推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:35 發表

唔會是仔仔拿著我條褲仔打飛機掛....應該是老爺喎
咁講真。小朋友會對女性郁幻想既。有可能就係亞媽喎。
因為最接近嘛。

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-11 14:35 發表

x2
我要吊住Iris尾不斷抽佢水
一行埋d擹位度就走埋去用JJ磨佢petpet
我會用手攪你條JJ嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:35 發表

可能老爺一直食死貓噃.........

引用:

iris姐姐 如果你個仔仔有攞你d底褲打jj...甘你會唔會加重d味比佢响受呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:37 發表

我會用手攪你條JJ嫁
好呀。天氣凍。俾你暖下手嘛。

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:36 發表

咁講真。小朋友會對女性郁幻想既。有可能就係亞媽喎。
因為最接近嘛。
不過有時我在家無帶胸圍時他都好似有望過我對乳房

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:37 發表

我會用手攪你條JJ嫁
我要你手口並用喎

回復 4922# 的帖子

搞到我起身到e家都末食野就出一大灘 最衰都係IRIS

引用:

我會用手攪你條JJ嫁
妳得兩隻手攪唔晒咁多條JJ噃

引用:

我會用手攪你條JJ嫁
好呀...不過驚你摸唔哂甘多條jj

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 14:37 發表

可能老爺一直食死貓噃.........
他一定有份.....有幾次我特意裝他的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:38 發表

不過有時我在家無帶胸圍時他都好似有望過我對乳房
有你呢個咁吸引既阿媽, 仲要間唔中唔帶bra通屋走
點會唔興奮呀

日日都睇到乳牛...它日都喜歡大乳女生..hahahahh

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:38 發表

好呀。天氣凍。俾你暖下手嘛。
我要上下不停套弄嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:39 發表

你點裝佢呀?講黎聽聽。佢自己知唔知?

有個大奶媽媽。我日日都想飲奶啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:40 發表

我要上下不停套弄嫁
你應該用口上下套
用手摸春袋

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:40 發表

我要上下不停套弄嫁
冇問題,包你會越黎越熱。
仲有熱豆槳呀。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:39 發表

Iris咁佢係咪一路索住條底底,一路係度打JJ呀

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:41 發表

你點裝佢呀?講黎聽聽。佢自己知唔知?

有個大奶媽媽。我日日都想飲奶啦
幾次因為你們攪到我條褲仔都濕晒,,,,回到家當然第一時間換了它,我刻意放在桶邊,然後入房睇電視.....在走廊見到老爺入了廁所很久.....然後我入去睇睇.....見到我條褲仔已經放了入桶內......有幾次還有男人精液在我的分秘物上.....你們話啦................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。