推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:23 發表

放左入口先慢慢度啦.................
咁心急...我JJ到而家都未落返黎
因為諗住你

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-12 10:12 發表
我諗E家都幾難有,而家D靚仔咁早熟
但處男一定好快射精好快玩完

引用:
原帖由 花心大少 於 2011-1-12 10:20 發表

姐姐對波真係好大~好得~好犀利~好利害~見到真係開心到不得了
多謝你會鐘意...............

good morning iris, i love your pic

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:24 發表

但係可以好快有第二,三回合喎

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-12 10:25 發表
好暖, 好濕呀
好硬好大look...................舔吮著你龜頭的分秘物

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 08:34 發表
早晨........男人.......今天會更加凍....大家要著多件衫呀.
你們收到相片了嗎?希望可以禮貌地回應我,待我知道事已辦妥.....
昨晚做了一件隱滿老公但我倆都好開心的事......就是在他的山瑞湯裡加了一粒偉哥.....他 ...
]
於後花園出。我都好想呀。

iris, 今天咁凍,你著夠衫未?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:26 發表

好硬好大look...................舔吮著你龜頭的分秘物
我的分秘物跟你的口水混埋一齊
IRIS吞哂去

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:25 發表
good morning iris, i love your pic
早晨............希望你冇失望啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:24 發表

IRIS我都可以話係一個半處男
可以考慮下我呀  哈哈

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-12 10:27 發表

我的分秘物跟你的口水混埋一齊
IRIS吞哂去
一定會......你的大JJ真的好靚好硬......我要像舔雪條般舔吮你.........

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:26 發表

]
於後花園出。我都好想呀。
你有試過嗎?????????

引用:
原帖由 Sing 於 2011-1-12 10:27 發表
iris, 今天咁凍,你著夠衫未?
YES.............多謝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:27 發表

早晨............希望你冇失望啦
由點會失望喎。開心都黎唔切啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:29 發表

一定會......你的大JJ真的好靚好硬......我要像舔雪條般舔吮你.........
硬哂喇.....好味嗎?
天氣咁凍都食熱辣辣既腸仔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:30 發表

你有試過嗎?????????
未試過呀。所以先想試下。

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:30 發表

由點會失望喎。開心都黎唔切啦
我怕你老婆會比我又大又白呀

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-12 10:31 發表

硬哂喇.....好味嗎?
天氣咁凍都食熱辣辣既腸仔
好好味.......我還會冷熱水交替地為你舔吮

早晨IRIS已收到了;妳的板膚好白滑;我鍾意!

一晚12次小心吃不消呀 ;一係無;一係嚟12 鑊。一次過滿足哂妳要求
我唸妳當時淫樣都顯露哂出嚟啦

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-12 10:31 發表

未試過呀。所以先想試下。
會比陰道更加窄的...........

IRIS我都想你幫我舔吮呀
今日真係要多謝你D相,真係好正

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:31 發表

我怕你老婆會比我又大又白呀
緊係冇你咁大同咁白啦。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:32 發表

好好味.......我還會冷熱水交替地為你舔吮
冰火......未試過
一定好舒服
我隻手都要撫摸返你...等你溫暖D

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。