推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 #305 伙記1 的帖子

我看Dr. Ho 1.5 月...  如果都唔得我諗都要轉..
但我怕又重頭來過.. 不過都無法...
如果轉.. 那個 Doctor 好呢??

howtodoa & Kurtlau你好翻哂未呀? 伙記唔洗問你啦醫生話無事你就好翻了. 其他兄弟又點呀? Tony唔好咁啦你係依度大佬黎架.
現在好翻既兄弟心情可能好翻哂唔洗再輔度和分享呢 倒不如唔好去另外既地方post, 係你post一個用黎傾下其他野既topic啦, 等各兄弟多一個地方talk下其他

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-9-22 12:11 AM 發表
howtodoa & Kurtlau你好翻哂未呀? 伙記唔洗問你啦醫生話無事你就好翻了. 其他兄弟又點呀? Tony唔好咁啦你係依度大佬黎架.
現在好翻既兄弟心情可能好翻哂唔洗再輔度和分享呢 倒不如唔好去另外既地方post,  ...
差唔多三個星期冇出了

回復 #310 stanleysex 的帖子

stanley sex 大哥

醫生話無事, 我都唔知信唔信好, 自己都要小心d, stanley 大哥, 你醫生話4個月無事就斷尾??? 如果係真就好

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-9-21 04:11 PM 發表
現在好翻既兄弟心情可能好翻哂唔洗再輔度和分享呢 倒不如唔好去另外既地方post,  ...
stanleysex兄, 你好, 我未敢說自己好翻哂, 都未夠時間, 但興幸都三個月喇, 下星期再去覆診, 希望又過一關喇!  你呢? 覆診後情況點呀!  其實我覺得也不用去其他地方post, 在這裡大家互相問候下, 就算以好翻的兄弟也可在這裡傾下, 讓新來的兄弟知道有好多兄弟都好翻哂, 使他們有更多信心.

回復 #313 howtodoa 的帖子

hello howtodoa

你而家仲有無用3m?? 你3個月無事就好啦, 又多一位兄弟好返, 係啦, 你是否無用3m, 3個月都無返發????

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-9-22 11:42 AM 發表
hello howtodoa

你而家仲有無用3m?? 你3個月無事就好啦, 又多一位兄弟好返, 係啦, 你是否無用3m, 3個月都無返發????
唔係, 我擦藥水兩三次後就一直有用3m, 因醫生話最好用16個星期. 我都有問醫生是從那日開始計算無返發, 是停藥後計還什樣? 他說從除去最後一粒後開始計.

回復 #315 howtodoa 的帖子

我醫生都係o甘講, 不過應該由停藥開始計. 如果3個月無事就9成好返

請問dr.ho係咪k.k.ho? 惠豐中心果位?

溫馨提示:
是呀.怎麼樣?

see see..........

回復 #319 apple_girl116 的帖子

dear

有問題嗎??

回復 #320 伙記1 的帖子

伙記兄,

這位apple-girl可能搵錯醫生.Dr HO都唔係精神科..幫佢唔到.

回復 #321 mochilo 的帖子

dear mochilo

MOCHILO 兄你講得好

這是討論區基本問題.無需理會.

3m真係有用嗎?

kurtlau兄三星期無出應該好好多了, 應該係好既第一步了, 只要keep住就ok

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-9-25 07:09 PM 發表
3m真係有用嗎?
好細粒同埋剛剛出,ok

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-9-25 07:11 PM 發表
kurtlau兄三星期無出應該好好多了, 應該係好既第一步了, 只要keep住就ok
希望黑暗的日子快些過去

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-9-25 11:48 AM 發表

好細粒同埋剛剛出,ok
kurtlau 兄, 其間你有否用3m呀?

kurtlau通常都係最辛苦頭三個月, 之後慢慢會平復的, keep住唔好食咁多蛋同海鮮會好d

今天去覆診,問了一些問題.最佳防範的方法是不出去玩(很重要,因囡囡有事,我們可能也有事,DOM防唔到100%)其次是不煙,酒.

希望這題目keep到一直下去.(雖然很難)

應該話希望xocat keep住唔好再變就真!!

最佳防範的方法是不出去玩
I did all the protective measures including condom, But I still got  it , don't know why. Dr Chan said that It is due to close contact and rubbing during intercourse

交於戒口問題, 我都問過醫生, 他說不用, 一定要睡眠充足, 少煙(巳戒左一個月)酒(少飲左). 其實我覺得, 飲食都有多少影响, 不過可能醫生唔想我太倚賴規律飲食, 希望身體build up一些免疫力去打呢場持久戰, 所以先話不用戒口. 我剛剛好翻, 頭呢3個月我都盡量食少些蛋同海鮮同飲少d酒,飲都飲啤酒(有d brother話飲烈酒唔係咁好)。希望唔好再唻.

相關搜索目錄: 飲食 啤酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。