推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-29 09:16 發表
早晨..iris...好開心今早見你上來...^_^
早晨呀.........mark

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 09:21 發表
你想要邊個頭既相....
任你鐘意啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:21 發表

是否好煩福的,需不需要安軟件
唔算好煩..但要裝軟件..

甘多頭相, 你會越睇越想....

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 09:24 發表

唔算好煩..但要裝軟件..
套軟件幾多錢呀???????????

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 09:24 發表
甘多頭相, 你會越睇越想....
你自己選,但不是用我的相片

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:28 發表

套軟件幾多錢呀???????????
可以上網dl的..套軟件如果你買都幾貴下..6千幾至一萬幾蚊不等

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 09:33 發表

可以上網dl的..套軟件如果你買都幾貴下..6千幾至一萬幾蚊不等
可否告知網址???????????

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-29 09:43 發表
hohoho...女神回歸
早晨..........綿羊仔...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:57 發表

多謝.....飛天猪你識唔識在小畫家裡好像用剪刀一樣剪去我的樣子?現時全部都是要慢慢搽去...好慢,効果又唔靚
iris我地支持你嫁

小畫家個到
你先選好一個地方
再delete就可以了

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-1-29 09:45 發表

iris我地支持你嫁

小畫家個到
你先選好一個地方
再delete就可以了
早晨.....咸王.......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 09:35 發表

可否告知網址???????????
pm左比你..要登記左個用戶先..

morning, Iris, MISS U SO MUCH, 唔好俾 D CHEAP 精攪壊心情, 你肯上尼留言, 我地已經好滿足

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-29 09:54 發表
Iris 早晨
早晨.....猫猫.............

IRIS早晨呀,再次見到你上番黎真係好開心
希望你唔好再嬲啦,呢度好多人都好想見到你(我都係)
希望你開開心心啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 09:50 發表

pm左比你..要登記左個用戶先..
Thank you ........................

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-29 09:53 發表
morning, Iris, MISS U SO MUCH, 唔好俾 D CHEAP 精攪壊心情, 你肯上尼留言, 我地已經好滿足
早晨.......鐵甲人.............

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-29 09:59 發表
話咁快就黎過年lu...
不過今個年好似好凍咁
yes...........但就有新年feel....又可以著皮草啦

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-29 10:00 發表
IRIS早晨呀,再次見到你上番黎真係好開心
希望你唔好再嬲啦,呢度好多人都好想見到你(我都係)
希望你開開心心啦
多謝你呀.........籃球先生

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-29 10:02 發表

2日無上就出事, 無計la
因為Iris 太好人la
下次要睇人send 相la

就新年la, 希望你會開心D la
多謝猫猫和大家的關心和支持

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:02 發表

多謝你呀.........籃球先生
籃球先生我鍾意呢個名
要番工啦,特登睇下你有冇上黎,有就好了,走啦下次再傾啦IRIS 88

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。