩....or 叫Leo都ok...
其實...我都做得你個仔....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:49 發表

sorry 你就真的無乜印象
好慘
被打入冷宮......

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:50 發表

改變宗旨就係想我地既中指插入你的陰道
改變宗旨是完全地出來享受男人................

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-8 12:51 發表

希望我可以成為妳第一個入幕之賓啦!
希望在明天......世事無絕對................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:51 發表

改變宗旨是完全地出來享受男人................
IRIS總共享受過幾多個男人
兩隻手數唔數得哂

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:52 發表

出番黎咪得囉
又唔會俾人切jj
我要學師兄你改名先得

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:53 發表

IRIS總共享受過幾多個男人
兩隻手數唔數得哂
如由做女開始計......真的數不晒

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:54 發表

改啦改啦
叫大jj Iris實記得
佢日日夜夜都想要大jj
你唔好引我啦.................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 12:57 發表

如由做女開始計......真的數不晒
係同當時的男朋友?
有無試過男朋友以外的

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-8 12:53 發表

我會等呢日架
我都想享受下Iris你既溫柔
我好淫蕩的........如果我豪放時......可能你一放工回來我就會立即除底你條底褲.把你的jj放入口中舔吮...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:01 發表

我好淫蕩的........如果我豪放時......可能你一放工回來我就會立即除底你條底褲.把你的jj放入口中舔吮...........
係條褲焗左成日....好大陣JJ味架喎
IRIS你鍾意?

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 12:59 發表

係同當時的男朋友?
有無試過男朋友以外的
結婚後就無試過.....男朋友時當然可以選擇啦..............

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-8 13:02 發表

係條褲焗左成日....好大陣JJ味架喎
IRIS你鍾意?
我會鐘意的.....男人味就是這樣..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:03 發表

結婚後就無試過.....男朋友時當然可以選擇啦..............
個陣同咩人試過
朋友?同事?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-8 13:03 發表

我會鐘意的.....男人味就是這樣..........
IRIS真係好識享受......搞到我舉旗致敬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。