推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 11:06 發表

好呀~仲要一隻手玩你個波一隻手用手指撩你屎眼
這樣你會弄死我的....好痕癢呀......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:07 發表 這樣你會弄死我的....好痕癢呀......
欲仙欲死唔好咩?你合埋眼嘆下啦honey~~

早晨呀....IRIS

女神:
已pm,你
未知是否收,
已加頭像,請加我及名稱。

點解怕呀????????

引用:
原帖由 mhkmhk 於 2011-2-1 11:10 發表
女神:
已pm,你
未知是否收,
已加頭像,請加我及名稱。
你叫.....女人底.....好嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 03:00 發表

我叫床叫都好大聲的.....而且叫得好淫蕩
咁男人好易比你叫到忍唔住,標晒野出來……

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 11:09 發表

欲仙欲死唔好咩?你合埋眼嘆下啦honey~~
我已不由自主在扭動著patpat........陰道裡已痕癢得要死啦........好渴望著你的推進

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-2-1 11:09 發表
早晨呀....IRIS
早晨....熊猫仔

引用:
原帖由 Goodsteel 於 2011-2-1 11:11 發表

咁男人好易比你叫到忍唔住,標晒野出來……
我都未放你的JJ入我口中...唔好射精住

早晨iris,你張相好誘惑啊

IRIS我己PM左你收到嗎?
我係熊貓仔呀

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-1 11:16 發表
早晨iris,你張相好誘惑啊
早晨.....水晶球

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:14 發表 我已不由自主在扭動著patpat........陰道裡已痕癢得要死啦........好渴望著你的推進
翹高個patpat~我來啦~~~插插插~~~好窄呀........好正~~~~

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-2-1 11:16 發表
IRIS我己PM左你收到嗎?
我係熊貓仔呀
已收到....................

叫.....女人底.....好名,好名!
多謝你錫給我的名稱!
i like it!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 04:43 發表

你先加頭像先好嗎
早晨Iris﹐唔好意思﹐昨日太忙﹐未有update我的頭像相﹐現在可以了﹐您會幫我改咩名﹖
另外再PM多您一次我的EMAIL﹐謝謝﹗

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 11:17 發表

翹高個patpat~我來啦~~~插插插~~~好窄呀........好正~~~~
你條JJ都好熱好硬.....頂得我好舒服........

引用:
原帖由 mhkmhk 於 2011-2-1 11:18 發表
叫.....女人底.....好名,好名!
多謝你錫給我的名稱!
i like it!
你好鐘意女人底褲嫁??????

你張新頭像好正呀
好似大戰完影

睇住iris濕潤的陰道..就想粗暴噤推進..射哂喲精

886 要開工iris~~~

引用:
原帖由 JAL_JAL 於 2011-2-1 11:18 發表

早晨Iris﹐唔好意思﹐昨日太忙﹐未有update我的頭像相﹐現在可以了﹐您會幫我改咩名﹖
另外再PM多您一次我的EMAIL﹐謝謝﹗
你好用......石磨藍.......好嗎

引用:
原帖由 武將 於 2011-2-1 11:21 發表
886 要開工iris~~~
BYE..............青蛙仔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:17 發表

早晨.....水晶球
iris你未派相,已經又比驚喜我地啦!
對絲襪好sexy啊 ,以後要比我地睇多d

相關搜索目錄: 水晶

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。