推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

iris 我 青蛙仔仔 是否收到我的pm 未回復我.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:15 發表

但多數都是後生仔抽水多
證明左一樣野,iris功力深厚,仲有就係女人年紀大,唔一定冇吸引力架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:15 發表

但多數都是後生仔抽水多
後生仔定力差D, 容易性衝動.
不過對著你我都會

回復 8179# 的帖子

比著我唔只抽妳上邊水,仲要撚摸下你patpat

引用:
原帖由 武將 於 2011-1-31 13:17 發表
iris 我 青蛙仔仔 是否收到我的pm 未回復我.........h:" />
已收啦..........青蛙仔

引用:
原帖由 7~11 於 2011-1-31 13:18 發表
比著我唔只抽妳上邊水,仲要撚摸下你patpat
昨晚著左件大褸.....你摸唔到嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 12:58 發表 利物浦.....如想要相你要再PM我.....因上星期六的PM我全部取消晒
already pm u la
can u receive??

我金魚王剛剛send左收到嗎?

引用:
原帖由 kki 於 2011-1-31 13:21 發表
我金魚王剛剛send左收到嗎?
金魚王和利物浦都收到PM

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:23 發表 金魚王和利物浦都收到PM
thank you very much
hope can see ur pic very soon

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:20 發表

但係d男人都抽iris水,可想而知iris真係魅力沒法擋

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:29 發表

但係d男人都抽iris水,可想而知iris真係魅力沒法擋
唔知呀.......可能這些男人話我用對奶奶撞到佢手踭呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:20 發表

咁見到妳又扯行晒,摸唔到既話,又同我細佬交代唔到,
咁唯有叫佢後邊頂下你同你打招呼啦...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:31 發表

唔知呀.......可能這些男人話我用對奶奶撞到佢手踭呢
有可能係你撞咩???,咁多地方唔撞,係要撞上面啊??

引用:

回復 8205# 的帖子

thx~~~

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:33 發表

有可能係你撞咩???,咁多地方唔撞,係要撞上面啊??
當然不是我做主動啦...
點解今天你這麼遲還未返工

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:34 發表

當然不是我做主動啦...
點解今天你這麼遲還未返工
呵呵,今日放假啊,可以陪到你放工啊

引用:
原帖由 7~11 於 2011-1-31 13:34 發表

我的PATPAT好多肉的........

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:35 發表

呵呵,今日放假啊,可以陪到你放工啊
怪不得你現時還在啦........請我飲下午茶啦

相關搜索目錄:

咁今日收到 pm 過兩日後 系唔系 可以有最新 自慰相 iris~????

pm 咗你iris
收到嘛?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:36 發表

我的PATPAT好多肉的........
pat pat多肉好d啊,不過要夠實啊,唔可以向下墮.
如果pat pat唔夠實後面睇.就會覺得好肉酸......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:37 發表

怪不得你現時還在啦........請我飲下午茶啦
我可以咩???係既,我又唔介意啊

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。