推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:33 發表

會比陰道更加窄的...........
我試過入後花園。
我意思係冇鰜嶊廜炷g精

引用:
原帖由 Gunbird 於 2011-1-12 10:33 發表
早晨IRIS已收到了;妳的板膚好白滑;我鍾意!

一晚12次小心吃不消呀 ;一係無;一係嚟12 鑊。一次過滿足哂妳要求
我唸妳當時淫樣都顯露哂出嚟啦
我全身和對乳房都出晒汗水.......西水流完又再出........好舒服

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-12 10:34 發表

冰火......未試過
一定好舒服
我隻手都要撫摸返你...等你溫暖D
大力揸我對乳房吧.............

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 10:34 發表
IRIS我都想你幫我舔吮呀
今日真係要多謝你D相,真係好正
多謝你鐘意...................

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:35 發表

我試過入後花園。
我意思係冇鰜嶊廜炷g精
喎.............是否感覺窄過抽插陰道

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:36 發表

大力揸我對乳房吧.............
一邊用大力搓.....一邊用手指撩你兩粒LIN
之後放入口到品嚐
等我試下你粒LIN係咪硬左

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-12 10:37 發表
好味嗎? 托住你個頭, 前後咁插入你個口度
你還想我舔吮你的春袋,你的後庭嗎???????????

IRIS玩後花園有冇用KY?我之前想試但真係唔得
咁多位師兄可唔可以教下路

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:37 發表

喎.............是否感覺窄過抽插陰道
當然啦。又係另一番風味

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:39 發表

你還想我舔吮你的春袋,你的後庭嗎???????????
呢兩樣我都未試過呀
有IRIS幫我試下就好

但處男可以調教成淫男wo..

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 10:39 發表
事先一定要做足功夫。
不停咁幫佢乃西同乃C眼。
又插佢幾野妹妹,再用手指慢慢放入後園。
如果可以入到第一節表示成功左一大半。
再慢慢嘗試用細佬入啦

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 10:39 發表
當然要用ky 啦

引用:
好似iris咁多水就一定唔洗用KY

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:44 發表

當然要用ky 啦
我試過唔用都得喎。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:44 發表

當然要用ky 啦
iris d西水流哂落個屁眼到
唔使用ky啦

Iris收到妳d相啦...真係好正
好想用大JJ在妳雙峰抽插,再射在妳面上同唇邊

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:44 發表

我試過唔用都得喎。
我就要老公用..............舒服啲

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-12 10:46 發表
Iris收到妳d相啦...真係好正
好想用大JJ在妳雙峰抽插,再射在妳面上同唇邊
早晨............馬高

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:46 發表

咁佢有冇幫你乃妹妹同後園呀。
夠多口水加你D西水冇問題喎。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:46 發表

真係好想睇下iris既菊花....再乃下佢

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:47 發表

咁佢有冇幫你乃妹妹同後園呀。
夠多口水加你D西水冇問題喎。
昨晚就沒有....他已急不及待地插入

多謝哂師兄,重有冇咩要注意?
IRIS後花園感覺係唔係好好?有機會可以試下你就好啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。