推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 ac6 於 2007-9-15 21:58 發表
咁多位c兄,小弟第一次去玩完,現在很擔心,

話說,我玩完返來後就覺得下面好痕,

睇完兩個普通科醫生都話我無事,

睇第三個就叫我驗血驗小便,驗完個報告又係話我無事(驗左梅毒,胞診二型,同紅,白血球 ...
其實去玩都講天份
d皮膚會容易有濕疹既人.......你玩就好易中......中左要醫亦比一般人難d
d皮膚易敏感既人.......都係唔好玩.....醫又係麻煩d
至於d皮膚唔易有事既人....又唔代表冇事......因為體質都有強弱時候
總之去玩唔會冇事......小心d只係將中招時間推遲

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-15 22:27 發表

其實去玩都講天份
d皮膚會容易有濕疹既人.......你玩就好易中......中左要醫亦比一般人難d
d皮膚易敏感既人.......都係唔好玩.....醫又係麻煩d
至於d皮膚唔易有事既人....又唔代表冇事......因為體質都有強弱 ...
我而家最擔心,係唔知有無中到性病……

去睇專科醫生....放心....唔好嚇自己住

引用:
原帖由 ac6 於 2007-9-15 21:58 發表
咁多位c兄,小弟第一次去玩完,現在很擔心,

話說,我玩完返來後就覺得下面好痕,

睇完兩個普通科醫生都話我無事,

睇第三個就叫我驗血驗小便,驗完個報告又係話我無事(驗左梅毒,胞診二型,同紅,白血球 ...
我都係第一次玩..
就中左啦= =

引用:
原帖由 kt俊 於 2007-9-15 22:40 發表

我都係第一次玩..
就中左啦= =
我真係唔明,我朋友同我講,佢玩過過百次都無事,點解我就一次中招呢?定一話佢有事自己都唔知??

呢d野~整定既,有d人玩左十幾年都冇中招,有d一兩次就中左招.
要怪只怪自己要去玩.

約左星期一去睇dr,ho.之前有講過小弟大約十天便會返發.經前一次做了激光後到現在已十多天,感覺比之前的數十次都要好,自己就摸唔到大粒~不過仲有d痕.應該發緊出來.趁仲未大粒之前再去做激光清左先.

另外有冇兄弟有打過干擾素.小弟之前問過dr.ho.告訴佢知不想再這麼痛苦,決定清晒d疣之後打牙干擾素,增強局部免疫力.
dr.ho話要打大約8支.有冇兄弟有經驗可以分享下??打完有冇效?同有冇引起其他副作用or併發症??

ac6
小肥t兄說得對找一個專科醫生看看吧.

ac6
歡迎兄弟加入討論.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-14 16:22 發表
stanleysex
我相信可能是夜訓同你在體質最弱時再中 (例如ot完加感冒仲去玩而你又唔好彩遇到有事的)
我上次冇休息夠一發已經不可收拾
如果是工作繁重,考慮停一下
因為休息唔夠似乎是大敵
係呀就係同你講既一樣, dr ho話我成日唔訓好有影響, 所以比左安眠藥我食, 叫我試下

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-14 16:22 發表
原來我們在xocat頭20也不入,看來我們要再努力成為全香港性知識TOP 1題目.
但係應該係全香港講依個病既top one

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 superykk 於 2007-9-15 15:24 發表
呢d野~整定既,有d人玩左十幾年都冇中招,有d一兩次就中左招.
要怪只怪自己要去玩.

約左星期一去睇dr,ho.之前有講過小弟大約十天便會返發.經前一次做了激光後到現在已十多天,感覺比之前的數十次都要好,自己就摸 ...
superykk那知不知道要多少錢? 另外我發覺冷凍可能無藥水好, 藥水因為可能拿耐d, 有效唔翻發多d, 但大粒就唔得, 我都冷凍冷到灰咁

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-9-16 00:47 發表

係呀就係同你講既一樣, dr ho話我成日唔訓好有影響, 所以比左安眠藥我食, 叫我試下
同埋你中招即係你體質差左,差左再去玩再中機會高 (我記你好似仲有去玩,冇講聲sorry先),如果你再玩時感染面積大,是可以一兩個星期慢慢一兩粒一兩粒咁出,總之唔係同一個位置都應該是過一輪會停

stanleysex
最重要是睡眠質數是否好.

lhmlhm 兄那你中招時已結婚定中招後結婚, 你過時帶你太太去政府body check 定點? 點樣確保大家無事後才生仔?

相關搜索目錄: Body check 結婚

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-9-16 01:00 發表

superykk那知不知道要多少錢? 另外我發覺冷凍可能無藥水好, 藥水因為可能拿耐d, 有效唔翻發多d, 但大粒就唔得, 我都冷凍冷到灰咁
我覺得是從抵抗力有關,明天起會﹕1.每日20-30慢跑、2.唔飲汽水食多d菜、3.飲靈芝茶
睇下一兩個月效果

相關搜索目錄:

stanleysex
冷凍也可以唔再有,問題是要抵抗力強.還有細的時候快做.通常大的再有機會會大一點,有些醫生會重手.因重手會減低再有,但就會紅腫久一點.

最重要是充足休息,健康的生活.

如果搞網聚,有兄弟會參加嗎?

睇下做咩喇.....問題是﹕1.好多人唔想露面、2.大家都冇錢(有都唔敢駛)
我個人就冇問題,睇下其他兄弟

小肥t
stanleysex 兄應該沒有再玩了.

小肥t
1,2都是一個問題.最重要是1.因此其實之前有兄弟提出過.但這與玩不同.說玩的個個人也去,說這些就難一點.食餐飯都難.

對、睡眠是很緊要
特別是年紀大,新陳代謝慢了,唔夠訓可以照常工作
但身體裡面就可能撐唔到
好似我咁,通兩晚頂即刻癬、花發晒出來+感冒

我1年半前之前試過一次工作至零時5:00.早上9:00又要開工.結果發炎更嚴重.

回復 #2642 Tony1 的帖子

yeah, i'm in

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-9-16 01:00 發表

要星期一再問一問先知幾多錢.
我係政府度用藥水醫左半年,本身前面有一粒的,約2個月用藥水醫好了,後來發現肛門外有兩粒,再用藥水.4個月之內轉了兩種藥水,但由初期的肛門口兩粒,感染到連內面都有,而已成十幾粒,之後我無意之中搵到呢個POST,先搵到DR.HO來睇.DR.第一次睇到我成十幾粒都呼左一口氣,同我講真係好嚴重等等.....
做冷凍約十次清晒外面的到現在又做了5.6次激光清內面的,但未斷未.......

我個人感覺係,用藥水可能斷尾的機會大D.但係要用好多次藥水先清到,假如我當初肛外的用冷凍或激光去清左佢.唔俾佢有機會感染到內面,我都唔會咁痛苦......因為真係好痕好痕....坐唔安食唔落訓唔著.生係入面比生係前面同肛門口痛苦唔知幾多萬倍.
不過,好似其他兄弟話,希望在明天,唔使咁灰既.積極D面對,希望大家都可以快D好返~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。