推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 15:57 發表

穩陣d pm多次先
x2................

88 iris姐姐...

irisc9,唔知趕唔趕到要相,近來日日唔係去醫院就去物理治療,攪到我朝早上唔到來。那那聲send個E-mail先,遲下又要做手術,又上唔到來啊。

今日又差D錯過左IRIS D相TIM,PM左你啦

蕾丝透视丁字裤。。穿C字裤也可以。。最好不穿看你的阴毛。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 06:59 發表

其實你們會鐘意什麼款式顏色的褲仔
Never look back and no regret

need your picture

i pm to your. i waiting for it.
lovely

翘起来。。更性感啊。。。最好看到阴唇啊。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 07:08 發表

我個patpat好肥.....著t-back會凸晒啲肉出來

在网上买过给她穿。。一看到就起头。。然后。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 07:11 發表

你地女朋友或老婆有冇著過c字褲仔?????????

我下班很晚。。已经M给你啦。。多发几张啊。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 07:53 發表
再次聲明........最遲明早8:30前我就截止發相啦.......要對大家都公平些.........

我pm左la

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:53 發表
再次聲明........最遲明早8:30前我就截止發相啦.......要對大家都公平些.........
pm with you

我都ARM ARM PM左喇

多謝IRIS肯體諒我地有D唔可以O係日頭成日上論壇的男人,等我晚上返到黎睇返都唔會MISS左

IRIS己PM了Please check mail

Thanks!

iris早晨呀.. 夠唔夠暖呀你?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-11 15:59 發表
Bye......男人....今晚煮番個山瑞煲給老公食先..............
收你你既e貓喇..睇到成個人暖哂..好想插住係乳溝個到既係我地既大jj呀...

早晨........男人.......今天會更加凍....大家要著多件衫呀.
你們收到相片了嗎?希望可以禮貌地回應我,待我知道事已辦妥.....
昨晚做了一件隱滿老公但我倆都好開心的事......就是在他的山瑞湯裡加了一粒偉哥.....他的表現真的非常好.....一食完飯就立即拉我入房......立即強吻我....撕列我的胸圍底褲.....饑餓地撫摸....粗暴地揸我對乳房......在我濕轆轆的陰道裡快速地抽插.......還不斷大力搓我對乳房,輕咬我已早早凸出的兩粒堅硬乳頭.......熱辣辣的精液射在我的後庭裡.......他終于能還給我連續兩小時的快樂.......我有12次高潮.......床單上已滿是我的淫液和他的精液........

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 08:32 發表

收你你既e貓喇..睇到成個人暖哂..好想插住係乳溝個到既係我地既大jj呀...
多謝你鐘意...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 08:34 發表
早晨........男人.......今天會更加凍....大家要著多件衫呀.
你們收到相片了嗎?希望可以禮貌地回應我,待我知道事已辦妥.....
昨晚做了一件隱滿老公但我倆都好開心的事......就是在他的山瑞湯裡加了一粒偉哥.....他 ...
12次咁多..?咁你打算之後間中都落偉哥呀??同埋最尾同佢大戰左幾多回合呀?

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-12 08:39 發表

12次咁多..?咁你打算之後間中都落偉哥呀??同埋最尾同佢大戰左幾多回合呀?
其實日日食有冇事嫁?????? 他總共射了3次精..........連續地小我兩個小時

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-12 08:42 發表

果然...是有古怪..
收到你果d相啦...
你老公就好啦...
可以俾對咁白雪雪既波波夾JJ
我又要呀
其實好多女人都好白嫁...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。