推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

...

各兄弟請幫手.小弟心灰意冷.打完一個又一個.人身攻擊,小弟會反擊.那位喜歡的試下我的底線.

I'm not sure if  揸藥水 is useful now ?
I'm having many 粒 now. Some looks different with 疣, but some do look like 疣, but i'm not sure.
what should I do now.
After揸藥水 my 龜頭 always get 紅, and have these little 粒.

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-7 03:28 PM 發表
bkandwh

PM左你
replied. feel free to contact me if there is any other questions

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-5 08:10 PM 發表
779394, 已pm給你.
Mochilo 兄,

己收到了,勞煩你了!謝謝!

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-10-8 11:43 PM 發表

replied. feel free to contact me if there is any other questions
already PM you again,thanks

kurtlau2005 兄..我想問你水腫好了未.醫生 給你的去水丸我吃完連未去得
曬.有什麼好提意.

:同情一下

引用:
原帖由 pigeonhk2003 於 2006-10-9 07:57 AM 發表
kurtlau2005 兄..我想問你水腫好了未.醫生 給你的去水丸我吃完連未去得
曬.有什麼好提意.
我通常每天也會用手按水腫的位置(按住大約十分鐘,每天幾次)其實好快收,但我的問題是收到最後收唔哂,因為包皮阻住去水,你也是看Dr.HO????你的是什麼藥?你可以PM我

...

終於最後一粒都無了, 聽日去揸多次藥水保障一下, 希望真係ok啦

請問各位大哥, 究竟疣初 初發時係点?會係大,同粗'鞋'? Dr. ho 話我D 係脂肪粒, 同埋係正骨場食機餐, 中疣機會大不大? 骨女重着長褲! 謝各位大哥

Thanks

Thanks

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-9 06:50 PM 發表
終於最後一粒都無了, 聽日去揸多次藥水保障一下, 希望真係ok啦
stanley兄, 放心喇, 雨過天晴就無事.  最緊要保持心境平靜.

引用:
原帖由 Willbefine 於 2006-10-8 03:31 PM 發表
I'm not sure if  揸藥水 is useful now ?
I'm having many 粒 now. Some looks different with 疣, but some do look like 疣, but i'm not sure.
what should I do now.
After揸藥水 my 龜頭 al ...
你有無看醫生呀?, 唔好自己估估下, 一般醫生都可用經驗分辨出, 或用試劑.  其實不同case會用不同方法, 揸藥水都是其中一個有效方法, 如果醫生覺無用就會轉用其他, 放心喇! 至於擦完藥水是會紅同小小損, 正常的.

又返發一小粒了, 見仲細細粒立刻找 dr ho 處理, 佢話細細粒立刻醫都會減少返發, 而且唔痛..........

係呀通常細就係尾聲了

引用:
原帖由 kariyui 於 2006-10-10 09:52 PM 發表
又返發一小粒了, 見仲細細粒立刻找 dr ho 處理, 佢話細細粒立刻醫都會減少返發, 而且唔痛..........
kariyui兄,
dr. ho 用什麽處理方法?

小弟說一說給CD-ROM知道關於這病.其實在舊版已說過.
政府/譚醫生用搽藥水方法,Dr.ho與其他大部份醫生用冷凍,小部份用激光.大粒的還有用電灼.要是一些更大粒的可能用手術.有些醫生在做完治療後會加3M.

還有醫生地址電話,可上黃頁找.打醫生名字就可找到.你們喜歡的可分享,歡迎.不喜歡的,希望以下資料可幫到你.

還有醫生費用,第一次專科醫生大約$1200-1800(冷涷),文憑醫生大約$500-1000.

Tony everthing ok嗎你, 好翻未呀, 依家我最後一粒都終於無了, 收山了, 應該唔會再有的

BALABALA
once you are stupid, you always stupid.

重有中文唔得英文又唔識就唔好上網post啦, come back你翻屋企咩, 洗唔洗我教你呀, 教你個白痴都唔識, 寫好d先啦, 自己囉黎衰, month & year 加s, 你估講中文加s咩, month & year係咩詞讀下書啦豬唔識去搵下史sir啦, 加完比鬼佬笑死啦傻仔. blow job with your mom la 唔識我下次解你聽

你地大多野啦...我追唔切d post,介唔介意講比我知最好既醫生係邊個??

同埋係邊先睇到呢...我中既係''椰菜花'' 係咪都一樣??

係呀疣就係椰菜花,howtodoa兄都介紹了一些資料給我, 你去問一下啦粱鳳霞醫生, 電話:2786 9888
希望你好轉啦, 想問你去邊度body check, 可否pm介紹我, 收費同明細

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 BALABALA 於 2006-10-11 03:35 PM 發表
Once infected, warts would come back after months or years
Balabala, 我都唔明你噤做對你有咩好處, 是否要每位病者覺得絕望, 要跳樓死你就開心, 可能你會覺得我們都是自己攞"泥", 但我就從來無話自己以前是對的, 亦無叫人放心出去玩, tony 哥在這裡也只是提供一個給大家舒發心情, 交換意見, 正確面對這個病的地方. 而且這個病正如好多醫生講, 就算美國fda也說這個病沒什麼大不了, 只是比較煩, 因為沒有方法証明病毒有沒有, 只可用時間去証明, 如果一至兩年無返發就算好. 請你以後不要再無聊!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。