推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

hi IRIS, PM 多次俾你, DOUBLE CONFIRM!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:30 發表

現時怕左你們呀......驚你們偷影我的相片呀
我相信唔會既,大家都成年人知道咩係唔應該做既
希望唔好影響左IRIS你就好

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:28 發表

其實佢都忍得好辛苦......好似上次睇住我自慰咁.我想佢當時條JJ又熱又硬但無窿入
你老爺睇到你自慰!?  ..佢咩反應??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:36 發表

如果你見到我自慰你會點...............
講真..........我都唔自己會點啊.不過忍無可忍,就會..........搞左iris先

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-31 14:37 發表

你老爺睇到你自慰!?  ..佢咩反應??
我沒有睇他的表情......只是專心陶醉在自己自慰中

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:36 發表

如果你見到我自慰你會點...............
如果見到你自慰我怕我忍唔住,見到咁靚既女人要食自己,做男人既一定要幫你,主動喂飽你

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-31 14:39 發表

講真..........我都唔自己會點啊.不過忍無可忍,就會..........搞左iris先
你有冇睇過女人自慰呀

I guess I will stand in front of you and show my big dick to you, so we could seeing each other playing him/herself while watching the other one plays.  Of course, we will finally play together with other's body and have fun together for our love making .....
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:36 發表 如果你見到我自慰你會點...............

Iris....how can i get ur latest photo....my nickname should b wat??

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-31 14:39 發表

如果見到你自慰我怕我忍唔住,見到咁靚既女人要食自己,做男人既一定要幫你,主動喂飽你
我老公就好鐘意睇我自慰.....睇到佢忍唔住就會小我

引用:
原帖由 eidurong22 於 2011-1-31 14:41 發表
Iris....how can i get ur latest photo....my nickname should b wat??
大蜜蜂啦.........好嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:40 發表

你有冇睇過女人自慰呀
講真,我就冇啦,只係睇過av

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-31 14:42 發表

AV 自慰就睇過唔少, live 就未睇過
其實你們都可以叫女朋友或老婆自慰給你睇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:28 發表

好似上次jame一樣囉.......
我無的士牌噃........不過可以幫妳檢查下d插座好唔好插嘅

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:42 發表

係男人都鍾意啦.我諗你果時個樣一定好淫

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:44 發表

最親既人反而未必會架

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-31 14:36 發表
hi IRIS, PM 多次俾你, DOUBLE CONFIRM!!!
收到嗎??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:42 發表

睇住妳自慰相信都無可能忍得住,唔即刻上餵妳食腸,
再大大力小妳囉.........我就一定會咁啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 14:44 發表

我怕講左出黎,女朋友以為我變態

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-31 14:44 發表

我無的士牌噃........不過可以幫妳檢查下d插座好唔好插嘅
需唔需要聞下有冇燒電線味嫁

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-31 14:49 發表

我怕講左出黎,女朋友以為我變態
其實我就不會介意啦

回復 2735# 的帖子

i already PM u .....bt i am little bee leh...

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-31 14:48 發表

收到嗎??
收到....鐵甲人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。