推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 14:19 發表
我番睇又番睇iris send既相
D身材真係fit到漏
你要我晚晚渣你對波
夜夜插你個西我都願呀
唔好引我啦....我昨晚老公已經沒有搞過我啦............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:19 發表 這樣吧.......就像以前一樣......你們再次pm你的e-mail....限期明早8:30前.....最後這次機會啦
同一幅定點?
我洗唔洗pm多次?!

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:20 發表

都係岩岩個張?

另外收唔收到e-mail呀?
會加多一張更加引人的.........你會鐘意的

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 14:16 發表
我同馬高兄都冇呢,我地係你fans 喎
想要就再pm你的e-mail啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:20 發表

唔好引我啦....我昨晚老公已經沒有搞過我啦............
我認真架
佢唔攪你就我代佢嚟啦
必定扑到你慾仙慾死
叫床叫到拆天

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 13:55 發表

已經開始西痕啦...................
Iris唔通去左止痕
等我幫妳啦

iris姐姐 如果有日你個仔攞咗你條有味底底一路聞一路打jj比你見到? 果刻你會點做呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:22 發表

會加多一張更加引人的.........你會鐘意的
咁我再pm你我個e-mail啦。

IRIS姐姐, 可唔可以send埋俾小弟?已pm妳了, thanks!

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-11 14:21 發表
同一幅定點?
我洗唔洗pm多次?!
會加多一張........好嗎

多謝irisc9~~~~...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:23 發表

好呀...我pm咗你

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-11 14:23 發表
iris姐姐 如果有日你個仔攞咗你條有味底底一路聞一路打jj比你見到? 果刻你會點做呀?
唔會吧????????

已pm...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:23 發表

已經再pm左你。

iris..會再安排外出抽水活動嗎....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:24 發表

唔會吧????????
幫佢打個JJ先囉

真系引死人....如果天氣得11c 有irisc9肉照打飛機十分 溫暖

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:25 發表

已經再pm左你。
如明天收到記得在這裡告知已收.......O.K

引用:

我都pm左你加多張相

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-11 14:26 發表

幫佢打個JJ先囉
13歲咋.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 14:19 發表

這樣吧.......就像以前一樣......你們再次pm你的e-mail....限期明早8:30前.....最後這次機會啦
收到.......已經pm左妳啦
行開一陣就走雞啦......未能先睹為快........真係慘

引用:
原帖由 武將 於 2011-1-11 14:26 發表
真系引死人....如果天氣得11c 有irisc9肉照打飛機十分 溫暖
或者你唔鐘意呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。