推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-2-1 11:19 發表
你張新頭像好正呀
好似大戰完影
這樣才能給你們多些幻想呀.........

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-1 11:23 發表

iris你未派相,已經又比驚喜我地啦!
對絲襪好sexy啊 ,以後要比我地睇多d
我好多時返工都會這樣著的..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:00 發表

我叫床叫都好大聲的.....而且叫得好淫蕩
錄低D叫聲益吓D fans得嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:03 發表

或者沒有人來呢.............

我報名先!

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-2-1 11:24 發表

錄低D叫聲益吓D fans得嗎?
不懂怎樣放上來.................

早晨呀....女人
一早就俾妳搞到硬哂,快d過黎幫我含下先啦

忍者報道!!

已PM,收到嗎?

引用:
原帖由 philips331 於 2011-2-1 11:26 發表
早晨呀....女人
一早就俾妳搞到硬哂,快d過黎幫我含下先啦
早晨呀........馬高哥

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:24 發表

我好多時返工都會這樣著的..........
咁我平時都唔知iris你點樣打扮啊!
做到你同事就好啊

早晨!對腳好靚哦!正到爆!

引用:
原帖由 KaLaSo 於 2011-2-1 11:27 發表
已PM,收到嗎?
已收.......忍者

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:24 發表 我好多時返工都會這樣著的..........
如果開工去D客到見到你就好啦

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-1 11:29 發表

咁我平時都唔知iris你點樣打扮啊!
做到你同事就好啊
我們只有兩個女秘書一間房.沒有男人的

成日無視我既......

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-2-1 11:29 發表
早晨!對腳好靚哦!正到爆!
早晨............多謝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:31 發表

我們只有兩個女秘書一間房.沒有男人的
下,得咁少人 ,有其他同事啦???

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 11:31 發表
成日無視我既......
SORRY.........飛天猪

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-1 11:32 發表

下,得咁少人 ,有其他同事啦???
其它同事另外一間大房..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:33 發表

其它同事另外一間大房..................
所以你好少時間見到其他同事.......

我好鐘意女人底褲嫁!
因為我覺得好性感好誘惑

早呀~~~iris~妳幅頭像好索

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-1 11:36 發表

所以你好少時間見到其他同事.......
YES,,,,,,,,,,,,老板自己都有茶水間,洗手間,休息室,樣板房,影印房和會客室,所以好少機會見其它男同事

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mhkmhk 於 2011-2-1 11:37 發表 我好鐘意女人底褲嫁!因為我覺得好性感好誘惑
絕對同意!!!!

妳收唔收到我pm呀????

Iris今日放工之後有咩做??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。