推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 10:19 發表

平時返工無電腦用,星期六放假
早早都要起身上黎為求撩慶女神你咋
多謝你先..........................

相關搜索目錄: 電腦

WoW
u have a pair of attractive legs

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 10:20 發表
報個名先..

一陣去邊度買底底..
可能去尖沙咀....四兩金

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 10:21 發表

買完記得著比我地睇播..
睇下怎樣先啦..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:21 發表

多謝你先..........................
點報答我先
呢排好耐都無出火
女神你要幫幫我呀

引用:
原帖由 Ronin 於 2011-1-29 10:22 發表
WoW
u have a pair of attractive legs
多謝........起雙飛

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 10:22 發表
IRis,我加左頭像了
O.K..........天使哥

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 10:24 發表

點報答我先
呢排好耐都無出火
女神你要幫幫我呀
睇下有冇機會啦...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:25 發表

今日iris好似好得閒咁播..

回復 7754# 的帖子

大美人去尖咀咩...睇下可唔可以撞下大美人先..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:25 發表

實有啦,機會係你比
自摸左未呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 08:36 發表
早晨....男人......好多謝這麼多人支持我....我都覺得好開心
但我覺得這個pk 太不守信,需然張相片影不到我的樣子,但這個是我們基本的遊戲規則,大家成年人出來開心應該有分吋,應該有道德.
你們叫我以後怎會再搞活動 ...
Iris女神 ,今日見返你我地好開心 ;昨天你無番黎,我好失落,就好似失戀咁!日久見人心,路遙知馬力,我相信好快女神就會被我地打動!呢道重有好多守規則及守信用fans。等你重拾信心先,活動稍後。女神我地支持你。

引用:
原帖由 asiaisa 於 2011-1-29 10:28 發表
希望你會記得我喇我一星得2晚上來追post
星期2,4,5都要上堂
現在希望有時會係金鐘撞見到D
拍得上你的C9或見到你
你有頭像我就一定記得

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 10:29 發表

今日iris好似好得閒咁播..
今天好些少........................

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 10:29 發表
大美人去尖咀咩...睇下可唔可以撞下大美人先..
O.K.......海運大廈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:34 發表

今天好些少........................
試完個方法結果得唔得呀..

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 10:31 發表

實有啦,機會係你比
自摸左未呀
沒有這麼早.....................

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-29 10:35 發表

試完個方法結果得唔得呀..
未有時間試..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:36 發表

未有時間試..............
哦..今日同老公一齊行定自己去買呀?

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-1-29 10:33 發表

Iris女神 ,今日見返你我地好開心 ;昨天你無番黎,我好失落,就好似失戀咁!日久見人心,路遙知馬力,我相信好快女神就會被我地打動!呢道重有好多守規則及守信用fans。等你重拾信心先,活動 ...
多謝......你最好加個頭像啦

早晨呀....Iris
好開心見到妳,我地大家都會支持妳架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。