推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 14:07 發表
Iris其實你有冇興趣睇我地D大JJ架呢?
我驚睇完之後我會心思思.....最後忍不住call你們

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:07 發表

如果在地鐵你見到我這樣著你會不會抽我水呀
抽水又未必夠e。我e小嘛。
但係對眼一定唔放過你。

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:08 發表

唔似喎,背景係張床黎
當然不是即時影啦............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:08 發表

等我都影張細JJ俾你睇下先。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:09 發表

當然不是即時影啦............
睇得出。如果你鬗膝q都著到咁。我諗冇男人會有心機做野。

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 14:08 發表
返黎喇, 未見你email 呢
你遲了pm我...我話兩點前呀

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:10 發表

睇得出。如果你鬗膝q都著到咁。我諗冇男人會有心機做野。
包括我老板................

IRIC~我一直都有睇文章,但多晚上......可以pm我肉照嗎???我都妳粉絲

iris...還末收你靚相

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:07 發表

如果在地鐵你見到我這樣著你會不會抽我水呀
我真係會抽你水架喎
但係唔會咁揚囉
會嚮你側邊偷偷地摸完再渣

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 14:12 發表
我岩岩先做完野返黎咋, 今朝都仲係度呢, send 埋比我啦
sorry.....這樣對其它人好像不太好喎

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 14:13 發表

我真係會抽你水架喎
但係唔會咁揚囉
會嚮你側邊偷偷地摸完再渣
唔.........我鐘意呀.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:58 發表
只send一次.......現時pm你的e-mail給我吧.....2:00前
我又要

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:13 發表

唔.........我鐘意呀.............
我女友都好鍾意我成日渣佢對波
細力佢唔like, 要大力渣仲要拋吓拋吓佢會更加high

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:08 發表

忍不住call我們就一定滿足到,以後都唔駛心思思

比多小小時間大家.....iric~pm o左 e-mail 妳

iris ..今次發相好急趕喎...俾多次機會好嗎 ?

pm左你。請笑納

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 14:14 發表

我又要
這樣吧.......就像以前一樣......你們再次pm你的e-mail....限期明早8:30前.....最後這次機會啦

我番睇又番睇iris send既相
D身材真係fit到漏
你要我晚晚渣你對波
夜夜插你個西我都願呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:19 發表

這樣吧.......就像以前一樣......你們再次pm你的e-mail....限期明早8:30前.....最後這次機會啦
都係岩岩個張?

另外收唔收到e-mail呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。