推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 武將 於 2011-1-31 13:37 發表
咁今日收到 pm 過兩日後 系唔系 可以有最新 自慰相 iris~????
好期待快D有新相睇!

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:42 發表

我可以咩???係既,我又唔介意啊
女神叫到,ching你點會錯過!

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-1-31 13:45 發表

女神叫到,ching你點會錯過!
依家等iris回覆啊.係既一定趕出去

Iris, if you are still in office, I am happy to treat you afternoon tea

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:31 發表

唔知呀.......可能這些男人話我用對奶奶撞到佢手踭呢
我會用手指同Iris妹妹打招呼啦

早晨牙.."
咁我叫咩好呢..!?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 13:37 發表

怪不得你現時還在啦........請我飲下午茶啦
我都放假噃,Iris飲下午茶預埋我

相關搜索目錄:

good afternoon....收到我既未呢Iris...我都pm 左email 比你喇 係咪你會幫我改個名呢?....keke

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-31 13:40 發表
pm 咗你iris
收到嘛?
你的標題是什麼????????

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:40 發表

pat pat多肉好d啊,不過要夠實啊,唔可以向下墮.
如果pat pat唔夠實後面睇.就會覺得好肉酸......
這個你放心....現時還是好彈手的

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 13:47 發表

依家等iris回覆啊.係既一定趕出去
多謝先....講笑咋....點敢要你請我食野呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:02 發表

這個你放心....現時還是好彈手的
好啊,咁iris有冇做運動啊???

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-31 13:50 發表
早晨牙.."
咁我叫咩好呢..!?
你叫電車男呀...........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:04 發表

ha ha,咁靚女,當然值得請啦

回復 8120# 的帖子

hi iris, i just received my nick name"雜腸會".  but hv not received your confirmation. Do you mind sent confimation to me.  Because i want to received you new picture.   hope received your reply asap.

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 14:04 發表

好啊,咁iris有冇做運動啊???
學人做俞加囉..............

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:04 發表

哈哈.......我想請Iris妳食腸呀
妳今日食左未

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:07 發表

學人做俞加囉..............
好啊,有心唔怕做多啊...又可以keep fit同埋人可以健康啊.
最重要可以keep返身材啊

引用:
原帖由 bar36cc 於 2011-1-31 14:06 發表
hi iris, i just received my nick name"雜腸會".  but hv not received your confirmation. Do you mind sent confimation to me.  Because i want to received you new picture.   hope received your reply  ...
我未收到你PM你的E-MAIL 喎

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-31 14:07 發表

哈哈.......我想請Iris妳食腸呀
妳今日食左未
未食過呀........馬高

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 14:08 發表

好啊,有心唔怕做多啊...又可以keep fit同埋人可以健康啊.
最重要可以keep返身材啊
但都會出好多汗.成個胸圍和褲仔都濕晒

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:02 發表 你的標題是什麼????????
我再pm多次先!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:11 發表

正啊..有iris既汗香啊

But Yoga will make you slim and fit

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:11 發表

pm左你啦.."

濕晒哈哈..係咪你易濕咋..嘿嘿

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。