推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 武將 於 2011-2-1 10:54 發表
HI IRIS 早晨~~~~~~
早晨.........青蛙仔

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:48 發表

通常我們都是在晚上做多.......都叫得幾大聲.在街上都會聽到......因為又一次我叫床時聲到街上有把男人聲扮我叫床聲....可能話我太大聲啦
  個傻佬梗係想加入戰團玩3p,所以試吓你地有乜回應﹖

佢有得聽冇得fuck,實成晚谷住瞓唔著,唔知要打幾次飛機先可以平息慾火﹗真係戥佢可憐。  

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 10:55 發表

正~~~我都想做你對面樓既住客~~
我們只是間中....不是晚晚在天台做的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:48 發表 是在公司的影印房裡..............
比我見到你係影印房既地下度仲唔分開你對腳壓你係地下度打車輪然後就地正法.........

引用:
原帖由 scottchang18 於 2011-2-1 10:55 發表

個傻佬梗係想加入戰團玩3p,所以試吓你地有乜回應﹖

佢有得聽冇得fuck,實成晚谷住瞓唔著,唔知要打幾次飛機先可以平息慾火﹗真係戥佢可憐。  
我不理他啦.........

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 10:56 發表

比我見到你係影印房既地下度仲唔分開你對腳壓你係地下度打車輪然後就地正法.........
我鐘意扒在影印機上給你從後面抽插我就真..........

你鐘意大聲叫架?我有次比人整估,報警,話有人半夜打到個女好辛苦,警察來按鐘,好在兩個細路睡到熟晒,不過,就眼望望我女人!佢地走左,我地重做勁D添

回復 8581# 的帖子

好提意~~~~對奶放系到影印~

有無玩野外露出呀???

引用:
原帖由 Goodsteel 於 2011-2-1 10:58 發表
你鐘意大聲叫架?我有次比人整估,報警,話有人半夜打到個女好辛苦,警察來按鐘,好在兩個細路睡到熟晒,不過,就眼望望我女人!佢地走左,我地重做勁D添
我叫床叫都好大聲的.....而且叫得好淫蕩

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:58 發表 我鐘意扒在影印機上給你從後面抽插我就真..........
都得~我最鐘意狗仔式~~插幾下就打你pat pat~~

地下咁凍我都唔比你訓係地下啦~~錫住您架嗎~~

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-2-1 10:58 發表
早晨啊美人
早晨呀.................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:48 發表

是在公司的影印房裡..............
  幅頭像好似啱啱俾你「執」完咁款,軟"奶奶"企唔穩,期待encore再來﹗  

如果可以分開對美腿,昅吓隻漏汁鮮鮑就飽囉﹗唔怪得食lunch都留番喺公司啦﹗  

引用:
原帖由 idd0905 於 2011-2-1 11:00 發表
有無玩野外露出呀???
沒有玩過.....野戰就好多時有

相關搜索目錄: 野戰

如果攪活動,可能要好大地方......咁多人排隊,同等候iris~

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 11:00 發表

都得~我最鐘意狗仔式~~插幾下就打你pat pat~~

地下咁凍我都唔比你訓係地下啦~~錫住您架嗎~~
多謝你先............你打得我好舒服好興奮呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:02 發表 多謝你先............你打得我好舒服好興奮呀
打到紅晒tim~~~幫你舐下先~~

引用:
原帖由 武將 於 2011-2-1 11:02 發表
如果攪活動,可能要好大地方......咁多人排隊,同等候iris~
或者沒有人來呢.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:03 發表 或者沒有人來呢.............
我第一個報名

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 02:58 發表

我鐘意扒在影印機上給你從後面抽插我就真..........
最好扒在影印機上,翹起你個靚股,舔到你腳震,先慢慢插入……

引用:
原帖由 skfv 於 2011-2-1 11:03 發表

打到紅晒tim~~~幫你舐下先~~
我台高個patpat給你錫.給你舐下我已濕轆轆的陰唇

我實第一個come ga..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 11:05 發表 我台高個patpat給你錫.給你舐下我已濕轆轆的陰唇
好呀~仲要一隻手玩你個波一隻手用手指撩你屎眼

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-1 11:05 發表
我實第一個come ga..
怕左你們啦...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。