推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唔知Dr HO有冇上網睇哩條line呢哩度有咁多brothers睇佢.

另外dr ho冷凍一次要幾錢, 我都好似重沒掂

回覆#361

Stanleysex 兄,

復發再做冷凍Dr HO唔收冷凍費,只收診金同藥費.上次我復發做冷凍都冇收冷凍費,只收了診金同藥費400.第一次做冷凍就收800另加診金同藥費400.

回復 #361 stanleysex 的帖子

STANELY

你情況如何?? 是否有返發???

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 04:31 PM 發表
STANELY

你情況如何?? 是否有返發???
伙記 兄:

還有覆診嗎?

Stanleysex 兄:

why 你想轉看Dr.HO?有返發嗎?

回復 #364 kurtlau2005 的帖子

dear kurtlau

有呀, 我一個月都有2-3次見doctor ho, 而家7個月都無事, 希望無事啦, 你呢?? 情況如何?

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-1 08:15 AM 發表

Dear Kariyui,
今次做完冷凍起了水泡,上次做都冇起水泡.你呢,你做完冷凍後有冇起水泡?你近況好嗎?
基本上次次都有水泡, 只不過大小唔同, 大約三星期前做完, 到現在都 ok, how about you and all brothers

Dear Kariyui,
水泡開始退,細了.我大約4-6星期就復發一次.已經是第三次復發.希望今次係last復發啦.

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 07:51 PM 發表

有呀, 我一個月都有2-3次見doctor ho, 而家7個月都無事, 希望無事啦, 你呢?? 情況如何?
明天覆診,無事應該,我唔sure

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 07:51 PM 發表

覆診是否only check有冇事?

回復 #369 kurtlau2005 的帖子

係呀, only check 有無新疣, 不過暫時無事

回復 #368 kurtlau2005 的帖子

其實我想問你一樣野, 你仲有無去玩呀???

可以pm給我

stanleysex
已pm了給你.

多謝各位兄弟關心, 我懷疑重未全好, 應該重有好小, 但冷凍是不是真的好痛?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-4 02:47 AM 發表
多謝各位兄弟關心, 我懷疑重未全好, 應該重有好小, 但冷凍是不是真的好痛?
重手會好痛因有水泡,但一般都只是做時有小小之後就冇

痛五分鐘左右啦( 如果細 )

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-4 02:47 AM 發表
痛唔痛我諗部位都有関, 我係jj根部, 唔係咁痛, 上次冷凍後覆診, Dr Chan話有d腫,最好追一追擊d病,再冷凍一次,覆診冷凍完佢話無野唔使覆了,so far無事.第二次重手d,我覺得係痺同少少刺痛,2,3分鐘完成.好似話噴d Co2落去, -1xx度, 一d都唔痛就無可能,不過無想像咁痛, 同埋快快翠翠除下佢, 我諗會好d, 同埋起水泡, 水泡爆後(我覺得越遲弄破水泡好得越快), 早晚洗傷口搽少少藥, 盡量保持清爽,着d三角骨衭好d.
收費:第一次冷凍around 800, 覆診冷凍 around 400

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 11:51 AM 發表

伙記兄, 你好, 你現在還要看得這麼密, 是醫生叫的嗎?

kurtlau兄, 你最近情況點呀? 看來心情平伏很多, 應該情況受到控制了.

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-3 07:12 AM 發表
Stanleysex 兄,

復發再做冷凍Dr HO唔收冷凍費,只收診金同藥費.上次我復發做冷凍都冇收冷凍費,只收了診金同藥費400.第一次做冷凍就收800另加診金同藥費400.
me too

我想問如果政府醫生說哪凸起的小點不是性病疣,,
但是在凸起的患處塗搽一些酸性藥水後,為什麼凸起的表皮還是會變成白色的呢?
是否所有患處塗搽酸性藥水後都會使表皮變成白色的.
我第一次在政府男性社會衛生科做測試時,也是因為看到凸起的表皮變成白色,
醫生就說哪是性病疣.

回復 #377 howtodoa 的帖子

dear howtodoa

唔係醫生叫, 只係自己怕睇錯, 不過醫生都話OK無問題, 應該唔會再有. 你呢 情況如何??

回復 #377 howtodoa 的帖子

唔係醫生叫, 只係自己怕睇錯, 不過醫生都話OK無問題, 應該唔會再有. 你呢 情況如何??

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-4 08:08 AM 發表

伙記兄, 雖然dr.ho的收費不算貴, 但也可省一,兩次用來買靈芝食嗎, 哈哈!  我也是差不多, 隔日用3M, 一星期三次, 一個月覆診一次.  應該擦完這個月就夠16週, 雖然不是連續擦, 有時損左要停個多星期, 但總算完成喇.  希望大家, 各兄弟快些痊癒.

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-4 01:34 PM 發表
kurtlau兄, 你最近情況點呀? 看來心情平伏很多, 應該情況受到控制了.
今日去了覆診,一個月多小小冇事,但仍有發炎同埋我已經一個多月冇做冷凍唔知點重有小小腫

發炎同損可能是用3M所以差小小

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。